Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szüneteltetik nyitott házasságukat Járai Mátéék

NLC
-
 Ma 03:33Bulvár

A színész-műsorvezető állítja, a feleségével most túlságosan egymásba vannak bolondulva ahhoz, hogy bárki mást észrevegyenek.

Újra közösen ünnepelnek a bükkszenterzsébetiek

Heol
-
 Tegnap 21:00Megyei

Némi kihagyás után végre újra együtt ünnepelhetnek a faluban az egyik legnépszerűbb, nyári közösségi rendezvényükön, a Múzeumok Éjszakájához kapcsolódó mulatságon.

Kijev és London közösen fog hadihajókat építeni

Az ukrán és a brit vezetők megállapodtak abban, hogy hamarosan

Közösségi programok újraindítása, képviselői keret felhasználás – megalakult a szikáncsi részönkormányzat

Hódpress
-
 Tegnap 19:27Megyei

Egy nappal megbízatásuk átvétele után szerdán délután megtartotta alakuló ülését a Hódmezővásárhely-Szikáncs Településrész Önkormányzata. A következő fél év legfontosabb feladatai a járvány utáni közösségi élet újraindítása a településrészen, valamint a képviselői keret hatékony felhasználásával kapcsolatos munkálatok lesznek.

Ingyenes pride témával ünnepli a Sony az Lgbtq+ közösséget

Gamer365
-
 Tegnap 19:23Gaming

Egy vadonatúj szekció is felkerült a PlayStation Store-ra, benne több mint 50 kapcsolódó játékkal.

Jelen lenni imádságban és mások meghallgatásában – Az első állandó taizéi közösség Burgundián kívül

Magyar Kurír
-
 Tegnap 18:59Kultúra

Pascal Delannoy püspök a La Croix című napilapnak mondott szavait idézte a Vigilia a közösségi médiában. A Saint-Denis-i egyházmegye püspöke hívta meg az ökumenikus közösséget, hogy legyenek jelen Párizs nagy arányban muszlimok által lakott negyedében.

Dombos Tamás: az LMBTQI közösség elkeseredett, dühös és félelemben él

„A meleg közösség boldog és elégedett Magyarországon.” Ezt Varga Judit igazságügyi miniszter az uniós tagországok általános ügyekért felelős minisztereinek keddi találkozóján válaszolta tizenhárom EU-s tagország azon aggodalmára, hogy Magyarországon a pedofilellenes törvénymódosítás hátrányosan megkülönbözteti a szexuális…

Lassít a BMW, sokáig megmarad a belsőégésű motor

Lassúbb ütemben készül kiszállni a BMW a hagyományos belsőégésű motorok gyártásából német konkurensénél, az Audinál.

Szoboszlai heti 21 milliót keres, G63-as Mercedesszel jár

Index
-
 Tegnap 18:02Foci

Apja forgatja a pénzét, ingatlanba fekteti.

Kürt és Gyermely közösen: „Szakmai és kulturális együttműködés a határ menti turizmus fejlesztéséért”

Körkép
-
 Tegnap 17:26Színes

Nyitókép: strekov.sk/hu   Kürt Község Önkormányzata és Gyermely Község Önkormányzata pályázati támogatásban részesültek az Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program, Kisprojekt Alapjától a PT4 – A határon átnyúló intézményközi együttműködés szintjének javítása és az állampolgárok közötti határon átnyúló…

A nők közösségi oldalakat, a férfiak videójátékokat pörgettek karantén alatt

Habostorta
-
 Tegnap 17:19Életmód

Home office közben elvégeztük a házimunkát, és az is kiderült: milyen egészségügyi problémákat okozott a bezártságA megkérdezett nők 30,64%-a szabadidejében

F1: Megtalálták a bűnbakot a Mercedesnél

A Vezess Csapatrádió kilencedik adásában a 2021-es Forma-1-es Francia Nagydíjról beszélgettünk. Hátrányba került a Mercedes a Red Bull-lal szemben? Valós veszélyt jelent Lewis Hamiltonra Max Verstappen? Mi történt a Ferrarival? Ezeket a kérdéseket is átbeszéltük.

F1: Megtalálták a bűnbakot a Mercedesnél

A Vezess Csapatrádió kilencedik adásában a 2021-es Forma-1-es Francia Nagydíjról beszélgettünk. Hátrányba került a Mercedes a Red Bull-lal szemben? Valós veszélyt jelent Lewis Hamiltonra Max Verstappen? Mi történt a Ferrarival? Ezeket a kérdéseket is átbeszéltük.

Kilencszázmilliós program a Kárpát-medencei roma közösségek felzárkózásáért

Magyar Hírlap
-
 Tegnap 16:24Belföld

A projekt célja a területi hátrányok csökkentése, az egészségügyi fejlesztés, a gyermekjóléti intézkedések és a szemléletformálás.