Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 491 hír

Ismét emelkedett a koronavírus szennyvízben mért koncentrációja Békéscsabán

A Nemzeti Népegészségügyi Központ legfrissebb, 47. heti adatok alapján Békéscsabán, Miskolcon, Nyíregyházán, Salgótarjánban és Székesfehérváron emelkedett a koronavírus szennyvízben mért koncentrációja. Az elvégzett szennyvízvizsgálatok adatai alapján Kecskeméten és Szolnokon csökkenő tendenciát mutattak ki a SARS-CoV-2…

Szentkirályi Alexandra: Holnap ismét összeül a kormány

Mandiner
-
 Ma 15:48Belföld

Tudjuk, hogy mindenkinek nehéz a mostani helyzet, ám meg kell védeni az emberek életét és a munkahelyeket, az intézkedések ezt szolgálják.

A leghíresebb Kardashian ismét megmutatta bájait: falatnyi bikiniben pózolt a kamerának

Kim Kardashian egy apró, alig takaró bikiniben mutatta meg formás testét.

„Orbán személyében ismét egy erőszakos és ravasz zsarnokkal van dolgunk”

444.hu
-
 Ma 15:38Belföld

A balos és jobbikos magyar EP-képviselők véleménycikket írtak a német Die Welt napilapba. Hitlerhez és Sztálinhoz hasonlították a miniszterelnököt. Az érdekes az, hogy egy liberális újságíróval vitatkoztak. Az ügy jól illusztrálja, milyen sekélyesek a hazai viták az EU-ról.

Ismét a régió legjobb középiskolái között a zentai Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium

A középiskolás diákok és tanárok folyóirata, az Ogledalo (Tükör) című folyóirat az idén is elkészítette a régió legjobb középiskoláinak ranglistáját, amely összeállításakor több kritériumot is

Operatív törzs: a nyugdíjassáv ismét bevezetve

A járvány lassítása és az idősek védelme érdekében mától ismét vásárlási idősávot vezettek be a 65 éven felüliek számára.

Hosszú hónapok munkája ment füstbe: Miley Cryrus visszaesett a karantén miatt, ismét italhoz nyúlt

Jó ideje nem nyúlt már italhoz Miley Cyrus, aki büszke is volt arra, hogy tartani tudta józanságát, ám nem tagadja, a koronavírus-járvány miatti karantén időszaka a legrosszabbat hozta ki belőle: az énekesnő újra visszaesett és inni kezdett.

Ismét remekeltek a gyomaendrődi hetedikesek

Beol
-
 Ma 15:10Belföld

A Gyomaendrődi Kis Bálint Általános Iskola 7. a osztályos tanulói ebben az évben ismét első helyen végeztek a Bolyai Anyanyelvi csapatversenyen, így megszerezték az országos megmérettetésen való indulás jogát.

Árutőzsde: Ismét emelkedő jegyzések

A Budapesti Értéktőzsde árupiaci szekciójában a termények jegyzése továbbra is szünetel. A piaci szereplők a nemzetközi árutőzsdéken tájékozódhatnak a gabonafélék és az olajmagok különböző lejáratokra szóló jegyzéséről.

Operatív törzs: ismét bevezették az idősek vásárlási sávját

De az idősek a védett idősávon kívül is szabadon vásárolhatnak. A járvány lassítása és az idősek védelme érdekében keddtől ismét vásárlási idősávot vezettek be a 65 éven felüliek számára – közölte Kiss Róbert alezredes, a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese online…

Adományokkal segítik a hallássérült debreceni családot, akiknek leégett az otthona – fotókkal, videóval

Dehir
-
 Ma 14:39Megyei

Debrecen - A tűzeset károsultjait a Debreceni Karitatív Testület és az önkormányzat is segíti. Kedden tartós élelmiszereket, tisztítószert és játékokat vittek a családnak.

Operatív törzs: ismét bevezették az idősek vásárlási sávját

A járvány lassítása és az idősek védelme érdekében keddtől ismét vásárlási idősávot vezettek be a 65 éven felüliek számára - közölte a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese a keddi online sajtótájékoztatón.

Holnap ismét összeül a válságtörzs

Egy nappal a járványügyi szigorító kormányrendeletek életbe lépése után szerdán 13 órakor újra összeül az országos válságtörzs.

Ismét romlott a levegő minősége hazánkban: ezen a településen már kifejezetten veszélyes

Az ország nagy részén romlott a levegőminőség; egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen már veszélyesnek minősítették a levegőt a magas szállópor-tartalom miatt. A Nemzeti Népegészségügyi Központ keddi térképe alapján

Operatív törzs: ismét bevezették az idősek vásárlási sávját

A védett idősávra vonatkozó szabályok betartásáról az üzletek üzemeltetőinek, alkalmazottainak kell gondoskodniuk.