Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

New York nem kér a robot rendőrkutyákból, de a legelőkön még jó szolgálatot tehetnek

Felháborodást váltott ki, hogy a New York-i rendőrség (Nypd) robotkutyát kezdett használni, ezért a szervezet szerződést bontott a rendőrök által Digidog-nak nevezett robot gyártójával.

Szlovákia akár fel is mondhatja a Szputnyik V vakcináról kötött szerződést

Marek Krajčí (Oľano) volt egészségügyi miniszter, jelenleg a szlovák törvényhozás képviselője úgy látja, hogy Szlovákia akár fel is mondhatja a Szputnyik V vakcináról az oroszokkal kötött szerződést, amennyiben a hónap folyamán nem szállítják le a beigért oltóanyag legalább 50 százalékát.

A helyi lakosok bevonásával tervezik a közösségi terek felújítását Veszprémben

Az Európa Kulturális Fővárosa program keretében megvalósítandó fejlesztések a múltra és a hagyományokra építenek - mondta Navracsics Tibor.

Csaknem 1,1 millió beadott adaggal újabb napi oltásrekordot állítottak fel Németországban

Újabb rekordot felállítva egy nap alatt csaknem 1,1 millió adagot adtak be az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) által okozott betegségtől (Covid-19) védő oltásból Németországban a szövetségi kormány csütörtöki adatai szerint. Az egymilliós határt egy hét alatt másodszor lépték át, és ugyancsak másodszor sikerült egy nap alatt…

Jelentősen megugrott a német autóipar áprilisban

A német autógyárak termelése és exportja nőtt az év első négy hónapjában, az éves termelési prognózist azonban az alkatrészhiány miatt visszafogta a VDA, a német autóipar szakmai képviseleti szervezete.

Meglepő felfedezéseket tett a Marson lévő szeizmométer

Számos meglepő felfedezést tett az első marsi év alatt a SEIS, a NASA-nak a vörös bolygón lévő űrszondája, az InSight szeizmométere. A műszer több mint ötszáz rengést észlelt ezen idő alatt. Egy marsi év 687 földi nap. Az Amerikai Szeizmológiai Társaság (SSA) idei éves találkozóján a Zürichi Műszaki Egyetem munkatársa, Savas Ceylan…

Nyitrai nem újrázhat, Pajtók Gábor kormánymegbízottat indítja a Fidesz

A Hírklikk több egymástól független forrásból is úgy tudja, hogy Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízottat 2022-ben már nem indítja pártja az egri körzetben. Helyette Pajtók Gábor kormánymegbízott próbálkozik majd.

Nem kell maszkot viselni a román tengerparton

Index
-
 Ma 12:02Külföld

A napozóágyak és strandlepedők között garantálják a biztonsági távolságot.

Augusztusig fennállnak a járványügyi korlátozások a védettséggel nem rendelkezők esetében

Európa déli államai a nyári hónapokban mindenkit beengednek, aki igazolni tudja a védettségét

Erre nem számított: Durván betámadták a várandós Berki Mazsit

Ripost
-
 Ma 12:00Bulvár

Berki Mazsi pocakja szépen gömbölyödik, de vannak, akik nincsenek tekintettel a kismama állapotára.

Felmérés: A fiatalabbak a legmagabiztosabb internetezők, de a legóvatlanabbak is

Egy friss felmérés szerint a szlovákiai internethasználók 96 százaléka meg van róla győződve, hogy többnyire biztonságosan szörfözik a neten. A legmagabiztosabbak a fiatal korosztályok – paradox módon ők a legóvatlanabbak is.   A STEM/MARK márciusi felmérése szerint a 15-25 év közötti felhasználók 46 százaléka úgy hiszi, hogy ismeri az…

Csaknem 1,1 millió beadott adaggal újabb napi oltásrekordot állítottak fel Németországban

Az egymilliós határt egy hét alatt másodszor lépték át, és ugyancsak másodszor sikerült egy nap alatt beoltani a lakosság több mint egy százalékát.

„Attól, hogy ügyesebben bánik a kütyükkel, mint mi, még nem hagyható magára az online térben a gyerek!” – A család…

WMN
-
 Ma 12:00Életmód

Sokat hallani mostanában arról, hogy meg kell tanulnunk élni az „új normálisban”, alkalmazkodni egy hibrid világhoz. Mit jelent ez a gyakorlatban? Mit gondol erről egy kamaszokkal foglalkozó mediátor, egy tinédzsereket mentoráló író, és egy vezető kommunikációs szakember? Íme: