Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 83 hír

Egyszülős családoknak is jár a CSOK

Garantáltan 3 százalék alatti kamattal igényelhetnek a családok otthonteremtési támogatást - többek közt erről beszélt Novák Katalin család- és ifjúságügyekért felelős államtitkár hétfői sajtótájékoztatóján.

Döbbenet, milyen leletre bukkantak a régészek

Árpád-kori bogrács- és fazéktöredékeket, bronzkori templomnyomokat, egy kemence omladékait és egy sírt is találtak a régészek egy Baja határában zajló építkezésen.

Zsidózó helyett listázó lesz a Jobbik új képviselője

A zsidó nő megverésével hencegő Szávay István helyére Bencsik Jánost, egy olyan politikust jelöl a Jobbik, aki Gyöngyösi Márton zsidók listázását szorgalmazó beszédét követően maga gyűjtötte ki azokat az amerikai zsidókat, akik miatt szerinte "izraeli ügynökök" markába került az Egyesült Államok.

Megint balhéznak a balosok, most a képviselőházban

Ripost
-
  Ma 12:36 Belföld

Nem nyugszanak a baloldalinak mondott hőzöngő "politikusok", ha máshogy nem megy, az Országgyűlés mentelmi bizottságának ülése előtt.

Ez hihetetlen, hogy lehet így parkot építeni?

Ripost
-
  Ma 10:20 Belföld

Az út közepén véget érő járda, beépített fa, korábbi járdák nyomvonalának a módosítása, térkő a járda közepén -mindezt 590 millió forintból, Karácsony Gergely budapesti kerületében.

Ezt a forgalmas helyet kerüld el ma reggel, baleset történt

Ripost
-
  Ma 07:46 Belföld

Áll a forgalom, nem lehet haladni a környező útszakaszokon. Aki teheti, kerülje el ezt a környéket.

Ennyit kereshet egy nevelőszülő, sorban jelentkeznek

Ripost
-
  Ma 06:45 Belföld

Több mint ötszázan jelentkeztek nevelőszülőnek azóta, hogy a kormány országos kampányt indított a hivatás népszerűsítésére. Körülbelül nyolcezer gyermek vár még intézményekben arra, hogy családba kerüljön. Egy négy neveltet vállaló hivatásos nevelőszülő akár 400 ezer forintot meghaladó összeget is kézhez kaphat havonta - igaz,…

Veszélyes, ami ma belerondít a tavaszias időbe

Ripost
-
  Ma 05:25 Belföld

Mutatjuk, hol kell nagyon vigyázni! Sok helyen azonban előbújik a nap és felmelegszik a levegő.

Most jött a hír, óriási robbanás történt Pécs közelében

Ripost
-
  Tegnap 17:00 Belföld

Nagy erőkkel kivonultak a tűzoltók, tart a mentés.

A baloldal összefog a rasszistákkal

Deutsch Tamás szerint Frans Timmermans, az Európai Bizottság szocialista alelnöke, az Európai Szocialisták Pártjának csúcsjelöltje az európai parlamenti (EP) választási győzelemért "elfogadja és tudomásul veszi, hogy a magyarországi szocialisták összeborulnak a rasszista, antiszemita Jobbikkal".

Elutasítjuk a brüsszeli bevándorláspárti terveket

A Fidesz-KDNP elutasítja a brüsszeli bevándorláspárti terveket - jelentette ki Kocsis Máté az Országgyűlés hétfőn kezdődő tavaszi ülésszaka előtt a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Szanyi: "Szűz Mária és Jézus Krisztus bocsánatát kérje a Jobbik"

Ripost
-
  Tegnap 09:25 Belföld

A MSZP politikusa korábban nácinak, fasisztának nevezte a Jobbikot, de már azt állítja, nem ördögtől való dolog tűzszünetet kötni velük. A címben idézett mondat 2012-ben hangzott el, azt nem tudni, hogy kérte-e a Jobbik az égiek bocsánatát, de Szanyi Tibor bocsánatát a jelek szerint már elnyerték.

A Nyugat emberkereskedelmet folytat

Ripost
-
  19.02.16 18:30 BelföldSoltész Miklós

A magyar kormány nemet mond arra a nemzetközi munkaerő- és emberkereskedelemre, amely az Afrikában született gyermekekkel akarja pótolni az európai gyermekhiányt - mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára szombaton Budapesten, a Protestáns Fórum rendezvényén.

Emberi maradványokra bukkantak egy építkezésen Dél-Magyarországon

Az 51-es számú főút mellett zajló építkezésen került elő többek között egy emberi csontváz.

A Budapest Folyamat megálljt parancsol a migrációnak

A Budapest Folyamat a bevándorláspárti erők megállításának szimbóluma lesz - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szombaton az MTI-vel.