Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Vádat emeltek az ellenzéki Viktor Medvedcsuk ellen

Megszállta a belbiztonsági szolgálat Viktor Medvedcsuk egyik házát. Több ukrajnai

Egy kommunista csoport fehér emberek és koronavírus nélküli államot akar létrehozni

Nem csak fehér emberek, de koronavírus és rendőrség sem lesz abban a városban, amelyet egy kommunista elveket követő csoport akar létrehozni.

Drakulát is bevetik Romániában, csak oltsák be végre magukat az emberek a Pfizerekkel

Miután az ortodox egyház, a mulatósénekesek és a maszkviselés belengetett eltörlése se nagyon növelte a románok oltási kedvét, a misztikumhoz fordultak: Karóbahúzó Vlad, ismertebb nevén Drakula kastélyában is oltópontot állítottak fel.

„Köszi, Boris!” – üzenték az arcátlan embercsempészek a brit kormányfőnek

Az embercsempész maffiafőnökök szerint Boris Johnson kormányának migrációellenes intézkedései csak még gazdagabbá teszik őket.

Három embert elfogtak az elásott MTK-focista ügyében, egyikük az ismert rapper, Curtis testvére

Az eltűntként keresett volt MTK-s labdarúgó, Katzenbach Imre holttestét tavaly ősszel találták meg Baranyajenő térségében.

Közel 1000 embert tartóztattak le, és 400 kést koboztak el a londoni rendőrök egy egyhetes razzián

A londoni rendőrség vissza akarja szorítani az egyre gyakoribb késeléseket.

Kazanyi iskolai támadás: egy 19 éves fiatal végzett 8 emberrel

Az iskola egy volt tanulója nyitott tüzet a diákokra és a tanárokra, a tanulók az ablakokon keresztül menekültek az épületből. A támadót a rendőrség elfogta.

Pikó András: a Fidesz szembeköpi a józsefvárosi embereket

Figyelmen kívül hagyta a választói akaratot a Fidesz, amikor 0 forint kompenzációt adott a VIII. kerületi önkormányzatnak – mondja Józsefváros polgármestere.

Újabb SpaceX siker: embert visznek a Holdra

A NASA több mint 50 év után nem csak, hogy vissza akar térni a Holdra, hanem ott folyamatos emberi jelenlétet kíván megvalósítani. Az Artemis program keretében most egy 2,9 milliárd dolláros szerződést kötöttek a SpaceX-szel, hogy a feltörekvő cég folytassa a fejlesztését egy emberek szállítására is alkalmas leszállórendszernek.   A SpaceX…

Most jött: rajtaütés volt Ferihegyen, három embert fogtak el a megölt magyar focista ügyével kapcsolatban

Újabb embereket fogott el a rendőrség az egykori Mtk-s labdarúgó, Katzenbach Imre megölésének ügyében.

5 gyakori indok, ami miatt emberek szép lassan felhagynak a szexszel

Bien
-
 Ma 14:31Életmód

Amikor egy párkapcsolatban a szex egyre ritkábbá válik, majd végül éves szinten egy-két alkalomra korlátozódik, sokan azonnal a vonzalom megszűnésére gyanakszanak. Pedig valójában ez csak egy sokadik indok, és igazából az alábbi 5 dolog lényegesen többször áll a háttérben!

Medve uralja a Twitter-t

Az EMA(50)-es mozgóátlag nagyon erős ellenállást mutat, hiszen arról a szintről érkezik a az utóbbi napok erőteljes esése. A rosszul sikerült Q1-es jelentést követően szabadult el a medve a részvény piacán, így a következő napokban is inkább az árfolyam esését látom valószínűnek. Támasz: 44.00 dolláros szint CCI(14) indikátor: semleges szint…

Miért kötődik ennyire a kutya az emberhez? A szemkontaktus az egyik legfontosabb tényező

A domesztikáció során igen nagy szerepet töltött be a kutya és az ember közötti szemkontaktus. Azzal, hogy ezt sikeresen elsajátították, szorosabbra fűzték velünk a kapcsolatot.