Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ezt érdemes tudnod a Bubor-ról

Filter
-
 Ma 20:20Színes

Nagyon sokan bár már hallottak róla, nem igazán tudják, hogy mi is az a BUBOR. Pedig egy olyan betűszóról van szó, ami sokaknál a pénzintézetükkel kötött szerződésükben is megjelenik. De mi rejtőzik a betűszó mögött? Mit is takar a BUBOR, és miért olyan fontos ez számunkra? Ebből a cikkből mindez kiderül.

Csáki Judit szerint, akik most felvételiznének az SZFE-re, inkább várjanak egy-két évet

ATV
-
 Ma 19:42Belföld

Számos kérdés nyitott maradt a Színművészeti Egyetemmel kapcsolatban a vezetőség tegnapi közleménye után, az viszont kiderült, hogy Vidnyánszky Attila kuratóriumi elnök osztályvezető-tanár lesz a következő tanévben. Fullajtár Andrea, aki szintén osztályvezető volt, híradónak elmondta: ez a tisztség azt jelenti, hogy a tanár szinte együtt létezik az

FTC-DVTK: csak egy új Fradi-igazolás került a keretbe

NB1
-
 Ma 19:40Foci

Hamarosan kezdődik 2021 első tétmeccse.

Csak saját felelősségre igyál az unikornisok könnyéből, ami felér egy lórúgással

UniLife
-
 Ma 19:36Életmód

Az unikornis trend nem akar csillapodni. Nemcsak a ruhaboltok polcai roskadoznak az egyszarvús pólók, pizsamák és mindenféle kiegészítők tömkelegétől, bizony az unikornisok ott is teret hódítanak, ahol erre a legkevésbé számítanánk. Az alkoholok piacán.

Vakcina van, csak épp beoltani nincs kit vele az egyik kórházban

Liner
-
 Ma 19:20Külföld

Hivatalosan is megkezdődött Szlovákiában az egészségügyi dolgozók koronavírus elleni oltása, mégis olyan alacsony a részvétel, és ezáltal az oltási kedv, hogy már első napon felgyülemlettek a fiolák.

Most érdemes frissíteni a Google Chrome-ot, könnyebb lett a jelszavak kezelése

A Google már kiadta a Chrome böngésző 88-as verzióját, ami több apró, de fontos frissítést tartalmaz.

A vírusteszt eredményét nem csak a “kék” tanúsítvánnyal lehet igazolni

Nyitókép: Facebook/Ozbrojené sily FB   A negatív teszteredményt nem csak a “kék” tanúsítvánnyal lehet igazolni. A polgárok a mobil mintavételi pontokon az egészségügyi minisztérium honlapjáról letöltött dokumentumot (Potvrdenie o vykonaní testu) is aláírathatják – közölte a tárca kommunikációs osztálya.   „Amennyiben a laboratórium, a…

Nem csak ápolja a hajat, de védi a természetet a L’Oréal új találmánya

Metropol
-
 Ma 18:40Infotech

A szépségápolási termékekkel foglalkozó cég egy innovatív vízmegtakarító, fenntartható hajápolási rendszert mutatott be a múlt héten.

Csak a takaróik széléig nyújtóztak a somogyi önkormányzatok

Nehéz éven vannak túl a somogyi önkormányzatok is, ennek ellenére az általunk megkérdezett polgármesterek nincsenek elkeseredve. A munkahelyeket szinte mindenhol meg tudták őrizni és több fejlesztést is megvalósítottak a településeken – írja a sonline.hu. Átvészelték a tavalyi évet és stabil gazdasági helyzetben lépett át az ideibe a somogyi…

Miley Cyrus ezentúl csak lányokkal kavar – azt is elárulta, hogy miért

Miley Cyrus logikája több sebből vérzik, mint Bruce Willis a Die Hardban.

Óriási bírságot kockáztatnak, akik csak kicsit is trükkösen reklámoznak

Az elmúlt két évben a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) reklámozási és marketing ügyekben csaknem 6 milliárd forint bírságot szabott ki. Tiltott termékek hirdetése okoz leggyakrabban buktát.

Csaknem 100 ezer munkavállóra kérték eddig a cégek az ágazati bértámogatást

Mostanáig 95 ezer munkavállaló után kérték az ágazati bértámogatást a koronavírus-járvány miatt működésüket szüneteltetni kényszerült vállalkozások - jelentette be Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium miniszterhelyettese.

Csak a Rádió 1 pályázott a Music FM egykori frekvenciája

Media1
-
 Ma 18:05Média

Nincs nagy tolongás az FM 89,5 MHz-ért, pedig az ország egyik legértékesebb kereskedelmi rádiós frekvenciájáról van szó. Igaz, működtetni meglehetősen drága, de az állami reklámbevételek talán segíthetnek a pályázónak, aki szorosan összefüggésbe hozható Orbán Viktor felcsúti barátjával.

Csaknem 650 milliós fejlesztés történt a Magyar Vöröskeresztnél

VG
-
 Ma 17:48Gazdaság

Épületeket alakítottak át, bővítettek, korszerűsítettek, továbbá gépjárműveket, defibrillátorokat, informatikai eszközöket, bútort szereztek be.