Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nem lett jobb hely a világ egy év alatt

A szír háborútól a környezetvédelmen át a pornóig minden téma megjelenik az idei Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztiválon. Az Index segít eligazodni a filmek között.

Németországban nyílt tárlat a pécsi múzeum málenkij robot témájú gyűjteményéből

A kiállításon a szovjet kényszermunkára hurcolt embereknek állítanak emléket korabeli tárgyak, fotók, dokumentumok és visszaemlékezések segítségével, így teszik átélhetővé a deportáltak lágerbéli életét.

Melléképület égett Szegeden

Kigyulladt egy melléképület Szegeden, a Veres Ács utcában. Teljes terjedelmében égett a mintegy 25 négyzetméter alapterületű építmény, amikor a város hivatásos tűzoltói a helyszínre érkeztek. Az egységek megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd elfojtották a lángokat.

Melléképület égett Szegeden

Kigyulladt egy melléképület Szegeden, a Veres Ács utcában. Teljes terjedelmében égett a mintegy 25 négyzetméter alapterületű építmény, amikor a város hivatásos tűzoltói a helyszínre érkeztek. Az egységek megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd elfojtották a lángokat.

Spiegel: nem fogják kizárni a Fideszt a néppártból

Donald Tusk, az EPP elnöke tagpárti vezetőkkel telefonon beszélt arról, hogy jelenleg nincs meg a többség a Fidesz tagságának megszüntetéséhez

FA-kupa: Rooneyék nem bírtak negyedosztályú ellenfelükkel

NSO
-
  Tegnap 22:56 Foci

A labdarúgó FA-kupa pénteki játéknapján a Sheffield Wednesday 2–1-re nyert a QPR otthonában, így elsőként jutott be a legjobb 16 csapat közé. A Wayne Rooneyt végig a soraiban tudó Derby County nem bírt a negyedosztályú Northampton Townnal (0–0), így a továbbjutásról a megismételt mérkőzés dönt majd.

Spiegel: Nem zárják ki a Fideszt az Európai Néppártból

Egyelőre nem zárják ki a Fideszt az Európai Néppártból (Epp), mert nincs meg a magyar kormánypárt tagságának megszüntetéséhez szükséges többség a jobbközép erőket összefogó pártcsaládban – jelentette pénteken a Der Spiegel.

Spiegel: Nem zárják ki a Fideszt a Néppártból

Nem zárják ki a Fideszt addig a Néppártból, amíg nincs meg a tagság megszüntetéséhez szükséges többség – számol be róla a Der Spiegel.

A Spiegel szerint nem zárják ki a Fideszt az Európai Néppártból

A német hírmagazin értesülése szerint nincs meg a többség a kizáráshoz az európai pártcsaládban.

Nem botlott a fehérvári jégen a listavezető Salzburg

Feol
-
  Tegnap 22:30 Sport

Az osztrák jégkorongbajnokság alapszakaszának zárófordulójában pörgős mérkőzésen vitte el mindhárom pontot a Red Bull Salzburg a Hydro Fehérvár Av19 otthonából.

Kiszivárgott: nem zárják ki a Fideszt a Néppártból

Egyelőre nem zárják ki a Fideszt az Európai Néppártból (EPP), mert nincs meg a magyar kormánypárt tagságának megszüntetéséhez szükséges többség a jobbközép erőket összefogó pártcsaládban - jelentette pénteken a Der Spiegel az MTI összefoglalója szerint. A cikk legelején kiderül: a CDU és CSU hozzáállása is kellett mindehhez.

Trump: Meg kell védenünk minden még meg nem született gyermeket

Az amerikai elnök elsőként a történelemben részt vett a Menet az életért nevű felvonuláson.

Nem zárják ki a Fideszt a Néppártból

Spiegel: Nincs meg a magyar kormánypárt tagságának megszüntetéséhez szükséges többség a jobbközép erőket összefogó pártcsaládban