Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 294 hír

Ezt kár lenne kihagyni: orrunk előtt elevenednek meg az ősállatok a különleges túrán

Újból bővült az Ipolytarnóci Ősmaradványok élménykínálata: Az elmúlt időszak holografikus fejlesztéseinek köszönhetően ebben a csarnokban, az eredeti helyzetükben levő lábnyomok fölött elevenednek meg az ősállatok. Ezen kívül idén nyártól belecsöppenhetünk a miocén ősvilág kiterjesztett valóságába, az Idősíkok találkozása című kiállítás…

„A Hagia Sophiáról Ankara dönt, de mindenki előtt nyitva marad”

Egyetlen különbség az lesz, hogy a belépőknek le kell majd venni cipőjüket, elválasztják a férfiaknak és nőknek fenntartott tereket, és a nőknek le kell fedni fejüket, ahogyan a bazilikától nem messzi Kék Mecsetben is ugyanezek a szabályok érvényesek – közölte Törökország római nagykövete.

Új érmékkel tisztelegnek a vészhelyzetben helytállók előtt

Új 10 és 20 forintos forgalmi érméket bocsátott ki kedden a Magyar Nemzeti Bank.

Csaknem kétszázzal hajtott el a traffipax előtt a 84-es főúton

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság járőrei az elmúlt hétvégén is tartottak közlekedésrendészeti ellenőrzéseket a 84-es számú főúton.

Dulakodásba fulladt a vita egy szárszói egység előtt

Dulakodásba fulladt két férfi vitája vasárnap este Balatonszárszón.

Újra megnyílt a turisták előtt a Galápagos-szigetcsoport

A természetvédelmi park nyitva tartását napi három órára korlátozták.

A Hagia Sophiáról Ankara dönt, de mindenki előtt nyitva marad

A mecsetté átalakított bazilikában letakarják a keresztény kegytárgyakat, valamint a Hagia Sophia a muszlim vallási szertartások alatt nem lesz látogatható.

A törökök szerint a Hagia Sophiáról Ankara dönt, de mindenki előtt nyitva marad

Az álláspontjuk szerint csak annyi változik, hogy a Hagia Sophiába belépőknek le kell majd venni cipőjüket, elválasztják a férfiaknak és nőknek fenntartott tereket, és a nőknek le kell fedni fejüket.

Török nagykövet: a Hagia Sophiáról Ankara dönt, de mindenki előtt nyitva marad

A Hagia Sophiába belépőknek le kell majd venni cipőjüket, elválasztják a férfiaknak és nőknek fenntartott tereket, és a nőknek le kell fedni fejüket.

Török nagykövet: a Hagia Sophiáról Ankara dönt, de mindenki előtt nyitva marad

A mecsetté átalakított bazilikában letakarják a keresztény kegytárgyakat, valamint a Hagia Sophia a muszlim vallási szertartások alatt nem lesz látogatható.

A Hagia Sophiáról Ankara dönt, de mindenki előtt nyitva marad

Az isztambuli Hagia Sophia bazilika mecsetté alakítása jogilag megalapozott, és nem zárja el senki elől azt a lehetőséget, hogy belépjen az épületbe - jelentette ki Murat Salim Esenli, Törökország olaszországi nagykövete, aki a római török képviseleten nyilatkozott a sajtónak kedden

Pálfordulás előtt a brit kormány a Huawei-ügyben?

Magyar Nemzet
-
  Ma 16:01 Külföld

A készülő brit pálfordulás a folyamatos amerikai nyomás hatékonyságát tükrözi.

Még a kivégzése előtt is tagadta, hogy meggyilkolt egy családot

Halálos injekcióval ölték meg Daniel Lewis Leet a bíróság ítélete után. 17 év után hajtottak végre szövetségi szinten kivégzést az USA-ban.

Újra megnyílt a turisták előtt a Galápagos-szigetcsoport

Paulo Proano ecuadori környezetvédelmi miniszter Twitter-üzenetében arról írt, hogy a szükséges biztonsági intézkedések fenntartásával megnyitják a Galápagos-szigetek látványosságait, hogy ezzel elősegítsék a helyi gazdaság fellendítését. A turistáknak kötelező a maszk viselése, és az alkoholos oldattal vagy géllel való fertőtlenítés. A…

Fontos döntést hozott a parlament az uniós csúcs előtt

A koronavírus gazdasági hatásaival kapcsolatos európai uniós gazdasági intézkedésekről szóló kormánypárti javaslat vitája után szavazott is arról az Országgyűlés a keddi ülésén.