Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 10 hír

Megrohanták a budapesti állatkertet: megemelték a napi létszámot

Szerdától megemelték a napi látogatószám maximumát a Fővárosi Állat- és Növénykertben: az internetes felületen egy napra már négyezer fő részére lehet jegyet váltani. A többi óvintézkedés egyelőre érvényben marad, tehát...

Megrohanták a kötvénypiacokat az erős amerikai vállalatok is

Jó hitelminősítésű amerikai vállalatok ezermilliárd dollárnyi forrást vontak be kötvénykibocsátás révén az év első öt hónapjában, hogy erősítsék pénzügyi helyzetüket a koronavírus-járvány miatt zuhanórepülésre váltó gazdaságban. Többek között a Walt Disney, az Apple és az Exxon Mobil is bocsátott ki kötvényeket.

Ez egy új generáció, valósággal széttépték a tőzsdéket a fiatal befektetők

Portfolio
-
  Tegnap 17:30 Gazdaság

Történelmi jelentőségű esést láttunk idén a részvénypiacokon, sokan csökkentették a kitettségüket és igyekeztek zárni a pozícióikat. Viszont a kereskedők új generációja valósággal megrohamozta a részvénypiacokat az alacsony árak láttán, ez látszik a népszerű online brókerek első negyedéves számlanyitásain.

Amerikai befektetők előtt mutatkozott be öt hazai agrár startup

A hazai Digitális Agrár Stratégia nagyban hozzájárul a versenyképesség növeléséhez.

Elfordultak Ukrajnától a külföldi befektetők

KárpátHír
-
  Tegnap 12:09 Határtalan

Az idei év első negyedében jelentős visszaesés történt az ukrán

Recessziós kilátások. A befektetők fele U-alakú kilábalást vár

A globális intézményi befektetői közösségen belül egyre többen tartanak attól, hogy a koronavírus-járvány okozta világgazdasági recesszió átnyúlik 2021-re, és lassabb lesz a kilábalás - áll az Oxford Economics felmérésében.

Végleg kukába kerülhet az atombővítési terv: a kormány szakít a kínai befektetőkkel

Főtér
-
  Tegnap 06:06 Határtalan

A román állami atomenergetikai társaság (Nuclearelectrica) kedden tájékoztatta részvényeseit és befektetőit, hogy a kormány hivatalosan is azt kérte tőlük, szakítsák meg a kínai befektetőkkel folytatott tárgyalásokat a cernavodăi 3-as és 4-es atomreaktor megépítéséről, és vegyenek számításba más lehetőségeket a bővítéshez. A hosszú évek óta…

A befektetők egy része már 2021-re átnyúló globális recessziótól tart

A globális üzleti közösségen belül egyre többen tartanak attól, hogy a koronavírus-járvány okozta világgazdasági recesszió átnyúlik 2021-re - áll az egyik legtekintélyesebb londoni pénzügyi-gazdasági elemzőház kedden ismertetett friss felmérésében.

A londoni befektetők egy része már 2021-re átnyúló globális recessziótól tart

A globális üzleti közösségen belül egyre többen tartanak attól, hogy a koronavírus-járvány okozta világgazdasági recesszió átnyúlik 2021-re - áll az egyik legtekintélyesebb londoni pénzügyi-gazdasági elemzőház kedden ismertetett friss felmérésében.

Befektetőként melyik ötletbe szállnál be? Cápák között 2. évad 5. rész véleményezés, elemzés

Minner
-
  20.05.26 09:15 Cégvilág

A hétfői adás most kicsit gyengébbre sikerült. Amikor arra gondolsz, hogy miért pont őket válogatták be, akkor egyrészt mindig gondolj bele, hogy ez egy TV műsor. Másrészt például a hétfői kutyás szereplő esetében láthatjuk az is, mennyire fontos a piac ismeret, tudd tényleg kiknek jó az a terméked. Az adás viszont számomra azért is volt