Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 310 hír

41 év után távozik az Electrolux gazdasági igazgatója

Portfolio
-
  Ma 09:58 Gazdaság

Június 1-től Kövér András tölti be a gazdasági igazgatói pozíciót az Electrolux Magyarországnál. Kövér András Babucs Józsefet váltja, aki 1979 decemberében került a Lehel Hűtőgépgyárhoz, az Electrolux jogelődjéhez - közölte a társaság.

Friss fotók Amerikából: romokban a „demokrácia hazája” – Polgárháború kezdődik?

A kijárási tilalom ellenére folytatódtak keddre virradóan New York városban az erőszakos tüntetések és fosztogatások, amelyeket az váltott ki, hogy egy héttel ezelőtt Minneapolisban rendőri erőszak áldozata lett egy afroamerikai férfi, George Floyd. A tiltakozások a Fehér Házig érnek, Trump beszédére máris reagált Joe Biden, de ettől még…

Kalandos kaptató: gyereknapi ajándék a gazdagrétieknek

Egész évben használható ajándékot kaptak gyereknapra a gazdagrétiek: a Gazdagréti Közösségi Ház a helyi önkormányzati képviselők segítségével egy olyan ügyességi pályát hozott létre, ahol egyszerre több mint száz gyerek tud játszani anélkül, hogy érintkeznie kellene másokkal.A Gazdagréti lakótelepet átszelő közel egy kilométeres…

Görbültek a gyerekek pecabotjai a komáromi Lurkó-kupán (fotók)

Kemma
-
  Ma 07:41 Sport

Gyerekek vártak nagy halakra a komáromi Rüdiger-tónál trendezett horgászversenyen. A gyereknapra tekintettel minden versenyző kapott ajándékot.

A vasi lány is kézhez kapta a diplomáját

Vaol
-
  Ma 07:00 Megyei

A kormány döntése értelmében az idén megkaphatják a diplomájukat azok, akiknek ehhez csak a nyelvvizsga hiányzik. Kóczán Viktória is több év után vehette kézbe a dokumentumot.

Gergő kívánságára zúgott a fűrész (fotók, videó)

Nool
-
  Ma 07:00 Belföld

Gergő favágókkal közösen „aprította” a tűzifát a mátramindszenti erdőben.

Cirkuszi szereplőktől kapták az ajándékot a vassurányi gyerekek

Vaol
-
  Ma 07:00 Megyei

Több mint húsz éve működik a faluban a Gyermekeink Öröméért Egyesület. Támogatnak minden kezdeményezést, ami által a kicsik rácsodálkoznak a világra.

A BKIK a bérleti díjat csökkentését javasolja a fővárosi és kerületi önkormányzatoknak

KamaraOnline
-
  Ma 05:35 Cégvilág

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) azt javasolta a fővárosi és kerületi önkormányzatoknak, hogy a kereskedelmi egységek forgalmának visszaesésével arányosan enyhítsék a kereskedelmi célú ingatlanok bérleti díját a budapesti mikro-, kis- és középvállalkozások részére.

Áprilisban 22,5 millió eurónyi állami támogatást kaptak a vállalatok

Körkép
-
  Tegnap 21:58 Határtalan

A koronavírus-járvány miatti gazdasági visszaesést ellensúlyozandó, a kormány különböző támogatásokban részesíti a vállalatokat, a kis- és közepes vállalkozásokat és az egyéni vállalkozókat is, elsősorban a munkahelyek megőrzése érdekében.   A március dotációk nagyságáról korábban már beszámoltunk, annak két érdekessége volt: az…

WHO: rengeteg beteg nem kapta meg szükséges kezelését a koronavírus miatt

A koronavírus-járvány miatt kevesebb ellátás jut a más betegségektől szenvedő pácienseknek - olvasható az Egészségügyi Világszervezet (WHO) hétfőn közzétett felméréséből, amelyet májusban végeztek a világ 155 országban. "Az

Foglyul ejtett táncegyüttes

Sonline
-
  Tegnap 20:00 Belföld

Online tartják egymással a kapcsolatot, ám az áthidalhatatlan távolság miatt táncolni nem tudnak egymással a Somogy Táncegyüttes tagjai.

E-mailen próbálnak pénzt kicsalni ismeretlenek a tatabányai mentősök nevében

Kemma
-
  Tegnap 19:32 Belföld

A Tatabányai mentőállomás Facebook-oldalán hívja fel a figyelmet arra, hogy ismeretlenek akarnak pénzt kicsalni a nevükben.

Először kapták lencsevégre II. Erzsébetet

Először kapták lencsevégre II. Erzsébet királynőt azóta, hogy több mint tíz hét

Az alacsony olajár most versenyelőnyt biztosít az amerikai bányászoknak

BitcoinBázis
-
  Tegnap 19:06 Infotech

Az amerikai székhelyű kriptobányászok most nagy előnyre tehetnek szerint a világszerte csökkenő elektromos áramdíjak miatt, foglalta össze álláspontját Andreas Antonopoulos.