Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 174 hír

Az ész megáll: Ennyit ér a világ legdrágább cipője

Ripost
-
  Ma 14:00 Belföld

Gondolj egy számra! Na, ennél sokkal többre... És most szorozd meg vagy ezerrel! Még mindig lehet, hogy csak a fele jött ki a valóságnak.

Ilyen nincs: láthatatlanná tévő anyagot dobtak piacra!

Ripost
-
  Ma 09:20 Belföld

Bármilyen szituációban használható a speciális anyagból készült lap.

Minden eddiginél undorítóbb az őszi rovartámadás: Ez a 3 atombiztos trükk segít

Ripost
-
  Ma 07:00 Belföld

Lassan megszokjuk, hogy az őszi napok beköszöntével visszatérnek ezek a kellemetlen bogarak. Háziasszonyok tucatjai harcolnak velük, hogy ne jussanak be a lakásba, egymásnak adják a tippeket a leghatásosabb módszerekről. Lássuk, mit lehet tenni!

A kaposvári tölgy lett az év fája

Az online szavazás júliusban indult, a versenyt 4431 szavazattal a kaposvári Szabadságfa nyerte. 300 szavazattal előzte meg a dunakiliti tölgyet, a Széchényiek körtefája lett a harmadik. Az Év Fája egy speciális kezelésre feljogosító utalványt kapott jutalmul.

5 bombabiztos trükk és szuperkemény lesz a férfi

Ripost
-
  Ma 05:00 Belföld

Ezek a tippek még akkor is jól jönnek, ha egyébként semmi probléma nincs a férfiassággal. Gond esetén pedig egyenesen életmentők! Ugyanis nagyon nem mindegy, meddig bírja a férfi a strapát az ágyban...

Ennyi pénz hiányzik Levente gyógyulásához

Ripost
-
  Ma 04:40 Belföld

Valamivel több mint 610 millió hiányzik még ahhoz, hogy Hosszú Levente is megkaphassa a világ legdrágább gyógyszerét, amellyel teljes életet élhetne SMA betegsége ellenére. Györök Zentének ugyanez már sikerült, Leventének viszont már csak két hete maradt a gyűjtésre, mivel csak 2 éves kor alatt kaphatja meg, amit decemberben tölt…

Az asszony mellkasába vágta a kést, majd mentőt hívott

A férfi azt kérte volt élettársától, költözzön el tőle, de a nő nem akart.

Ezzel az öt számmal lehetett 1 milliárd 850 milliót nyerni

Ripost
-
  Tegnap 19:45 Belföld

Az 5 ta­­lá­­la­­tos szel­­vény vár­­ható fő­­nye­­re­­mé­­nye a 42. já­­ték­­hé­­ten ugyanis 1 milliárd 850 millió fo­­rint volt. Jöj­­je­­nek a nyer­­tes szá­­mok!

Évente csak egyszer szexel férjével ez a nő, ez az oka

Ripost
-
  Tegnap 19:30 Belföld

Egy ritka rendellenesség keseríti meg egy amerikai nő életét, ami miatt évente csak egyszer képes szerelmeskedni párjával.

Nincs ennél nőiesebb és szebb frizura: így hódíts meg mindenkit!

Ripost
-
  Tegnap 18:10 Belföld

Káprázatosan szép leszel, ha így viseled a hajad.

Demjén Rózsi bombahíreket közölt, még Kóbor és Révész is ott lesz

Röviddel ezelőtt igazi bombameglepetést tett közzé az Instargramon Demjén Ferenc, aki újra a régi formában készül az év végi nagy koncertre az Arénában. Ez aztán a magyar zenészválogatott!

Figyelted már, hogy szeded séta közben a lábad? Elképesztő következtetésre jutottak a tudósok

Ripost
-
  Tegnap 17:10 Belföld

Lassan, komótosan szeretsz haladni, vagy inkább mindig sietsz? Kiderült, hogy rengeteget elárul egészségi állapotodról az, hogy hogyan gyalogolsz. Mutatjuk a döbbenetes kutatási eredményt!