Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 9 hír

Regionális műsorszóró szervezet tagja lett az Antenna Hungária

Médiapiac
-
 Tegnap 15:00Média

Regionális műsorszóró szervezet tagja lett az Antenna Hungária, a közép- és délkelet-európai, nemzetközi műsorszóró szervezet tavaly november végén alakult Zágrábban.

Regionális műsorszóró szervezet tagja lett az Antenna Hungária

Az alapítók Árki Zsoltot, az Antenna Hungária műszaki igazgatóját a nemzetközi szervezet igazgatóságának tagjai közé választották.

Regionális műsorszóró szervezet tagja lett az Antenna Hungária

Közép- és délkelet-európai, nemzetközi műsorszóró szervezet alakult november végén Zágrábban, az MBT (Meeting of Regional Broadcasting Organisations and Transmitting Equipment Manufacturers). A műsorszóró vállalatok regionális szervezetének online formában megtartott alapító közgyűlésén az Antenna Hungária Zrt. felsővezetői szinten…

Regionális szervezethez csatlakozott az AH

Közép- és délkelet-európai, nemzetközi műsorszóró szervezet alakult november végén Zágrábban, MBT (Meeting of Regional Broadcasting Organisations and Transmitting Equipment Manufacturers) néven, amihez csatlakozott az Antenna Hungária is. A szervezet céljai között szerepel a tudásmegosztás támogatása, illetve az új technológiák…

Regionális műsorszóró szervezet tagja lett az Antenna Hungária

A szervezet létrejötte mérföldkövet jelöl a térség műsorszóró társaságai együttműködésének történetében, lehetőséget adva a közös munka magasabb szintre emelésére.

Regionális hatókörű lett a győri könyvtár

Győr Plusz
-
 21.01.12 08:31Megyei

A muzeális intézményekről, a nyilvános könyvtári ellátásról és a közművelődésről szóló 1997. évi Cxl. törvény lehetőséget ad arra, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma minimum kettő, maximum hat regionális könyvtárat jelöljön ki a szakmai irányítás megsegítésére. Idén először kaptak ilyen hatáskört az intézmények. Új kihívások elé állítja ez…

Regionális szállítói központot állít föl Vásárhelyen a Spar

Hódpress
-
 21.01.10 07:04Gazdaság

Hatból az egyik regionális beszállítói központját Hódmezővásárhelyen alakítja ki a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. A cég jelenleg 72 főt foglalkoztat Vásárhelyen, de ez vélhetően jelentősen bővülni fog, mivel mintegy 40 dél-alföldi áruházukat innen látják majd el egyes termékekkel.

A mentők regionális vezetője is oltakozott

Szombathely: A mentőket csütörtökön és pénteken oltották koronavírus ellen, az elsők között volt dr. Lórántfy Mária, az Országos Mentőszolgálat nyugat-dunántúli regionális igazgatója.

Megkezdheti külföldi pályafutását az ARJ21 kínai regionális típus

AIRportal
-
 21.01.09 09:19Cégvilág

Hatvan darab COMAC ARJ21-es regionális repülőgép vásárlásáról írt alá megállapodást a CALC kínai lízingcég, ezek lesznek az első példányok, amelyek nem belföldi üzemeltetőhöz kerülnek.