Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 105 hír

Orbán Viktor: Második nap Pekingben

Magyarország készen áll arra, hogy a Kína, valamint a közép- és kelet-európai országok közötti együttműködésen keresztül előmozdítsa az európai-kínai kapcsolatok egészének fejlődését - mondta Orbán Viktor miniszterelnök Pekingben.

Ma 33 éve volt a csernobili atomkatasztrófa - Drámai fotók

Elképesztő közösségi akcióval emlékezik a 33 évvel ezelőtti csernobili katasztrófára Alexander Sirota, aki 10 éves korában az erőmű melletti Pripjaty városában élt, családjával együtt őt is kitelepítették a robbanást követően. Az ukrán férfi a régi lakóktól vár képeket a katasztrófa előtti állapotokról.

A balliberálisok megvetik a hazafiságot

Az egyház elleni támadás, a gyermekek szexualizációja (nemi ösztöneik idő előtti serkentése) és az LMBT közösség (leszbikusok, melegek, biszexuálisok, transzneműek és egyéb szexuális kisebbségek) jogaiért küzdő mozgalom a lengyel állam fennmaradását fenyegeti.

Elvágta egy keresztény nyakát a muszlim fanatikus

Ripost
-
  Tegnap 22:35 Külföld

Letartóztattak Olaszország fővárosában, Rómában, a Termini pályaudvar közelében egy marokkói migránst, miután egy autóbuszon először rátámadt egy keresztény férfira, majd megölte.

Bevonták a migránstaxi engedélyét

Kivonta a forgalomból az olasz parti őrség a Mare Jonio nevű civil mentőhajót. A hajó egyelőre nem vállalkozhat mentési műveletekre.

Elfogadhatatlan az ukrán nyelvtörvény, Porosenko szellemiségét idézi

Elfogadhatatlannak nevezte a csütörtökön megszavazott ukrán nyelvtörvényt Szijjártó Péter.

Orbán Viktor pekingi videót posztolt

Ripost
-
  Tegnap 13:54 Külföld

Újabb rövid videó látható Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalán. A felvételek a pekingi tárgyalások néhány pillanatát örökítik meg és képeket villant fel Peking látványosságaiból is.

Szijjártó: A szankciók ellen vagyunk

A teljes foglalkoztatás megteremtése után Magyarországnak a legfejlettebb technológiák behozatalára van szüksége, Budapest érdekelt a minél szabadabb globális kereskedelemben, és abban, hogy kínai vállalatok befektessenek az országban.

Saját tengerpartot kér a muszlimoknak egy holland politikus

Arra hivatkozik, hogy ők rosszul érzik magukat az európai fürdőruhás hölgyek látványától. Ha létezik külön partszakasz a nudisták számára, miért ne lehetne a muszlimoknak is?

Orbán Viktor a kínai államfővel tárgyalt

Ripost
-
  Tegnap 11:55 KülföldUSASzlovákia

Hszi Csin-ping kínai államfő is fogadta Orbán Viktort Pekingben - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke csütörtökön.

Ukrán nyelvellenőröket küldenek a kárpátaljai magyarokra

Az ukrán parlament elfogadta csütörtökön a sokat vitatott nyelvtörvényt, amely ellen a közelmúltban hevesen tiltakoztak a kárpátaljai magyar szervezetek, mert szerintük felszámolja a kisebbségek valamennyi eddigi nyelvi jogát.

Orbán Viktor videója: Második állomás Peking

Ripost
-
  Tegnap 09:27 Külföld

Megérkezett Pekingbe és megkezdte a tárgyalásokat Orbán Viktor miniszterelnök. A magyar küldöttség érkezésének pillanatait örökítette meg és tette közzé Facebook-oldalán a magyar kormányfő.

Orbán Kínában: a kormány mindig is a nemzeti érdekeket fogja követni

Kína Egy övezet, egy út elnevezésű kezdeményezése teljes egészében egybeesik a magyar nemzeti érdekekkel - jelentette ki Orbán Viktor kormányfő csütörtökön Pekingben, a Li Ko-csiang kínai miniszterelnökkel folytatott megbeszélésen.

A lettek szerint sem adomány az uniós támogatás

Ripost
-
  Tegnap 03:00 Külföld

Schmitt Pál Péter uniós koordinációért felelős helyettes államtitkár Rigában tárgyalt az európai uniós együttműködési lehetőségekről lett kormányzati tisztviselőkkel és parlamenti képviselőkkel.

Srí Lanka terroristái felesküdtek az ISIS-re

Az iszlám szélsőségesek világszerte büszkén osztják meg egymás között azt a videót, amelyben a merénylet előtt felesküdnek az Iszlám Állam zászlajára a Srí Lanka-i merényletsorozat végrehajtói. A 888.hu akadt a felvételre.