Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 56 hír

A világ legnagyobb beltéri tesztpályája épül Svédországban

A létesítményben a nap bármely szakaszában, tetszőleges fényviszonyok között tesztelhetnek majd önvezető autókat vagy akár teherautókat.

Hollik István: Brüsszel továbbra is a bevándorlást támogatja

A Fidesz kommunikációs igazgatója hangsúlyozta: a járványhelyzet miatt nem több bevándorlóra, hanem több támogatásra lenne szükség.

Éjjel, maszkban, baseball ütővel és baltával felfegyverkezve törtek rá a sértettekre

A Miskolci Járásbíróság nyomozási bírája 2020. november 22-én egy hónapra elrendelte a letartóztatását annak a férfinak, aki társaival éjjel, baseball ütővel, baltával, karóval támadt a sértettekre Miskolcon.

Hollik István: Soros György továbbra is minden erővel Európára akarja kényszeríteni a bevándorlást

A brüsszeli politikusok és bürokraták pedig segítenek neki ahogy ez egy nemrég megrendezett migrációs konferencián kiderült.

Hollik: A brüsszeli bürokraták továbbra is ösztönöznék a bevándorlást

Itt vagyunk egy járványügyi vészhelyzet kellős közepén, ilyenkor nem több bevándorlóra, hanem több segítségre van szükség az Európai Unió részéről – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Hollik: Soros György továbbra is minden erővel Európára akarja kényszeríteni a bevándorlást

"Soros György továbbra is minden erővel rá akarja kényszeríteni Európára a bevándorlást"

Elrendelték egy 14 éves nógrádi fiú letartóztatását

Index
-
 Tegnap 11:17Baleset-bűnügy

Rendszeresem bántalmazta és fenyegette osztálytársát, hogy megszerezze márkás pulóverét.

Nagy erőkkel vonultak a tűzoltók vasárnap este a Szent Imre Kórházhoz

Nagy erőkkel riasztották a főváros hivatásos tűzoltóit vasárnap este a Szent Imre Kórházhoz.Mint kiderült, egy elektromos berendezés izzott, füstölt a kórház egyik épületének földszintjén.  A tűzoltól megszüntették az izzást - az épület kiürítésére nem volt szükség, számolt be az esetről a katasztrófavédelem. 

Élre törnek a technológiában a kínai közösségi oldalak

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 06:20Gazdaság

Eddig a közösségi médiában az amerikai cégek taroltak, a TikTok azonban megváltoztatta a helyzetet.

Kína az élre tör, Európa lemarad a világgazdasági versenyben

Növekedés
-
 Tegnap 05:30Gazdaság

Kína 2030 környékén a világ legnagyobb gazdasága lesz, miközben Európa egyre jobban lemarad. Az EU globális befolyása hosszú távon jó eséllyel gyengülhet.

Autót törtek ereszcsatornával, ütöttek, pengével vagdostak, elkapták őket

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt indult nyomozás egy 25 éves győri és egy 37 éves csornai férfival szemben.

Füstölni kezdett a Szent Imre Kórház épülete, nagy erőkkel érkeztek a tűzoltók

Izzani és füstölni kezdett a 11. kerületben, Kelenföldön a Tétényi úti Szent Imre Kórház egyik épületének földszintje vasárnap este. Nagy erőkkel vonultak ki a tűzoltók A helyszínre nagy erőkkel riasztották a főváros hivatásos tűzoltóit, akik megszüntették az izzást. Az épület kiürítésére nem volt szükség. Kelenföldön történt Megszüntették az izzás

Nagy erőkkel vonult ki a tűzoltóság a Kútvölgyi Kórházhoz

Tizenegy tűzoltóautó és a rendőrség is kivonult a budapesti Kútvölgyi Kórházhoz vasárnap délután – jelentette Magyar Hang helyszínen tartózkodó kollégája. Beszámolója szerint a tűzoltó egységek Hegyvidék mellett a XI. és a II. kerületből érkeztek. Az 5. emeleten észlelték a füstöt. Az ablakokban zöldruhás egészségügyi alkalmazottakat lehetett