Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 36 hír

Történelmi könyvbemutatóval folytatódott a Majdnem Könyvhét programsorozat

  Közel 150 ember visszaemlékezését tartalmazó kéziratanyagból született meg a Magyar Királyi 2. számú gyulai honvéd gyalogezred hadifogoly visszaemlékezései című mű. A Majdnem Könyvhét Programok rendezvénysorozat kedd délután egy történelmi könyvbemutatóval folytatódott. Az eseményen a kötet szerzőjével, Tóth István történész-…

Folytatódott a védőoltások beadása Békéscsabán

A német-amerikai fejlesztésű Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyaggal, a Comirnaty-vakcinával oltottak csütörtökön a békéscsabai Réthy Pál kórházban.

A Barca elnöke bízik Messi maradásában

A 33 esztendős játékosnak június 30-án jár le a szerződése, és sajtóértesülések szerint hajlik egy kétéves hosszabbításra.

A Barca nagy kiszemeltje kijelentette, Koemannal akar közösen dolgozni

Minden jel arra mutat, hogy valóban csak idő kérdése, és megköttetik az egyezség a felek között, ami mindkét fél számára nagy megkönnyebbülést fog jelenteni.

A Barca nagy kiszemeltje kijelentette, a Koemannal akar közösen dolgozni

Minden jel arra mutat, hogy valóban csak idő kérdése, és megköttetik az egyezség a felek között, ami mindkét fél számára nagy megkönnyebbülést fog jelenteni.

Rimaszombatban folytatódott a trianoni előadás-sorozat

Komárom és Martos után a rimaszombati Tompa Mihály Református Gimnáziumban folytatódott a Versailles 100 év távlatából című előadás-sorozat, melynek során a trianoni békeszerződést, annak előzményeit és következményeit vették górcső alá az előadók.

Férfi kézi: a Barca megegyezett a korábbi veszprémi edző kivásárlásáról

NSO
-
 Tegnap 14:20Kézilabda

Hároméves, 2024-ig szóló szerződést köthet a tízszeres Bajnokok Ligája-győztes Barcelona férfi kézilabdacsapata Antonio Carlos Ortegával, akiért cserébe kompenzációt fizet a Hannovernek.

Hanga Ádám bajnok lett a Barcával

A jelenkor legjobb magyar kosarasa első spanyol bajnoki címét szerezte.

Az Ajax kiválóságát igazolná le a Barca

FociClub
-
 Tegnap 08:25Foci

Egyre nagyobb az esély a nyári távozására...

A Barca elengedi világbajnokát!

FociClub
-
 Tegnap 07:30Foci

Megfelelő ajánlat esetén nem gördít akadályt elé a katalán gárda...

Eb 2020: A Barca fiatalja rögtön válogatottsági csúcstartó lett!

FociClub
-
 21.06.15 11:50Foci

Nem véletlenül jósolnak hatalmas jövőt neki...

Folytatódott a dömösi római őrtorony feltárása.

infoVáros
-
 21.06.15 10:54Megyei

Az esztergomi Balassa Múzeum és a PPKE munkatársai 4. századi érmeket, bélyeges téglákat, valamint 2 -3. sz-i érméket találtak a dömösi hajóállomás melletti kutatási területen.

Nagytakarítás jön a Barcánál, meglepő nevek a 18 fős átadólistán

Ripost
-
 21.06.15 07:00Sport

A katalánoknak spórolniuk kell a fizetésekkel, és pénzzé tenni több fontos játékost is. Még a klub legendái sem érinthetetlenek többé.

Balássy Fannival folytatódott a Majdnem Könyvhét programsorozat

Gyulatelevízió
-
 21.06.14 12:26Kultúra

  Péntek délután folytatódott a Majdnem Könyvhét Programok elnevezésű rendezvénysorozat a gyulai bibliotékában. Az esemény második napján az első kötetes gyulai íróval, Balássy Fannival beszélgetett Schriffert-Tóth Eszter könyvtárostanár. A Hol is kezdjem című ifjúsági regény, egy gimnazista lány első évét mutatja be, különös hangsúlyt…