Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

112 kavics hirdeti a 112 fontosságát a Bűnmegelőzés Napja alkalmával

Police
-
 Ma 15:09Belföld

112 kavics hirdeti a 112 fontosságát a Bűnmegelőzés Napja alkalmával Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 04. 12., h - 15:09 A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szakemberei játékos kőkeresésre invitálják az érdeklődőket.

Fontos leckét tanult az első körről Schumacher

Formula
-
 Ma 15:06Forma1

Mi volt a debütáló futam legfontosabb tanulsága? Mick Schumacher a gumikat és az első kör leszorítóerejét emelte ki, Nyikita Mazepin pedig azt, hogy végig koncentráltnak kell maradni.

Végveszélybe kerülhetnek a Duna tokhalfajai az orvhalászat miatt

HVG
-
 Ma 15:05Gazdaság

Egyes példányok akár több mint hétméteresre is megnőhetnek, tömegük pedig meghaladhatja az egy tonnát. A tokhalkaviár ára az egekben van.

Koronavírus: az online oktatás óriási hátránya

A koronavírus-járvány miatti iskolabezárások súlyos tanulási hiányosságokhoz vezettek, az alsó tagozatos diákok ugyanis jóformán semmilyen haladást nem értek el az otthoni tanulással - állapították meg az Oxfordi Egyetem kutatói. Úgy vélik,

Csányi Sándor: A véleménye miatt senki sem kerülhet hátrányba

„Meggyőződésem, hogy a magyar válogatott teljesítményét és egységét nem fogja befolyásolni ez a most kialakult vita.”

Az SaS Gyimesi György "szégyenteljes" kijelentéseit a koalíciós tárgyaláson vitatná meg

Az SaS Gyimesi György OĽaNO-s képviselő kijelentéseivel is foglalkozni szeretne a kormányülésen. Szerintük a magyar nemzetiségű politikus súlyosan megsértette a szlovák diplomáciát azzal a kijelentésével, miszerint a pénteki budapesti látogatás azért volt sikeres, mert azon nem voltak jelen a szlovák fél külügyi képviselői.

Koronavírus: megvan az új időpontja a magyar produkciókkal érkező VeszprémFestnek!

Az elhúzódó koronavírus-járvány miatt a korábban meghirdetetthez képest új időpontban, augusztus 17-21 között rendezik a VeszprémFestet. Tom Jones, a Jazz+Az és a VeszprémFest Classic előadóinak koncertje biztosra vehető, Jamie Cullum azonban idén nem, csak jövő nyáron lép színpadra.

Sokan ragadtak mamahotelben a koronavírus miatt

A koronavírus-járvány nemcsak a budapesti lakások bérleti díjaira gyakorolt sokkszerű hatást, hanem a bérlők életkor szerinti összetételét is jelentősen befolyásolta. A Rentingo.com legfrissebb elemzéséből kiderül, hogy a pandémia miatt sok fiatal ragadt a mamahotelben, mert nem tudott saját lakást bérelni: míg a járvány kitörése előtt a…

Még meg sem jelent a Resident Evil Village, máris a 9. részről derülhettek ki fontos infók

GameStar
-
 Ma 14:55Gaming

A legújabb szivárgások szerint egy trilógiában gondolkodnak a Resident Evil széria alkotói.

A november elejei szintre csökkent a koronavírusban elhuntyak száma Oroszországban

Az igazolt új fertőzöttek száma az elmúlt napon 8320-szal 4 649 710-re emelkedett. A reprodukciós szám 1,03. A napi növekmény 0,18 százalék, az új esetek 13,3 százaléka tünetmentes. Az aktív fertőzöttek száma 274 282-re, a halálos áldozatoké 277-tel 103 263-ra, a felépülteké pedig 6656-nal 4 272 165-re emelkedett. Oroszországban a…

Koronavírus – Javulóban az ukrán járványhelyzet, Kárpátalja kikerült a “vörös” besorolásból

Ukrajnában hétfőre kevesebb mint nyolcezer, a megelőző napihoz képest csaknem 4300-zal kevesebb új beteget jegyeztek fel.   Az átmeneti csökkenésnek azonban minden bizonnyal az az oka, hogy hétvégenként kevesebben fordulnak orvoshoz és kevesebb tesztet is végeznek. Közben Kárpátalja kikerült a legsúlyosabb járványhelyzet szerinti…

Eltűnés miatt keressük Tóth Zsaklint

Eltűnés miatt keressük Tóth Zsaklint Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 04. 12., h - 14:53 A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri az eltűnt lány tartózkodási helyének megállapítása érdekében.

Koronavírus: a brit mutáns ellen csak az oltás védhet meg

Ne várjunk egy vakcinára, mert akit beoltottak, annak az ellenanyag-szintje jóval magasabb, mint azoké, akik "csak" átestek a fertőzésen - mondta Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora, aki hangsúlyozta, számos olyan tragédiáról hallott, ahol valaki várt egy vágyott vakcinára, majd elkapta a vírust és "szörnyű vége lett a történetnek".