Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Sokkoló adatokat közölt a Máv: ennyien haltak meg eddig idén a vasúti átjárókban itthon

Bár idén kevesebb volt a baleset a vasúti átjárókban, mint az elmúlt évben, de többen haltak meg. Általános, hogy a gyalogosok, autósok azt hiszik, még átérnek a vonat előtt, netán telefonálnak vezetés közben, avagy figyelmen kívül hagyják a tilos jelzést.

Meghitt karácsony? Ilyen árak mellett ezt nem találod meg a pesti vásáron

888
-
  Ma 07:30 Belföld

Minden évben megrökönyödéssel megy haza az egyszeri ember a Vörösmarty térről, mert ott újra és újra elszállt árakkal találja szembe magát.

Hadházy: A Fidesz 2/3 meg fogja szavazni

Mi nem fogunk részt venni a mai parlamenti színjátékban. A szavazások alatt , az utolsó pillanatban még megpróbáljuk a délelőtt még meglevő szabad belépési jogunkat kihasználni arra, hogy az egyik minisztériumban utánajárhassunk néhány disznóságnak. Mi nem fogunk részt venni a mai parlamenti színjátékban. A szavazások alatt , az…

Kicsit több napsütésre számíthatunk Vas megyében

Vaol
-
  Ma 07:20 Időjárás

Frontok határozzák meg a hét időjárását, miközben a kevéske napsütéses órák száma holnap gyarapodhat valamelyest. Az pedig már biztos, hogy nem dőlt meg idén Vas megye 115 éves, akkor Szentgotthárdon mért decemberi csapadékrekordja.

Észrevétlenül erősödik néhány sportos Bmw 2020-ban

Alapjárat
-
  Ma 07:13 Autó-motor

Továbbfejlesztett erőforrások jöhetnek az M40i és M50i jelzésű modelleknél.

Van még két hét, de már el is kezdődött

Duol
-
  Ma 07:00 Megyei

Még éppen két hét van hátra karácsony szentestéjéig, de már szombat óta a város több pontján meg lehet vásárolni az ünnepi fenyőfát. Az árak változóak, de semmiképpen nem alacsonyak.

Újra cipősdoboz akció! – Vas megye rászorultjai között osztják szét

Vaol
-
  Ma 07:00 Megyei

Második alkalommal hirdette meg a Vas Megyei Önkormányzati Hivatal és a Vas Megyéért Egyesület a Nagy Vas Megyei Cipősdoboz Akciót.

Mik azok a lipidek, és miért kell pótolni őket? A száraz bőr nem újul meg nélkülük

Retikül
-
  Ma 07:00 Divat

Gondosan krémezgeted magad, mégsem múlik a szárazság? Amikor a bőr védelmi rendszere megbomlik, nem mindegy, milyen segítséget kap, hiszen az általános hidratálók ilyenkor gyakran hatástalannak bizonyulnak. Lipidek hiányában a bőr nem tudja fenntartani egészséges állapotát, ezért fontos pótolni őket.

Megyénk szépséges tájai fotókon – Megjelent a Zalai Hírlap 2020-as falinaptára

Zaol
-
  Ma 07:00 Megyei

Megjelent a Zalai Hírlap nagy sikerű falinaptár-sorozatának 2020-as kiadása.

Guy Martin megismétli a „The Great Escape” nagy jelenetét

Motorinfo
-
  Ma 06:33 Autó-motor

Az 1963-ban megjelent , hazánkban „A nagy szökés” címmel játszott mozi filmben Steve McQueen, James Garner, Richard Attenborough és John Leyton játssza a főszerepet.McQueen neve a szökési kísérlettel forrt végleg össze a Triumph márkával, akkor a színész egy 650 cm3-es Triumph TR6 modellel próbálja meg átugratni a…

Még beadathatjuk az influenza elleni oltást

HáziPatika
-
  Ma 06:32 Egészség

Még decemberben is érdemes beadatni az influenza elleni védőoltást, ugyanis a járvány kezdetéig még így is biztosan lesz elegendő idő a védettség kialakulásához.

Még mindig sok karórát ajándékozunk karácsonykor

Dorogi-medence
-
  Ma 06:31 Megyei

A karácsony közélettével sokak legnagyobb problémája a megfelelő ajándékok kiválasztása. Mindenki a legtökéletesebb meglepetést szeretné szeretteinek és

Okos megoldások a Chirontól

Interjú Stefan Dümmel-lel, a Chiron kelet-európai értékesítési vezetőjével A CHIRON a hannoveri EMO kiállításon ünnepelte az új 25. sorozatának világpremierjét. A látogatók az interaktív bemutatón megtekinthették a kétorsós DZ 25 P gép működését. A széria magasabb színvonalra emeli az autóipar és a repülés területéhez tartozó szerkezeti elemek…

Szeretlek is, meg nem is – hogyan kezeljük a gyerekünk hangulatváltozásait?

Famiily
-
  Ma 05:05 Életmód

A kisiskolások gyakran produkálnak irritáló és előre nem látható hangulatváltozásokat, amelyek hátterében az áll, hogy zaklatottak a suli miatt, alakulnak a kis barátságaik, amiket intenzíven élnek meg és még ha nem is tűnik fel azonnal, a hormonális és fizikai változások is kezdenek beindulni. A bomba tehát bármikor robbanhat, de ezzel a négy…

Így viselkedik a rácsok mögött a tanárát megkéselő győri diák: a nap 24 órájában figyelik őt kamerával

Nyugodt és együttműködő a börtönben az a 17 éves diák, aki a múlt hét csütörtökön megkéselte a fizikatanárát egy győri középiskolában – tudta meg a Blikk.