Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 69 hír

Vasárnap is folytatódott a török földrengés túlélői utáni kutatás és a kárfelmérés

A török katasztrófavédelem (AFAD) azt közölte, hogy eddig 45 túlélőt találtak a romok alatt. Az első nagyobb rengés pénteken helyi idő szerint 20 óra 55 perckor történt Délkelet-Törökországban. Hipocentruma az Elazig tartománybeli Sivrice település közelében, 6,75 kilométeres mélységben volt. Egy 2,5 éves, Yüsra nevű kislányt a mentés…

Folytatódott a török földrengés túlélői utáni kutatás és a kárfelmérés, nőtt a halottak száma

Vasárnap délelőtt is folytatódott Délkelet-Törökországban a túlélők utáni kutatás a nagy erejű, 6,8-as fokozatú földrengést követően. A hatóságok szerint a halálos áldozatok száma 35-re emelkedett, miközben a sérülteké is meghaladta az 1600-at.

Holtan találtak egy magyart egy thai börtönben

24
-
  Tegnap 15:14 Baleset-bűnügy

Feltételezhetően cukorbetegségben halt meg.

Cukorbeteg volt a magyar férfi, akit holtan találtak egy thaiföldi börtönben

A 60 éves férfi lejárt vízummal élt a távol-keleti országban.

Holtan találtak egy magyar férfit egy thaiföldi börtönben

Holtan találtak egy magyar férfit egy thaiföldi börtöncellában, miután letartóztatták őt a suvarnabhumi repülőtéren - írja a The Bangkok Post.

Négyet rúgott a Fradi, kiütötték az Újpestet – folytatódott a labdarúgó Nbi

Nyolcvan év óta először rendeztek első osztályú fordulót január utolsó hétvégéjén, az elmúlt években rendszerint február elején, közepén folytatódott a labdarúgó NBI. Az OTP Bank Liga tizenhetedik fordulójában több kiütéses győzelem is született.

Ártatlanul ült 17 évet a börtönben egy férfi

24
-
  20.01.25 18:08 Színes

2018-tól új eljárással vizsgálják a bűntények helyszínein talált DNS-mintákat az Egyesült Államokban – ennek köszönhetően szabadult most ki Kerry Robinson, akinek példája, sajnos, nem egyedi.

Már börtönben is van az, aki kiadta a parancsot az ukrán gép lelövésére

888
-
  20.01.25 15:30 Külföld

Börtönben van az az ember, aki felelős az iráni légvédelem által lelőtt ukrán utasszállító január 8-ai katasztrófájáért – közölte szombaton Dzsavád Zaríf iráni külügyminiszter.

Az iráni külügyminiszter azt mondja, hogy már börtönben van az a katona, aki tévedésből lelőtte az ukrán gépet

Börtönben van az az ember, aki felelős az iráni légvédelem által lelőtt ukrán utasszállító január 8-ai katasztrófájáért - közölte szombaton Dzsavád Zaríf iráni külügyminiszter.

Zaríf: Börtönben van a vétkes, aki az ukrán gép lelövésért felel

Gondola
-
  20.01.25 13:51 KülföldUSAIrán

Börtönben van az az ember, aki felelős az iráni légvédelem által lelőtt ukrán utasszállító január 8-ai katasztrófájáért – közölte szombaton Dzsavád Zaríf iráni külügyminiszter

Börtönben van a vétkes, aki az ukrán gép lelövésért felel

Körkép
-
  20.01.25 13:33 Külföld

Börtönben van az az ember, aki felelős az iráni légvédelem által lelőtt ukrán utasszállító január 8-ai katasztrófájáért – közölte szombaton Dzsavád Zaríf iráni külügyminiszter.   „Börtönben van az az ember, akik tévedésből lelőtte az ukrán gépet”   – idézte az ISNA félhivatalos iráni hírügynökség a minisztert. Zaríf mást nem árult el róla.

Zaríf: Börtönben van a vétkes, aki az ukrán gép lelövésért felel

hirado.hu
-
  20.01.25 12:43 Külföld

Irán a katasztrófa után napokig tagadta, hogy rakétatalálat érte a gépet.