Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Müller Cecília szerint sínen van a vakcinálás

Magyarországon átgondolt oltási terv szerint halad a vakcináció, hiszen rendelkezésre kell állnia a második dózis oltóanyagnak is a már beoltottaknak - mondta az országos tisztifőorvos.

Debrecenben minden együtt van a sikerhez

Nemzetstratégiai jelentőségű ügynek nevezte Kósa Lajos a Nemzeti Oltóanyaggyárat, melyet Debrecenben létesítenek.

Mire van szüksége az anyukának terhesség alatt?

A kismamának kétszeresen fontos a megfelelő összetételű és minőségű ételek fogyasztása.

Káoszt okozott a Brexit – elviekben van megállapodás, a valóság viszont egy rémálom

Boris Johnson miniszterelnök karácsonykor kereskedelmi megállapodást kötött Brüsszellel, az Európai Unióból való kilépés azonban még csak most kezdi éreztetni a

Kovács István: Nem elég, ha igazunk van, azt meg kell tudnunk védeni

Meg kell tehát vívni a harcokat minden egyes fronton: ha így tekintünk a helyzetre, rögtön belátjuk, hogy a közösségi média nagyon is a mi terepünk.

Új szakmája van a TV2 sztárjának: kétkezi munkából élne meg

Horváth Boldi úgy látja, érdemes az életben több lábon is állni: a zenész éppen ezért nemrégiben villanyszerelő képesítést  szerzett. Mint mondta, megelégelte, hogy télen tétlenül piheni ki a nyári fellépéseket. A Sztárban Sztár

Remek lett az Életrevalók sztárjának új sorozata

24.hu
-
 Ma 15:54Kultúra

Végre úgy tűnik, rehabilitálódhat Omar Sy – egy repülőrajt után – jó ideje lefelé tendáló karrierje: az Életrevalók színésze a Lupinben végre ismét jó. Sorozatkritika.

Csak nyolcig van “élet”, fiúk…

Találtuk, megosztjuk, azzal a kiegészítéssel, hogy mindennek köszönhetően a taxisok munkája is jócskán megcsappant, lassan lasszóval kell utast fogni. De hát ez (sem) érdekel senkit.

Nyomorgott úszómedencés házában az operett sztárja − megmenekült Maros Gábor

Indirekt
-
 Ma 15:00Belföld

Küzdelméről és megmeneküléséről a Blikknek beszélt az évtizedeken át ünnepelt, ma mellőzött színész. Nem kell már kenyéren és teán élnie, ahogy hosszú ideig kénytelen volt. „Hét éve romlott el a helyzetem, az Újszínházban egyre kevesebb szerepet kaptam, majd semmit, máig sem tudom, miért… Közben ott álltam a hatalmas házzal, az akkor…

Így gyűri Lance Stroll az Aston Martin Vantage-t Silverstone-ban

Megérkezett az Aston Martin első reklámfilmje, amit már, mint a Forma-1-ben résztevő, gyári csapat adtak ki.

Izraelben visszavonulóban van a járvány, de aggasztó az új vírusváltozatok terjedése

A katonai rádió vasárnap délelőtti műsorában megszólaló járványügyi szakember amiatt is aggodalmát fejezte ki, hogy a beoltottak és a fertőzöttek magas számának együttes jelenléte miatt egy új, "izraeli vírusvariánst" alakulhat ki. Az új variánsok megjelenése és terjedése miatt Benjámin Netanjahu miniszterelnök kérni fogja a kormány vasárnapi…

Koronavírus-járvány: jócskán odébb van még a korlátozások feloldása Angliában

"Anglia előbb még nagyon-nagyon hosszú út áll a járványügyi korlátozások enyhítése előtt, mivel továbbra is nagy a nyomás az egészségügyi rendszeren" - mondta Matt Hancock brit egészségügyi miniszter.

Izraelben visszavonulóban van a járvány, de aggasztó az új vírusváltozatok terjedése

Visszavonulóban van Izraelben a koronavírus-járvány harmadik hulláma, de a járványügyi szakembereket aggasztja az, hogy terjednek a vírus új variánsai, és nő a fertőzöttek száma a gyerekek körében - jelentette a Jediót Ahronót című újság hírportálja, a ynet vasárnap.

Súlyos fájdalmai vannak Ferenc pápának, lemondta minden szereplését

Nincs jól a katolikus egyház feje, kiújult isiásza miatt lemondta több szertartás vezetését és egyéb nyilvános programjait. Állítólag súlyos fájdalmai teljesen mozgásképtelenné teszik.