Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 32 hír

Közeleg a határidő: még lehet kérni az adócsökkentést

A koronavírus-járvány miatt akár ötmillió forinttal is csökkenhet a fizetendő adó, ám ezt legkésőbb július 17-én lehet kérni az adóhivataltól - tájékoztatta az MTI-t Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára.

Határidő közeleg! Még kérhet fizetéskönnyítést az adójára

Július 17-ig nyújthatók be a koronavírus miatti speciális méltányossági kérelmek az adóhivatalhoz

Fontos határidő közeleg: akár ötmillió forinttal is csökkenhet a fizetendő adónk

A koronavírus-járvány miatt akár ötmillió forinttal is csökkenhet a fizetendő adó, ám ezt legkésőbb július 17-én lehet kérni az adóhivataltól - tájékoztatta az MTI-t vasárnap Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára.

Egy kereskedő szerint rosszul festenek a bitcoin határidős piacai

Kriptoworld
-
  Tegnap 18:15 Gazdaság

Filbfilb, a Cointelegraph Markets kereskedője szerint a határidős piacok a márciusi összeomlás előtti időszakra hasonlítanak. Több elemző is aggódik a bitcoin határidős piacainak forgalma miatt, mivel azt mutatják, hogy a

A kormány támogatja a Btk. gyermekvédelemmel kapcsolatos módosítását

Vásárhely24
-
  20.07.10 19:02 Belföld

A kormány kész támogatni a büntető törvénykönyv (Btk.) gyermekvédelemmel kapcsolatos módosítását – mondta a miniszterelnökséget vezető miniszter a gyermekpornográf felvételek birtoklása miatt felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt volt perui nagykövet ügyével összefüggésben – hangzott el az M1 Híradójában.

Washington üdvözli Peking tárgyalási készségét

Az Egyesült Államok üdvözli Kína tárgyalási készségét, és meghívja Pekinget a bécsi fegyverzetkorlátozási egyeztetésre - jelentette be...

Kim Dzsong Un üdvözli Donald Trumpot, és sok sikert kíván neki

ATV
-
  20.07.10 06:58 Külföld

Az észak-koreai vezető húga szerint nem valószínű egy újabb csúcstalálkozó megtartása az Egyesült Államok és Észak-Korea között, mert a jelenlegi helyzetben az csupán Washington számára lenne hasznos, Phenjannak ugyanakkor nem áll szándékában fenyegetni az Egyesült Államokat - írta egy pénteki jelentésében az észak-koreai állami…

Kim Dzsong Un a húgán keresztül üzeni, hogy üdvözli Donald Trumpot, de negyedszer nem akar találkozni vele

Kim Jo Dzsong szerint nem valószínű egy újabb csúcstalálkozó megtartása az Egyesült Államok és Észak-Korea között, mert a jelenlegi helyzetben az csupán Washington számára lenne hasznos, Phenjannak ugyanakkor nem áll szándékában fenyegetni az Egyesült Államokat - írta egy pénteki jelentésében az észak-koreai állami hírügynökség.

Kim Dzsong Un üdvözli Trumpot, de nem akar találkozni vele

HVG
-
  20.07.10 05:26 Külföld

Észak-Korea szerint csak Amerikának lenne hasznos a találkozó.

Gulyás: A kormány támogatja a Btk. gyermekvédelemmel kapcsolatos módosítását

Kaleta Gábor 2002-tól 2010-ig a balliberális kormányok szolgálatában állt.

Lánchíd: A miniszter szerint nem szabott a kormány kéthetes határidőt Karácsonyéknak

Nem szabott a kormány határidőt a fővárosnak a Lánchíd felújítási tenderének a kiírására - jelentette ki Gulyás Gergely a mai Kormányinfón az ATV kérdésére.

Fontos határidő jár le éjfélkor a felvételizők számára

Csütörtök éjfélig van lehetőségük a felsőoktatásba felvételizőknek, hogy benyújtsák a még hiányzó dokumentumaikat, illetve módosítsák a megjelölt szakok sorrendjét.

Felvételi – fontos határidő jár ma le

Legkésőbb 2020. július 9-ig van lehetőségük a felvételizőknek, hogy benyújtsák a még hiányzó dokumentumaikat, illetve – egyetlen alkalommal – módosítsák a megjelölt szakok sorrendjét – figyelmeztet honlapján az Oktatási Hivatal. A jelentkezők a pontszámításhoz még szükséges dokumentumokat a felvi.hu honlapról elérhető E-felvételi…

Fontos határidő közeleg a diákoknak

Legkésőbb csütörtökig nyújthatják be a felsőoktatási intézményekbe jelentkezők a még hiányzó dokumentumaikat, valamint ugyaneddig módosíthatják a megjelölt szakok sorrendjét. Utóbbit egyszer tehetik meg.