Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 72 hír

Múzeum nyílt Brodszkij emlékére

Euronews
-
 Ma 13:58Kultúra

A szentpétervári kiállításon olyan installációk is láthatók, amelyek közvetlenül a Nobel-díjas költő-esszéíró emigrálása után készült fényképek alapján készültek.

Beszakadt alatta a tető, mélybe zuhant egy férfi Békéscsabán

Foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt emelt vádat és pénzbüntetés kiszabására tett indítványt a Békéscsabai Járási Ügyészség egy 50 éves békéscsabai férfi ellen, akinek a mulasztása miatt súlyosan megsérült az egyik alkalmazottja.

Nyílt levél a nőnek, akinek összetört a szíve

NLC
-
 Ma 11:46Életmód

Üzenet minden nőnek, aki valaha állt már összetört szívvel és lélekkel, nem azért, mert szakítottak vele, hanem mert hitt a szerelemben, de kiderült, hogy illúzió volt csupán.

Pénzt vett ki két nő egy őrizetlenül hagyott tárcából Békéscsabán

Két nő vett ki pénzt egy őrizetlenül hagyott pénztárcából egy békéscsabai sörözőben. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte. Őrizetlenül hagyta a pénztárcáját egy férfi 2020. szeptember 13-án 17 és 18 óra között egy sörözőben, Békéscsabán. Két nő meglátta és átültek ahhoz az asztalhoz, amelynek a padján volt a pénztárca. Egyikük elvette és…

Mélységes csalódás a Minority Safepack elkaszálása – EP-képviselők egy csoportja nyílt levélben tiltakozik

Az Ursula von der Leyen bizottsági elnöknek és Věra Jourová alelnöknek címzett nyílt levél szerint a Bizottság figyelmen kívül hagyja az európai polgárok hangját, és hiányzik belőle az empátia az EU őshonos nemzeti és nyelvi közösségeivel szemben.

Békéscsabán ittas járművezetés, Sarkadon körözés alapján intézkedtek a rendőrök

Baleset nem történt Békés megye útjain január 19-én, de más okból kifolyólag kellett intézkedniük.

Vascsővel és botokkal verték a két fiatalt a nyílt utcán Létavértesen

Kegyetlen támadás történt Létavértesen, ahol a nyílt utcán vertek meg két fiatalt, akikre vascsővel és botokkal támadtak.

Miley Cyrus nyíltan felvállalta: mostantól csak nőkkel randizik

Miley Cyrus sokkal vonzóbbnak tartja a nőket a férfiaknál.

Télen ásó helyett mérőszalaggal dolgoznak a régészek Békéscsabán

Behír
-
 Tegnap 18:11Belföld

A Munkácsy Mihály Múzeum régészei többnyire február és november között végeznek ásatást. Amikor beköszönt a hideg, télies idő, akkor pedig az irodákban dolgoznak. Jelen pillanatban leltározás, revízió zajlik a múzeum falai között, illetve az új állandó kiállítás épül.

A Kte Hufbau visszavágott a Békéscsabának

Szombaton Békéscsabán 1-0-ra kikapott ugyan csapatunk az Nbii-es Békéscsaba vendégeként, de a keddi, immáron Kecskeméten rendezett felkészülési mérkőzésen már mi bizonyultunk jobbnak. Gombos Zsolt ezúttal is mindenkinek játéklehetőséget adott.

Kis híján agyonvertek egy fiatalt a nyílt utcán

Négyen, botokkal és vascsővel támadtak rá a két fiúra Létavértesen.

Trendriport: a válság ellenére tíz szálloda nyílt meg 2020-ban

A határok lezárása, a kizárólag üzleti, gazdasági, oktatási célból utazók fogadásának engedélyezése és a nemzetközi utazási korlátozások novemberben is alacsony szinten tartották a szállodák iránti keresletet – derül ki a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének aktuális trendriportjából.

Megütötte édesanyját egy férfi Békéscsabán, feljelentették

Zaklatás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Békéscsabán. Erőszakosan viselkedett a családjával egy férfi 2021. január 18-án 19 óra után néhány perccel Békéscsabán, egy társasházi lakásban. A 18 éves férfi megütötte az édesanyját, majd a lépcsőházban hangoskodott, felborított két virágcserepet. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei…