Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 166 hír

Élesedhet a helyzet az első és bajnok lehet a Vasas a másodosztályban a hétvégén!

Esport 1
-
  Ma 17:15 Gaming

Három fordulóval a vége előtt a K&H MNEB HPCL élmezőnye teljesen összekuszálódhat az első, míg a másodosztályban a Vasas már jóval a vége előtt bajnok lehet és feljuthat az elitbe.

Ködbe veszett a debreceni 22 emeletes, az utakon sem jobb a helyzet

Sűrű köd ereszkedett Hajdú-Bihar megyére, tessenek óvatosan közlekedni! Többnyire borult, párás, több helyen ködös idő várható, szombaton is csak helyenként – elsősorban keleten – süthet ki hosszabb-rövidebb időre a nap. Hószállingózás, ónos szitálás, szitálás, szombat délutántól a Nyugat-Dunántúlon havazás, havas eső is előfordulhat.…

A helyzet fokozódik a XIII. kerületben: még a Munkáspárt is ringbe száll

Azonnali
-
  Ma 12:17 Vélemény

A Munkáspárt elnöke, Thürmer Gyula szerint ha jelöltjüknek ugyanannyi médiát adnának, mint a többieknek, akkor az Azonnali is csodálkozna az eredményen!

Kifakadt egy volt főügyész, borzasztó helyzetről mesél

A hatékony jogorvoslat hiányáról, ellenőrizhetetlenségről, lojalitásról is beszélt Ihász Sándor. Őt két éve bűnpártolás gyanújával ellehetetlenítették, de az ügyészség azóta ül az ügyén.

Acélszentek – Az Apple adományaival a nehéz helyzetű fiatalokért

iMagazin
-
  Ma 10:30 Infotech

Az Apple nemrég újabb érdekes történetet osztott meg olyan civilekről, akik egy elsőre szokatlan módon, a borbélyszék sajátos varázsával segítik a nehéz helyzetbe került fiatalok talpraállását. Pár hónapja a kaliforniai ingatlankrízis kapcsán már mi is beszámoltunk arról, hogy az Apple-nek otthont adó államban a lakhatási költségek elszállása miatt

Jól alakul a helyzet Európában

Pluszban indítottak pénteken a vezető nyugat-európai tőzsdék.

Filmkarakterek és a mobilod hétköznapi helyzetekben

Hetedik sor
-
  Ma 08:40 Film

Lemezborítókkal, plakátokkal már gyakran eljátszották, hogy beleillesztették hétköznapi élethelyzetekbe, Francois Dourlen a mobilképernyőjén látható filmrészletekkel tette ugyanezt, még hozzá felettébb ügyesen. Bárhol jársz, de ha csak otthon ülsz, akkor is jó móka, próbáld ki!

Milliókkal tartozik a Szigetvári Tankerület a hátrányos helyzetű gyerekek tanárainak

ATV
-
  Ma 08:17 Belföld

Nem kapták meg díjazásukat a hátrányos helyzetű gyerekek fejlesztését segítő pedagógusok a Szigetvári Tankerület több iskolájában - írja a Népszava.

Milliókkal tartozik a tankerület a hátrányos helyzetű gyerekeket felzárkóztató tanároknak

Nem kapták meg díjazásukat a hátrányos helyzetű gyerekek fejlesztését segítő pedagógusok a Szigetvári Tankerület több iskolájában - írja a Népszava.

Tényleg háború várható? – Az iráni–amerikai helyzetről

WMN
-
  Ma 06:00 Életmód

Szeretnéd megérteni, mi is történik épp a Közel-Keleten? Kell-e tartanunk attól, hogy az ránk is hatással lesz?

Durva változás jön az időjárásban, és ma is veszélyes lehet a helyzet

Sűrű, zúzmarás köd, hószállingózás, szemcsés hó és ónos szitálás - ma még bármi lehet, de jön már a változás.

Uniós programmal segíti az önkormányzat a hátrányos helyzetűeket a méltóbb lakhatásban

Méltóbb lakhatási körülményeket biztosít az Önkormányzat a Keleti lakótelepen élőknek egy uniós projekt keretében. A családok önkéntes alapon költözhetnek a huszártelepi, felújított, komfortos, szociális bérlakásokba. Az első ütemben 15 családot érint a lehetőség, majd később újabb ötvenet. A komplex, az EU által finanszírozott program egy…

Sólymos: skizofrén helyzetben a Csemadok

Sajnálja a Híd, hogy a Csemadok nem tartja fontosnak egy törvénnyel garantált, állami finanszírozású magyar közművelődési intézet létrehozását, reagált a Paraméternek Rigó Konrád a Csemadok válaszlevelére. A Híd karácsony előtt szólította meg a Csemadokot és több más közművelődéssel foglalkozó szervezetet azzal az elképzeléssel, hogy egy…