Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

Előzd meg a fogaskerekűt! Pénzdíjas futóverseny és túra

Síelők
-
  Ma 00:00 Utazás

Kihívásra fel! A Hegyvidéki Szabadidősport Nonprofit Kft. a Hegyvidéki Önkormányzattal közös szervezésben, immáron XVI. alkalommal rendezi meg az "Előzd meg a Fogaskerekűt!" elnevezésű futó-kerékpáros-túrázó sporteseményét.

Húsvéti libegőzés és családi programok Eplényben

Vigyél színt a húsvéti családi programodba! Libegőzz Eplényben az egész családdal, hiszen idén különleges programokkal várnak a húsvéti hétvégén! A Kaland Hegy és az Eplényi Libegő a húsvéti hosszú hétvége minden napján nyitva lesz 2019-ben, azaz nagypéntektől húsvét hétfőig minden nap 9-től 17 óráig.

Fehér Mámor: őrült síverseny St. Antonban

Síelők
-
  19.04.12 00:00 Életmód

2019. április 21-én délután St. Anton am Arlbergen egy őrült hajsza veszi kezdetét. A Fehér Mámor, németül der Weisse Rausch napja ez, a híres síversenyé, ahol összesen 555 síelő, snowboardos és telemarkos indul meg a tömeges rajthoz, a Vallugagrathoz. Lesiklás, felfelé gyaloglás, akadálypálya - rendesen meg kell küzdeni a cél eléréséhez.

Áprilisi meglepetés: hatalmas havazás az Alpokban

Síelők
-
  19.04.05 00:00 Külföld

Ma reggel egyes helyeken egy métert meghaladó friss hó okozott meglepetést az Alpokban. Gyöngyörű képeket tettek közzé a kiadós tavaszi havazásban érintett olasz, francia, svájci és osztrák síterepek. A legtöbb hó Tonale környékén esett, 150 cm. Igazi ajándék a szezon végére!

SnowpenAir - szabadtéri koncert 2000 méteren

Síelők
-
  19.04.03 00:00 Külföld

2019. április 6-án 22. alkalommal kerül megrendezésre Svájcban a híres szabadtéri koncert, a SnowpenAir. A helyszín most is a svájci Wengen: a Kleine Scheidegg, Eiger, Mönch és a Jungfrau lábánál felállított színpadra híres hazai és nemzetközi előadóakat várnak.

ProWinter 2019 - a hegyi sportok vására

Síelők
-
  19.03.27 00:00 Életmód

Idén 19. alkalommal rendezik meg a Prowinter szakkiállítást 2019. április 9-11 között az olaszországi Bolzanoban. A nemzetközi vásár a hegyi sportokkal teljes körűen foglalkozó nemzetközi fórummá vált, továbbra is az alpesi üdülőhelyekre fókuszálva.

Szlovákia: még több síterepen is tart a síszezon

Síelők
-
  19.03.26 05:35 Életmód

Közel egy tucatnyi síterepen lehet még ezen a héten síelni Szlovákiában. Március utolsó hetén már számos síterep csak a hétvégére nyit ki, vagy a hétközben is üzemelő síterepek kevesebb liftet indítanak be a munkanapok alatt.

Snowbombing 2019 - havas buli sztárfellépőkkel

Síelők
-
  19.03.24 00:00 Életmód

Idén is világhírű DJ-k és bandák lépnek fel a Snowbombing fesztiválon az idilli osztrák Alpokban, Mayrhofen-ben. A nagyszabású rendezvény idén ünnepli 20. születésnapját.