Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 74 hír

Etna: hétvégétől már lehet síelni a vulkánon is

Síelők
-
  Tegnap 12:42 Utazás

Eljött végre ez a nap is. Az elmúlt napok havazásának köszönhetően összegyűlt annyi természetes hó, hogy meg tudják nyitni a sípályákat az Etna északi oldalában.

Nőtt a sífutópályák hossza a Magas-Tátrában

Síelők
-
  Tegnap 11:11 Utazás

Bővítették a sífutásra alkalmas terepeket a Magas-Tátrában. Huszonkilenc helyett idén negyvenkilenc kilométernyi sífutó pályával készültek a szezonra.

Hatalmas havazás a Pireneusokban: 150 cm két nap alatt

Továbbra is tombol a Gloria ciklon az Ibériai-félszigeten, főleg a Pireneusokban hullott rengeteg hó. Nagyon örülnek a francia, spanyol és andorrai síterepek.

Kitzbühel: a leghíresebb lesikló versenyt rendezik a hétvégén

Síelők
-
  Tegnap 05:31 Sport

A hétvégi kitzbüheli versenyek a világ egyik legjobban várt síelős rendezvényei. Izgalom, kegyetlenül nehéz pálya és ismét megemelt pénzdíjak várják a versenyzőket és a nézőket.

Winter ISPO 2020 - München

Síelők
-
  Tegnap 00:00 Utazás

2020. január 26-29. között kerül megrendezésre a Winter ISPO, Európa legnagyobb sport kiállítása, ahol természetesen a téli sportokra is nagy hangsúlyt helyeznek. A nagy múltra visszatekintő vásárnak ismét München ad otthont, ezúttal már több mint 2800 kiállító részvételével.

Készül a világ legmagasabb, 40 méteres hóembere

Síelők
-
  20.01.22 12:42 Utazás

A tervek szerint február elsejére készülnek el az ausztriai Riesneralm síterepén a világ legmagasabb hóembere címére pályázó alkotással.

Gloria hatalmas havazást zúdított a spanyol-francia határra

A hét eleje óta tombol Spanyolországban a Gloria névre keresztelt vihar. Ami komoly fennakadásokat okoz az ország nagy részén, most nagyon jól jön a hóban eddig nem dúskáló síterepeknek.

Itt van Hirscher utódja? 8 éves és hihetetlenül síel!

Síelők
-
  20.01.22 05:40 Bulvár

A világ síelős oldalain szinte vírusként terjednek a még mindig csak nyolcéves osztrák fiúcska mostani és korábbi síelései. Az egyik legígéretesebb tehetségnek tartják a szakértők.

Az ülőlift alatti oszlopok között sérült meg a snowboardos

Síelők
-
  20.01.21 11:12 Utazás

Az ügyesebb síelőket és snowboardosakat gyakran csábítja az ülőliftek alatti terület egy kis vagány csúszásra. Általában ezek nem a legkönnyebb terepek, sem csúszásra, sem mentésre, ha valami baj történik.

Látványos videók a hatalmas kanadai havazásról

Síelők
-
  20.01.21 05:42 Utazás

Január 16. és 17. napjai örökké emlékezetesek maradnak Kanada északkeleti részén Új-Fundland és Labrador tartományokban. Történelmi havazás, amióta mérik az adatokat ennyi hó még nem hullott.

Dolomitok: "áthidalták" a síelők és az autósok problémáját

Síelők
-
  20.01.21 05:41 Utazás

Szombaton hivatalosan is átadták az olaszországi Dolomitok síterepének egyik érdekes, de hasznos építményét. A sípálya és az út keresztezősét úgy oldották meg, hogy az utat a sípálya alatt egy aluljárón vezették el.

Síeljünk itthon! Kampány a hazai síterepek népszerűsítésére

Síeljünk itthon! címmel indít kampányt az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ a Chernel István Sí- és Turisztikai Klaszter szakmai támogatásával, jelentette be Révész Máriusz, aktív Magyarországért felelős kormánybiztos az eplényi Síarénában.

Halálos esti szánkózás Ausztriában magyar áldozattal

Kicsúszott a pályáról és a sílift tartópillérjének csapódott egy magyar szezonmunkás szánkózás közben a vorarlbergi Bürserbergben. A 25 éves nő belehalt a sérüléseibe, közölte a rendőrség.

Mátraszentistván: Havas Farsangi Napok a hétvégén

Síelők
-
  20.01.20 11:20 Utazás

Január 23. és 25. között tartják a Mátraszentistváni Síparkban a Havas Farsangi Napok rendezvényt összekötve a Boszorkányok Éjszakája fáklyás síeléssel. Íme, a rendezvény programja.

Olimpia 2022: átadták a 350 km/órával száguldó vonatot

Síelők
-
  20.01.19 06:46 Utazás

Peking, illetve környéke 2022-ben téli olimpiát rendez. A helyiek mindent megtesznek, hogy megkönnyítsék a sportolók és a nézők dolgát. Elkészült a főváros és egy versenyhelyszín közötti szupergyors vonat.