Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

3 milliárd forintot tol Szijjártó egy kommunizmusellenes amerikai múzeumba

Másodszor kapott komoly adományt a magyar kormánytól az amerikai Kommunizmus Áldozatai Emlékalapítvány.

Gascoine egy kedves, vicces történettel emlékezett vissza Maradonára

M4 Sport
-
 Ma 13:41Sport

A pályán példaképek voltak. Azon kívül megvoltak a maguk csibészségeik, gondjaik, nehézségeik. Mindent összevetve szerethető figurák voltak.

Szijjártó Péter: tízmillió dollárral járul hozzá Magyarország a Kommunizmus Áldozatai Emlékalapítvány terveinek megval…

Budapest - A lengyel és magyar történelmi emlékezet közösségét mutatja, hogy a lengyel kormány is komoly összeget ajánlott fel - írta Szijjártó Péter.

A „német Trump” jó eséllyel pályázhat Merkel posztjára

A német kereszténydemokrata CDU keményvonalas konzervatívjának tartott Friedrich Merznek elemzők szerint jó esélye van arra, hogy a párt elnöke, majd kancellárjelöltje legyen. A párt küldöttei várhatóan januárban szavaznak a tisztségről, Merz mellett Armin Laschet, Észak-Rajna-Vesztfália miniszterelnöke és Norbert Röttgen, a Bundestag…

Magyar kormányzati támogatással épülhet fel a kommunizmus áldozatainak múzeuma Washingtonban

Szijjártó Péter: A lengyel és magyar történelmi emlékezet közösségét mutatja, hogy a lengyel kormány is komoly összeget ajánlott fel.

Tízmillió dollárral támogatja Magyarország a Kommunizmus Áldozatai Emlékalapítványt

Tízmillió dollárral járul hozzá Magyarország az amerikai Kommunizmus Áldozatai Emlékalapítvány azon céljához, hogy egy múzeumot és egy kutatóközpontot építsen fel Washingtonban – közölte a külgazdasági és külügyminiszter vasárnap a Facebook-oldalán.

A Dohány utcai Zsinagóga főrabbija kemény kérdésekkel szegezte a falnak Orbánt – Vajon mer rájuk válaszolni?

Tisztelt Miniszterelnök úr! A Dohány utcai Zsinagóga főrabbijaként írok Önnek. Mint tudja, e zsinagóga a magyarországi neológ zsidóság szimbóluma. Csodálatos épület, melynek kisugárzása a hit, a modernitás, a békesség üzenetét hordozza. A zsinagóga megélte a magyar történelem utolsó 160 évét, látott boldog és tragikus perceket…

Magyarország is segíti a Kommunizmus Áldozatai Emlékalapítvány terveinek megvalósulását

Tízmillió dollárral járul hozzá Magyarország az amerikai Kommunizmus Áldozatai Emlékalapítvány azon céljához, hogy egy múzeumot és egy kutatóközpontot építsen fel Washingtonban - közölte a külgazdasági és külügyminiszter.

Tízmillió dollárral járul hozzá Magyarország a Kommunizmus Áldozatai Emlékalapítvány terveinek megvalósulásához

Tízmillió dollárral járul hozzá Magyarország az amerikai Kommunizmus Áldozatai Emlékalapítvány azon céljához, hogy egy múzeumot és egy kutatóközpontot építsen fel Washingtonban – közölte a külgazdasági és külügyminiszter vasárnap a Facebook-oldalán. Szijjártó Péter tudatta, a kormány a héten írta alá a szerződést az Egyesült…

Milliárdos vagyonon ül Donald Trump, de így is rezeghet a léc alatta

HVG
-
 Ma 12:00Gazdaság

Az ingatlanvagyont kikezdte a koronavírus-járvány, a vagyonokat hozó valóságshow sincs már, ám így is súlyos dollárszázmilliókat kell visszafizetnie a következő években a még épphogy hivatalban lévő amerikai elnöknek. Ráadásul a beruházásait évtizedek óta finanszírozó bank is szabadulna már tőle.

Gods Will Fall - az istenek a fejükre esnek

Gamekapocs
-
 Ma 12:00Gaming

Bemutatkozott a Deep Silver és a Clever Beans legújabb játéka, a Gods Will Fall, ami egy stilizált grafikájú fantasy akciójáték lesz. Szerencsére már nem is kell sokat várnunk rá, hiszen már január végén szétcsaphatunk az istenek között.

Tízmillió dolláros magyar felajánlás a kommunizmus áldozatainak emlékére

Kommunista diktatúrák emberek tízmillióit gyilkolták le, nyomorították meg vagy tették tönkre az életüket - emlékeztetett Szijjártó Péter a Facebook-oldalán.

Európában már 400 ezer felett a járvány halálos áldozatainak száma

Az Egyesült Királyságban és Olaszországban van a legtöbb áldozat. Vasárnap Magyarországon is minden korábbinál többen haltak meg a járvány miatt. Laposodik a járványgörbe Világszerte, szombati adatok szerint 61 604 201 volt a fertőzöttek száma, a halálos áldozatoké pedig 1 442 171. Az Európai Unió járványügyi központja szerint…

Hétvégi ajánló: The Falconeer

SG
-
 Ma 11:22Gaming

Ebben a légiharc játékban nem egy vadászrepülőgép pilótafülkéjében, hanem egy hatalmas madarat irányítva kell helytállnunk.