Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Zacher Gábor nem érti, miért ilyen buták az emberek: szerinte jobb lesz, ha elfelejtjük az idei karácsonyt

Zacher Gábor az RTL Klub Reggeli című műsorának vendége volt. A toxikológus szerint el kellene felejteni az idei karácsonyt, “hogy legyen jövőre is karácsony”, azt

Matovič szerint az önkéntes tesztelésnek nincs értelme, annál már az ország leállása is jobb

A tömeges tesztelés önkéntességét az államfő, Zuzana Čaputová szorgalmazza. Richard Sulík gazdasági miniszter azt állítja, hogy december 2-ig csak akkor tudná megvásárolni a tömeges kivizsgáláshoz szükséges teszteket, ha megszegi a törvényt. A miniszterelnök erre úgy reagált, hogy ha korábban a…

Zacher szerint 50%-a meghal azon betegeknek, akik lélegeztetőgépre kerülnek a vírus miatt

Zacher Gábor toxikológus volt a Reggeli vendége az RTL Klub stúdiójában, ahol hangsúlyozta, hogy az idei karácsonyt inkább felejtsék el az emberek.

Brüsszel szerint a járvány után a nők jogainak központi szerepet kell kapniuk

Az Európai Bizottság szerdán cselekvési tervet mutatott be, amelynek lényege, hogy a koronavírus- járvány utáni globális helyreállítás során központi szerepet kell biztosítani a nők jogainak, a nemek közötti egyenlőség jegyében.

A PM szerint a kereskedőknek elég idejük volt felkészülni

Az érdekképviselet azt kérte, hogy tolják ki az elektronikus fizetési lehetőség kötelező biztosításának január elsejei határidejét.

Szó szerint mesés újdonsággal jön a The Sign

Tündérmesébe illő történetet elevenít meg a miskolci banda. A garázszenekarból lett fantasztikus ötös ezúttal egy igazán szerethető, könnyed és magával ragadó produkciót hozott. „Mese a nagykönyvből”- de nem csak gyerekeknek!

Gröhling szerint hétfőn nem tudnának „újrastartolni” az iskolák

ma7.sk
-
 Ma 13:54Karrier

Logisztikailag kivitelezhetetlen lenne az iskolák hétfői (november 30.) újranyitása. Ezt a szerdai kormányülés után jelentette ki Branislav Gröhling (SaS) oktatási miniszter, hozzátéve: bizonyos dolgokat nem lehet ilyen gyorsan „bestartolni”. Az iskolák újranyitása lesz az egyik témája a központi válságstáb szerda délutáni ülésének.

Uniós vétó - Brüsszel szerint a jogállamisági feltételek elutasítása veszélyes

A jogállamiság elvével kapcsolatos politikai feltételrendszer elleni fellépés veszélybe sodorhatja az Európai Unió (EU) hétéves költségvetését és a koronavírus-járvány okozta károk helyreállítását célzó alap életbelépését - jelentette ki Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság (EB) elnöke az Európai Parlament (EP) brüsszeli plenáris ülésén szerd

A BÁV szerint javult a háztartások pénzügyi tudatossága

A járvány kitörése óta egyre többen tartanak a nagyobb kiadásoktól, de ezzel együtt a háztartások pénzügyi tudatossága is javult - közölte a BÁV az MTI-vel szerdán.

Orbán szerint letiltották a sorosozós cikkét, nálunk elolvashatja

Orbán Viktor miniszterelnök válaszolt Soros György cikkére. A cikket letiltotta a Project Syndicate, így végül a miniszterelnök honlapján tette közzé írását – derül ki Orbán Viktor Facebook-bejegyzéséből. A miniszterelnök hosszú cikkben válaszolt Soros György cikkére, ez azonban állítása szerint nem jelenhetett meg ott, ahol Soros cikke megjelent.

Rebrov büszke a játékosaira, Dibusz szerint döntetlent érdemelt a Fradi

Andrea Pirlo viszont többet várt volna a lassan futballozó csapatától.

Megszólalt az ismert ellenzéki ügyvéd, álláspontja szerint Orbánéknak fizetnie kell

Megszólalt Magyar György, az ismert ellenzéki ügyvéd és kifejtette, hogy a kormány “ingyenparkolás”-döntése a tulajdonhoz fűződő jog korlátozását is jelenti, amiért kártalanítás jár, mind erről így ír Magyar: Amennyiben a kormány rendeleti úton korlátozza a tulajdonhoz fűződő jogok gyakorlását – például azt a lehetőséget, hogy az önkormányzatok biz

A kormány asztalán van a kolozsvári metró terve

A dokumentum egy árva vasat sem irányoz elő központi forrásból a beruházás számára, ami minimum 1 milliárd euróba kerülne.