Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 4 hír

Megoldódhatnak a belvízproblémák Halason

Baon
-
  Ma 17:30 Belföld 

A belvízkárok megelőzése és a Sóstó vízutánpótlásának biztosítása a célja annak a környezetvédelmi és infrastruktúra-fejlesztési programnak, amely hamarosan elkezdődhet Kiskunhalason.

Még emlékeznek az '53-as aszályra: hatvan éve együtt borászkodnak

Hagyományos gyalogmunka a szőlőben, fahordók kénezése a pincében: a nyolcvanhárom éves Kern János és hetvenhét éves felesége még ma is művel egy kis darab szőlőt. A vegyszer nélküli borkészítés utolsó képviselői közé tartoznak Pakson.

Segélyalappal mentenék meg az aszály sújtotta gazdaságokat

Parameter
-
  18.06.15 16:20 Határtalan 

Erről Gabriel Csicsai (Most-Híd) államtitkár tájékoztatott pénteken, Patasi Ilonával és Mészáros Árpáddal, a Szlovák Agrárkamara (AKS) képviselőivel közösen. Csicsai reméli, hogy a rendszer év végéig felállhat. Az újításnak köszönhetően a jövőben már nem kellene a kormánytól igényelni a segítséget, hanem közvetlenül az erre a célra létrehozott…

Mindennél károsabb a testünkre, ha ezt rendszeresen megtesszük

Ripost
-
  18.06.15 15:45 Életmód 

A mindennapi életünk során sok káros hatással találkozunk, ám van valami, ami igen veszélyes. A jó hír, hogy el tudjuk kerülni.