Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 14 hír

Női kosár: Nem ígérjük a bajnoki címet, de megpróbáljuk

NSO
-
  Tegnap 11:04 Kosárlabda

A Szekszárd új bedobója, Maja Skorics tudja, erős a csapat, ám így sem lehet megígérni a szurkolóknak, hogy megszerzik a klub első bajnoki címét – az viszont biztos, hogy megpróbálják.

Női kosár: Nagy-Bujdosó Nóra Svájcban tér vissza a parkettre

NSO
-
  20.05.30 22:56 Kosárlabda

Nagy-Bujdosó Nóra úgy döntött, visszatér a parkettre, a svájci élvonalban Roberto Íniguez korábbi segítőjének keze alatt játszhat.

Férfi kosár: Hanga Ádám tart a sérülésektől, de döntőre készül

Hanga Ádám, az éllovas Barcelonát erősítő magyar kosaras azt mondta, hogy kötelességük a döntőig menetelni a spanyol bajnokságban, amelyet a koronavírus-járvány miatt félbeszakítottak, de a kényszerszünet után június második felében befejeznek.

KaranténKirály: Dávid Kornél a legnagyobb király! – Szuper Levente

NSO
-
  20.05.30 09:02 Kosárlabda

Szuper Levente volt az első olyan magyar jégkorongozó, aki NHL-szerződést kapott, Dávid Kornél pedig hazánk egyetlen olyan kosárlabdázója, aki játszott az NBA-ben. Ráadásul a magyar sport e két jeles pillanata nagyon közel volt egymáshoz. Dávid Kornél 1999-ben mutatkozott be az NBA-ben, amelyben három szezont játszott 2001-ig. Szuper…

Férfi kosár: Kicsit olyan lesz, mint amikor mocsárba lép az ember

NSO
-
  20.05.30 07:28 Kosárlabda

Ivkovics Sztojan nem hiszi, hogy bármilyen akadálya lehet annak, hogy folytassa a munkát a magyar férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitányaként, az U20-asok irányítását viszont a tervek szerint jövőre átadja.

Kosárlabda: Matthias Zollner a Körmend lelkes szurkolója marad

NSO
-
  20.05.29 12:12 Kosárlabda

Az Egis Körmend korábbi német edzője szerint csapatával az idén is bejutottak volna a bajnoki döntőbe, és úgy véli, a magyar élvonal erősebb annál, mint amit külföldön gondolnak róla. 

Kosárlabda: sztárokkal vitázik a fiatal magyar edző

NSO
-
  20.05.28 15:51 Kosárlabda

A DEAC férfi NB I-es kosárlabdacsapatát irányító Kovács Adrián legutóbb neves spanyol kollégájával, Joan Plazával ütköztette érveit, pénteken az NBA-s Philadelphia 76ers főelemzője,  Sergi Oliva következik.

Férfi kosár: Ivkoviccsal tárgyal a szövetség a folytatásról

NSO
-
  20.05.28 11:12 Kosárlabda

Napokon belül megkezdődnek a tárgyalások a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) vezetői és Ivkovics Sztojan között arról, hogy a jövőben is ő irányítsa a férfi válogatottat.    

Női kosár: tényleg fiatalok alkotják a győriek új keretét

NSO
-
  20.05.28 08:37 Kosárlabda

Szűk egy hónapja robbantott az Uni Győr Mély-Út, amikor bejelentette, hogy június 1-jétől Iványi Dalma lesz az együttes vezetőedzője. A 44 éves korábbi klasszis három plusz két évre írt alá a Rába-partiakhoz. Csütörtök délelőtt már azt is tudhatják a csapatért szorítók, hogy kikből áll majd a 2020–2021-es idény játékoskerete, s végigfutva a névs

Női kosár NB I: az Amerikából hazatérő Aho Nina Miskolcon

NSO
-
  20.05.26 18:35 Kosárlabda

Hazatért Magyarországra az elmúlt években az amerikai Duquesne Egyetemen játszó Aho Nina, aki a DVTK női csapatával kötött szerződést. 

Férfi kosár: Forray Gábor az Alba Fehérvár új edzője

Forray Gábor lett az Alba Fehérvár NB I-es férfi kosárlabdacsapatának vezetőedzője.

Férfi kosár: Matthias Zollner távozik a körmendi kispadról

NSO
-
  20.05.26 12:12 KosárlabdaKörmendEgis

A férfi kosárlabda NB I-ben szereplő és a koronavírus-járvány miatti félbeszakításkor a második helyen álló Körmend NB I-es csapata hivatalos honlapján közölte, hogy távozik a klubtól a csapatot az elmúlt két idényben felkészítő vezetőedző, Matthias Zollner.

Kosár: lefújták az Euroliga és az Európa-kupa jelenlegi idényét

NSO
-
  20.05.25 15:57 Kosárlabda

Lefújták a kosárlabda Euroliga és az Európa-kupa 2019–2020-as idényét – ezt Jordi Bertomeu elnök jelentette be hétfőn.

Női kosár: Kobe Bryant mentorálta a Sopron új csillagát

NSO
-
  20.05.25 08:59 Kosárlabda

Nagy lehetőségként tekint Sopronba érkezésére a francia-amerikai bedobó, akit Kobe Bryant mentorált, és aki az NBA-klasszis elhunyt lányának, Giannának volt a kedvenc játékosa.