Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 56 hír

Dráma a magyar börtönben, szörnyűségre vetemedett egy rab

Ripost
-
  Tegnap 18:29 BelföldBörtön

A börtönőrök azonnal a vérző fegyenchez rohantak, aki egy borotvával vágta el a nyakát.

Most jött: robbanásveszély Pest megyében, mesterlövészeket riasztottak

Ripost
-
  Tegnap 17:38 Belföld

Egy könnyű és egy súlyos sérültet vittek kórházba.

Nem gyógyult ki Kunhalmi a helytelenírási kórból

Ripost
-
  Tegnap 15:55 BelföldHúsvétMSZP

Kunhalmi Ágnes, a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője húsvét alkalmából ismételten bizonyította, hogy egyszerűen képtelen megfelelni a magyar helyesírás kihívásainak.

Nem hiszed el, hogy milyen módszerrel küzdenek a patkányok ellen

Ripost
-
  Tegnap 12:45 Belföld

Egyre nagyobb divat a "biomódszer" a patkányok ellen: országszerte erre idomított kutyákkal és vadászgörényekkel veszik fel a harcot a patkányok ellen. A jó idővel itt a patkányinvázió: csak Budapesten több mint 1700 patkányészlelést jelentettek be eddig idén.

Most jött a hír, rettenetes tragédia történt az imént Győrben

Ripost
-
  Tegnap 12:15 Belföld

Még tart a mentés, áll a kocsisor.

Jogerős: Márki-Zay hazudott, fizetnie kell

A hódmezővásárhelyi polgármesternek 15 napon belül 800 ezer forintot kell fizetnie a kórháznak, valamint nyilvánosan bocsánatot kell kérnie az általa irányított városban működő intézményre tett valótlan kijelentései miatt a megyei napilapban.

Kiderült, hogy miért kapkodják el a drága személyi hiteleket

Ripost
-
  Tegnap 08:15 Belföld

Újabb eladósodási hullám kezdődik? Megint bátran veszik fel a hiteleket az emberek, ráadásul pont a drága személyi hitelekből iszonyatos a növekedés. Ez egyrészt azt mutatja, hogy nagyobb biztonságban érzik magukat, másrészt viszont, úgy tűnik, elfelejtettük a nagy hitelválság tanulságait.

Áll a forgalom Budapesten, beindultak a szirénák

Ripost
-
  Tegnap 07:30 Belföld

Ha teheted, mindenképp kerülj!

Kiderült, mi segítette az égő magyar busz túlélőit

Ripost
-
  Tegnap 04:50 Belföld

Döbbenetes élményeit osztotta meg a horvát alagútban lángoló magyar turistabusz egyik utasa a Riposttal. Akár fel is robbanhatott volna a kirándulókkal teli jármű...

Izgalmas változásokat ígérnek a budapesti tömegközlekedésben

Ripost
-
  19.04.23 20:00 Belföld

Meglepő fejlesztési elképzelések szerepelnek a most elkészült Budapesti Mobilitási Tervben, amelyet a Fővárosi Önkormányzat hozott nyilvánosságra. Azt tudtuk, hogy az M3-as metrót tovább akarják vinni Káposztásmegyerig, de kiderült, hogy a tervek szerint a millenniumi Kisföldalattit is meghosszabbítják Rákospalota környékéig.

Bedobta a törölközőt Bokros Lajos pártja

Ripost
-
  19.04.23 18:30 BelföldBokros LajosMoMa

A volt szocialista pénzügyminiszter, Bokros Lajos alapította Modern Magyarország Mozgalma legutóbbi közgyűlésén döntött úgy, hogy nem kívánják folytatni a politizálást és az "önkényuralom" fenntartását.

Orbán Viktor programját már több mint 1 millióan támogatják

A legfrissebb adatok szerint már 1 millió 150 ezren támogatják aláírásukkal Orbán Viktor hétpontos programját a bevándorlás megállítására - mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Ázsia expressz címmel videót posztolt Orbán Viktor

Ma kedd reggel hosszú útra indulunk, kezdte videóját a miniszterelnök, aki előbb Kazahsztánban tesz hivatalos látogatást, majd április 25-28. között Pekingben Kína vezetőivel tárgyal, és részt vesz a második Egy övezet, egy út fórumon.

Orbán Viktor: az ukrán-magyar kapcsolatok fejlesztésén munkálkodunk

Ripost
-
  19.04.23 09:10 BelföldUkrajna

Levélben gratulált Volodimir Zelenszkijnek, Ukrajna megválasztott elnökének Orbán Viktor miniszterelnök - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár kedden reggel.

Vészhelyzet az autópályán, így mentett meg rengeteg életet a sofőr

Ripost
-
  19.04.23 05:20 Belföld

Újjászületésként élhette meg a Ken-Edi Travel Húsvét az Adrián című útját 52 utas, akiknek a busza nagypénteken gyulladt ki egy horvát alagútban. A sofőr higgadtan kivezette a buszt a szabadba, így megmentve az utasokat a zárt szakaszban fenyegető életveszélyes füstmérgezéstől.