Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 68 hír

Félnek a boltosok - Idén még karácsonykor sem lesz vásárlási dömping?

Összesen 550 vállalatot kérdezett meg a német kiskereskedelmi szövetség (HDE), a megkérdezett német üzlettulajdonosok több mint fele kevesebb vásárlóra és visszaeső forgalomra számít karácsonykor, ami kiskereskedelmi szempontból az egyik legerősebb időszak szokott lenni az évben.

Ezek az Űrállomáson zajló megfigyelések segíthetnek a klímaváltozás megértésében

Bár a Nemzetközi Űrállomáson zajló kutatások elsősorban a gravitációmentes környezet hatását és az űrbéli élet lehetőségeit vizsgálják, olyan folyamatok is zajlanak itt, melyek a földi környezet, az időjárás és a klíma változásainak a megértéséhez segíthetik hozzá a tudósokat.

Hat anyagi kárral járó ütközés történt az elmúlt 24 órában

Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

Miért félnek a nők az orális szextől?

HáziPatika
-
 Tegnap 22:03Szex

Az orális szex, vagyis a nemi szervek szájjal, nyelvvel történő ingerlése, izgatása napjainkban már teljesen természetesnek vett szexuális érintkezés, amely teljes elfogadást igényel, és rengeteg intimitást tartalmaz.

Az ujjad hossza előjelezheti az anyagi sikeredet

Bien
-
 Tegnap 14:31Életmód

Nagyon furcsa kutatási eredmény érkezett Oroszországból: kutatók kimutatták, hogy a mutatóujj és gyűrűsujj közötti méretkülönbség jól előre jelezheti azt, hogy valaki mennyire lesz gazdag élete során. Érdekes, hogy a nőknél egyértelmű az eredmény, a férfiaknál azonban egyéb faktorokhoz is kötött.

Egyre veszélyesebbek lehetnek a téli sportok a klímaváltozás miatt

Köpönyeg
-
 Tegnap 12:00Időjárás

A klímaváltozás hatásait egyes régiók lényegesen erősebben érzik, mint...

Egyre több új fertőző betegség jelenhet meg a klímaváltozás hatására

Liner
-
 20.11.27 22:10Életmód

Miközben a nagyvállalatok és a nehézipar képviselői a klímaegyezmények ellenére sem tartják be az előírt károsgáz-emissziós kvótákat, addig nemcsak a globális felmelegedés intenzitásának felgyorsulásával kell számolnunk a jövőben, hanem a különféle új betegségek elterjedésével is.

MNB-alelnök: zöld ajánlás készül a bankoknak

A jegybank zöld ajánlást készít a bankoknak, erről néhány héten belül társadalmi egyeztetés kezdődik - mondta Kandrács Csaba, az MNB alelnöke a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) felelős vállalatirányítás szakosztályának online konferenciáján szerdán.

Albont meglepte a baleset, az anyagi kár jelentős

Nagy balesettel zárta a Forma-1-es Bahreini Nagydíj pénteki edzésnapját Alex Albon. A thai pilóta szerencsére nem sérült meg, autója azonban jócskán összetört. Azt mondja, váratlanul érte őt a hirtelen megszűnő tapadás. Christian Horner jelentős anyagi kárról beszél, a motor azonban szerencsére nem sérült.

Albont meglepte a tapadáshiány, az anyagi kár jelentős…

Sem a kanyarból, sem a hibájából nem tudott rendesen kijönni Alexander Albon, így egy látványos bukással zárta a bahreini második szabadedzést. Az anyagi kár jelentős.

Már a felhőbe készülnek a magyar bankok, de a nagy rendszercserék ideje még nem jött el

Portfolio
-
 20.11.27 14:00Gazdaság

A bankok legacy IT-rendszerei még bőven alkalmasak arra, hogy csere helyett új eszközökkel és technológiákkal modernizálva még évekig gyorsan és hibamentesen kiszolgálják a banki üzletmenetet. A következő években a bankok folyamatosan építik ki a felhő-képességeiket, a cloud native trend és a konténerizáció hatékonyabb…

Milyen anyagi terhek nyomják a külföldön tanuló egyetemisták vállát?

Eduline
-
 20.11.27 12:48Karrier

Bár az egyetemek egyre több országban online oktatásra tértek át, a külföldön tanuló magyar diákok egy része továbbra is külföldön tartózkodik. Mutatjuk, mit kell tudnotok, ha külföldön vagytok.

A Covid csak a kezdet volt, még több fertőző betegség jöhet a klímaváltozás miatt

Femcafe
-
 20.11.27 11:50Egészség

A Föld az elkövetkezendő években sem lesz biztonságban.

A klímaváltozás újabb következménye: jelentősen megnőtt a fulladásos halálesetek száma

Blikk
-
 20.11.27 08:11Színes

A klímaváltozás napról napra több gondot okoz a világ számára, most pedig egy újabb probléma mutatkozik a melegebb telek miatt.

Megnő a bankoknál a nem valós idejű digitális ügyintézés szerepe

Növekedés
-
 20.11.27 06:18Gazdaság

Gyorsan bővül a digitális ügyfélazonosítás iránti igény, ezen belül is a nem valós idejű, az ügyfél és az ügyintéző egyidejű részvételét nem igénylő megoldások szerepe növekszik meg. A GIRO Zrt. egy egységes rendszer kialakításának lehetőségeit vizsgálja, mely a bankszektorban elterjedten alkalmazható lenne.