Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 237 hír

Napokat töltött Romániában egy olasz koronavírus-fertőzött

Az utas négy napot töltött Romániában, ahol a felesége rokonait látogatta meg.

Elkezdték felhalmozni a tartós élelmiszereket Romániában a koronavírus miatt

Azután kezdtek pánikszerűen bevásárolni, hogy sokan megfertőződtek Olaszországban, ahol 2 millió román vendégmunkás van.

Romániában Orban visszaadta kormányalakítási megbízását

Dehir
-
  Tegnap 21:08 MegyeiLudovic Orban

Bukarest - Klaus Iohannis államfő szerdára újabb egyeztetésekre hívta a parlamenti pártokat. Nem kizárt, hogy a nap végéig megnevezi kormányfő-jelöltjét.

Átadták a rendőrök a Battonya közelében elfogott határsértőket a román hatóságnak

Police
-
  Tegnap 20:38 Baleset-bűnügy

Átadták a rendőrök a Battonya közelében elfogott határsértőket a román hatóságnak Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 02. 25., k - 20:38 A magukat szírnek valló külföldiek illegálisan érkeztek Magyarországra.

Csapnivalóan játszanak az egyik román klub focistái, pihenés helyett ugyanis valami teljesen mással foglalkoznak...

Blikk
-
  Tegnap 20:26 Sport

Gigi Becali, a klubtulajdonos megfejtette, hogy az FCSB focistái miért nem teljesítenek túl jól az utóbbi időben, azaz miért nem tudnak nyerni – írja a HVG.

Feltámad a „Tücsökzene” Katójának romantikus Dienes-villája

Haon
-
  Tegnap 20:00 Kultúra

Az új szárny egy nagyon egyszerű, letisztult építészeti megjelenést kap, hogy a hangsúlyt ne vegye el a régi épületről.

Tovább húzódik a román kormányválság

Visszaadta a kormányalakítási megbízását Ludovic Orban román miniszterelnök-jelölt, ügyvivő kormányfő, miután a parlament nem szavazott bizalmat az új kormánynak a házszabály által megszabott 15 nap alatt - jelentette be kedden Klaus Iohannis államfő.

Tüntetnek, hogy „ne legyen a második hivatalos nyelv a magyar Romániában”

Orbán Viktorban és Magyarország kormányában bíznak leginkább a Kovászna megyei magyarok. Magyarország miniszterelnökének bizalmi indexe 92 százalékos, a magyar kormányé 82 százalékos – derül ki abból a reprezentatív felmérésből, melynek eredményeit keddi, sepsiszentgyörgyi sajtótájékoztatón értékelték.  

Kormányválság Romániában: elbukott Orban terve

Visszaadta a kormányalakítási megbízását Ludovic Orban román miniszterelnök-jelölt, ügyvivő kormányfő, miután a parlament nem szavazott bizalmat az új kormánynak a házszabály által megszabott 15 nap alatt - jelentette be kedden Klaus Iohannis államfő.

Elakadt a kormányalakítás Romániában

Visszaadta a kormányalakítási megbízását Ludovic Orban, miután a parlament nem szavazott a bizalmat az új kormánynak a házszabály által megszabott 15 nap alatt.

A sok szex miatt fakadt ki a román futballklub tulajdonosa

Promotions
-
  Tegnap 19:19 Foci

A román futballklub, az FCSB elnöke, Gigi Becali szerint azért gyengélkedik a csapat tavasszal, mert a játékosok túl sokat szexelnek.

Romantikus fotót posztolt Cara Delevingne és Ashley Benson

Nuus
-
  Tegnap 19:18 BulvárCara Delevingne

A szerelmespár 2018 óta vannak együtt, és bár a szakításukról azóta többször is cikkeztek, nagyon is úgy tűnik: minden rendben van köztük.

Két romániai megyében járt az olasz férfi, akiről utólag kiderült, hogy koronavírussal fertőzött

Román állampolgárságú feleségének rokonait látogatta meg Romániában

Mégsem lesz miniszterelnök Orbanból Romániában

Visszaadta a kormányalakítási megbízását Ludovic Orban román miniszterelnök-jelölt, ügyvivő kormányfő, miután a parlament nem szavazott a bizalmat az új kormánynak a házszabály által megszabott 15 nap alatt - jelentette be kedden Klaus Iohannis államfő.