Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 161 hír

A Volvo a közlekedésbiztonságért

Volvo Cars arra szólította fel a világ kormányzatainak és szabályozó hatóságainak a figyelmét, hogy keressenek megoldást a fejlett és fejlődő gazdaságok közlekedésbiztonsági színvonala között mutatkozó, jelentős mértékű különbség orvoslá sára.

Két külföldi megvert egy BKV-ellenőrt a Keletinél

Elfogtak a rendőrök egy spanyol férfit és egy nőt, akik a Keleti pályaudvarnál megütöttek egy jegyellenőrt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtökön a rendőrség honlapján.

30 milliárdos kárt okozhat a koronavírus a légi közlekedésben

A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség becslése szerint csaknem 30 milliárd dollár kárt okozhatnak a légi közlekedésben a koronavírus-járvány miatt bevezetett közlekedési korlátozások.

Megvert két spanyol egy BKV-ellenőrt a Keletinél

A spanyol pár először csak összeveszett az ellenőrrel, mert nem volt érvényesítve a jegyük. Utána már meg is ütötték az ellenőrt.

Domokos László: erősíteni kell a családok pénzügyi biztonságát

Az ÁSZ elnöke szerint óriási kockázat a személyi kölcsönök állományának drasztikus növekedése, ami adósságcsapdába sodorja a lakosságot.

Domokos László: erősíteni kell a családok pénzügyi biztonságát

Az ÁSZ elnöke szerint óriási kockázat a személyi kölcsönök állományának drasztikus növekedése, ami adósságcsapdába sodorja a lakosságot.

Kiszaladt egy kislány az úttestre, elgázolta a BKV busz

Gyereket gázoltak el csütörtök reggel a 12. kerületben, Nagyenyed és az Istenhegyi út kereszteződésénél – írja a budapestkornyeke.hu. Úgy tudni, a kislány tilos jelzés ellenére szaladt ki az úttestre. A mentők a gyereket kórházba szállították.

Itt az új A szolgálólány meséje?

marie claire
-
  Ma 16:00 Kultúra

Joanne Ramos a Princeton Egyetem szépírás workshopjáig egyáltalán nem volt tisztában az írói képességeivel. Ekkor 19 éves volt, és folyamatosan dolgozott is az egyetem mellett.

Kiszaladt az úttestre: Bkv-busz gázolt el egy kislányt Budapesten

Blikk
-
  Ma 15:50 Baleset-bűnügy

- Elgázoltak egy gyermeket a XII. kerületben.

Két budapesti MSZP-s polgármester is csatlakozott Gyurcsányékhoz

Óbuda és Pestszentlőrinc ősszocialista polgármesterei elhagyják az MSZP-t. Szaniszló Sándor átállása már visszavonhatatlannak látszik, Kiss László III. kerületi polgármester azonban még nem közölte pártjával sem a döntését.

Mennyi az annyi? – Közlekedés a délutáni csúcsforgalomban Szombathelyen (Videóval)

Vaol
-
  Ma 14:00 Megyei

Közel egy óra alatt tudtuk teljesíteni a kitűzött távot. A kísérletünk alatt rengeteg érdekes közlekedési helyzettel is találkoztunk. Mutatjuk a tapasztalatainkat:

ÁSZ-elnök: Erősíteni kell a családok pénzügyi biztonságát

hirado.hu
-
  Ma 13:26 Belföld

Országszerte együttműködéseket indít a számvevőszék.

Március 1-től a kormányhivatalok bírálják el a súlyos mozgáskorlátozottak közlekedési kedvezményeit

Duol
-
  Ma 13:00 Megyei

A járás hivatal helyett március 1-jével a kormányhivatal bírálja el a súlyos mozgáskorlátozott személyek személygépkocsi-szerzési, illetve -átalakítási támogatásának kérelmeit.

Genfben „női” közlekedési táblákat készítettek az esélyegyenlőség jegyében

woohoo
-
  Ma 12:53 Életmód

Nehéz elhinni, hogy kevesebb, mint 100 évvel ezelőtt a nők nem voltak egyenlők sem a társadalmi, sem a politikai életben a férfiakkal. A férfiak világát éltük, és bár napjainkra a változás megvalósult, még mindig nem beszélhetünk a nemek közötti teljes egyenlőségről. Svájc például az utolsó országok között szerepelt Európában, akik jóváhagyták a…

Perel a BKV, és nem fizetne

Origo
-
  Ma 11:40 Belföld

A reklám tender miatt mennek bíróságra, 115 millió forint bírságot kéne befizetniük.