Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 24 hír

Valahogy így képzelünk el egy hawaii álombarátnőt

Player
-
  Tegnap 16:50 Színes

A cím csak azért sántít, mert a gyönyörű 24 éves Kyra Lizama hiába néz ki úgy, mint egy dögös szigetlakó, valójában nem hawaii, hanem Los Angeles-i. Ezt leszámítva az álombarátnő titulus nagyon stimmel.

Most hagyj abba mindent, és hallgasd meg, mit üzen a síron túlról ez a mumifikálódott egyiptomi pap!

Player
-
  Tegnap 08:47 Színes

A tudomány nagyon fontos dolog, de kizárt, hogy olyan életbölcsességgel támogasson meg, amit be tudsz építeni a mindennapjaidba. A tudomány ugyanis pontos, ellentmondást nem tűrő és rideg. Bölcsességért a pszichológiához, a filozófiához és a spiritualizmushoz kell fordulnod. És mi is lehetne spirituálisabb, mint egy ókori…

Egy apuka egy évnyi gügyögésből összevágott egy Ac/Dc-számot

Matt MacMillan Ryan nevű újszülött kisfia egy év alatt felvett gügyögéseiből csinált zenét. A felvett effekteket hangmagasság szerint sorba rendezte, a tüsszentésből lett a cin, a dobot pedig a lakás bútorainak ütögetésével szimulálta. Az elkészült videó magáért beszél. Hölgyek, Urak, így szól a Thunderstruck kisbabára hangszerelve!

Egy apró matrica az átverés egyik legegyszerűbb módja

Player
-
  Tegnap 06:16 Színes

Röhögnél süket gépekhez beszélő és furcsán mozgó embereken? Akkor hajrá!

Mutatjuk, milyen lecsúszni a gdański forgó vízi csúszdán

Player
-
  20.01.23 13:34 Színes

Gdańskban újraértelmezték a vizicsúszda fogalmát. Persze van abban is nem kevés móka és para, amikor a kanyargós csúszdalabirintusban sikamlunk kellemesen nagy sebességgel, de amikor a rendszer még függőleges irányban forgásban is van, na, az már valóban egy más szint.

Baby Yoda után megérkezett Baby Jabba is, de bár ne tette volna!

Player
-
  20.01.22 19:27 Színes

A tavalyi év sztárja volt a The Mandalorian című Star Wars-sorozat egyik legfontosabb karaktere, a kis lény, ami ugyanannak a rejtélyes fajnak a tagja, mint Yoda, csak éppen még gyermekkorban leledzik.

Daniel épp a villámokat videózta, amikor a villámok is felfigyeltek Danielre

Player
-
  20.01.22 17:48 Színes

Sokkal inkább érdekesnek tűnt a helyzet, mint ijesztőnek – egészen addig, amíg nem csapott egy akkorát a villám a terasz mellé, hogy inkább a hirtelen túlélővé avanzsált srác is visszahúzódott a házba.

Amikor egy meccsen a csókkamera buktat le a szeretőddel, és az egész internet rajtad röhög

Player
-
  20.01.22 16:15 Színes

Egy ecuadori meccsen történt (a Barcelona Sc és a Delfin játszott, csak hogy alaposak legyünk), hogy a kamera elidőzött egy párocskán, akik a nézőtéren smároltak önfeledten.

Bocsánatot kellett kérnie a Kfc-nek emiatt a súlyosan szexista reklám miatt

Player
-
  20.01.22 15:35 Színes

Az ausztrál Kfc kénytelen volt bocsánatot kérni, miután a nők szexuális tárgyiasítása ellen kampányoló Collective Shout nevű szervezet felszólalt az egyik reklámjuk ellen.

Így zárt össze egy rakás népszerű márka Norbi hülyesége ellen

Player
-
  20.01.22 13:25 Színes

Mert azért azt szögezzük le, hogy amit Schobert Norbert fitneszguru mondott a terhesség alatti/utáni elhízás és a válások kapcsolatáról, az echte baromság. A bátrabb márkák nem is késlekedtek a válasszal.

Kiderült, hogy a herékben is vannak ízlelő receptorok, ezért a népek elkezdték szójaszószba lógatni a zacsit

Player
-
  20.01.21 15:56 Színes

Még 2013-ban kürtölte világgá egy tanulmány, hogy az emlősök esetében nem kizárólag a szájüregben találhatóak ízlelő receptorok, hanem a gyomorban, a tüdőben, az agyban, illetve – figyelj, mert most megyünk át igazán bizarrba! – a végbélben és a herékben is.

Egy magyar férfi kihívta a rendőröket, mert szüksége volt egy fuvarra

Player
-
  20.01.21 10:41 Színes

Egészen egyedi módját választotta a fuvarkeresésnek egy nyárándi férfi.