Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Melanie Griffith szerint, ez a tökéletes anya-lánya program

hirado.hu
-
 Ma 14:30Bulvár

A 63 éves színésznő közös köldökpiercinget csináltatott gyermekével.

Mintegy 200 hóember „szurkolta ki” a győzelmet a Sepsinek a szombati bajnokin

Közel 200 hóemberrel népesítették be a lelátót a sepsiszentgyörgyi szurkolók román a Liga 1-ben szereplő Sepsi OSK labdarúgócsapatának szombati mérkőzése előtt. Meg is lett az eredménye.

Több használtlakást értékesítettek az USA-ban

Decemberben nőtt a használtlakás-eladások száma.

Több tízezren tüntetnek Navalnij mellett

A politikai megmozdulások elleni hatósági fellépés megfigyelésére szakosodott OVD-Info szerint moszkvai idő szerint kora délutánra 330 embert állítottak elő. 

Több orosz városban őrizetbe vették a Navalnij mellett tüntetőket

A politikai megmozdulások elleni hatósági fellépés megfigyelésére szakosodott OVD-Info szerint moszkvai idő szerint kora délutánra 330 embert állítottak elő.    A Mihail Hodorkovszkij emigráns orosz ellenzéki politikus által finanszírozott MBH Media szerint Moszkvában 60, Szentpéterváron több mint 50 embert szállítottak el. A hatóságok…

Olyan különösek ezek az egy helyben megdermedt felhők, mintha egy Stephen King regényben olvasnánk róluk

Rakéta
-
 Ma 14:00Tudomány

A lebegő felhőkről született felvételt a Landsat 8 műhold Operational Land Imager (OLI) szerkezete készítette 2020. december 29-én a Transzantarktiszi-hegység felett.

Több Európa helyett okosabb Európa kell

„Nem mindenképp több Európa kell, hanem okosabb Európa. Ott legyen mélyebb integráció, ahol a közös uniós fellépés hatékonyabb, mint a nemzeti” – mondta a Magyar Hírlapnak adott interjúban Varga Judit igazságügyi miniszter.

Navalnij – Több orosz városban ellenzéki tüntetőket vettek őrizetbe

Több orosz városban tüntetőket vettek őrizetbe az Alekszej Navalnij ellenzéki politikus támogatására szombaton megszervezett tüntetéseken.   A politikai megmozdulások elleni hatósági fellépés megfigyelésére szakosodott OVD-Info szerint moszkvai idő szerint kora délutánra 330 embert állítottak elő. A Mihail Hodorkovszkij emigráns orosz…

A magyarok többsége már beadatná a vírus elleni vakcinát

Az év elején mért emelkedéshez képest is tovább nőtt az oltási hajlandóság Magyarországon – derül ki a Nézőpont Intézet Magyar Nemzet számára készített közvélemény-kutatásából. Immáron a magyarok 55 százaléka tervezi, hogy beoltatja magát a koronavírus elleni védőoltással.

2019 átlagos havi jövedelmei a Nav statisztikája szerint

Kalohírek
-
 Ma 13:39Megyei

Szerinted az ország melyik megyéjében keresték a legtöbbet és a legkevesebbet tavaly? Megtudhatod, ha tovább olvasod cikkünk!

Széchenyi-évet nyitottunk – Széchenyi Tímea: „A Kárpát-medencében soha nem volt akkora szükség a szellemi összef…

Nyitókép: Széchenyi Tíema. Fotó Csomos Attila   Ebben az évben ünnepeljük a „legnagyobb” és „leghívebb” magyar, gróf Széchenyi István születésének 230. évfordulóját, melynek alkalmából a Gróf Széchenyi Család Alapítvány meghirdette a Széchenyi-évet. A hagyományokhoz híven az emlékévhez kapcsolódott a Felvidékről a dunaszerdahelyi…

Több mint 5,1 ezer személyt vontak felelősségre Ukrajnában az elmúlt év során korrupció miatt

Az országban a 2020-as év során 5131 személyt vontak felelősségre korrupciós ügyek miatt.

Több orosz városban Navalnij mellett tüntetőket vettek őrizetbe

Több orosz városban tüntetőket vettek őrizetbe az Alekszej Navalnij ellenzéki politikus támogatására szombaton megszervezett tüntetéseken. A politikai megmozdulások elleni hatósági fellépés megfigyelésére szakosodott OVD-Info szerint moszkvai idő szerint kora délutánra 330 embert állítottak elő. A Mihail Hodorkovszkij emigráns orosz ellenzéki…