Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Zsidó süteményeket kóstolhatunk szegeden

NLC
-
  Ma 12:53 Utazás

Szegedet nem a cukrászdák városának szokták nevezni, legalábbis eddig. Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ennyi jó cukrászda, ilyen közel egymáshoz, sehol máshol nincs az országban.

Igazi csoda! Több ezer éves utcára bukkantak a régészek

Femcafe
-
  Ma 12:21 Utazás

Több, mint 2000 éves utcát találtak ásatás közben a régészek.

Közel száz gyermek szórakozott a Mágocsi úti óvoda “Tök jó mulatságán”

Idén is megrendezte egyik legnépszerűbb programját a Mágocsi úti óvoda. Közel 100 gyermek érkezett családjával a ,,Tök jó napra”. A szülők együtt faragták a töklámpásokat a gyerekekkel, emellett terménybábokat, őszi kézműves játékokat is készítettek. A mécseseket az óvoda csoportszobáiban készítették közösen, itt sok süteményt is meg lehetett…

Felháborító, amit ez az utas tett a repülőgépen

Origo
-
  Ma 12:01 Utazás

A zokniját szárította az ablakban.

Argentin gasztrosziget a belváros szívében – Empanada Story

WeLoveBudapest
-
  Ma 12:01 Utazás

Egy kezünkön meg tudjuk számolni az argentin gasztrohelyeket a fővárosban, miközben a mediterrán ízvilág nálunk is nagyon hasít. Az olasz és mexikói konyhák mellé mostantól az argentin is feliratkozik egy street food hellyel, az Empanada Storyval, amit nemcsak meglátogattunk, de végig is kóstoltuk a repertoárt. Az elégedettségünk…

Meghívó közétkeztetési konferenciára

Turizmus
-
  Ma 11:56 Utazás

A minőség választása a közétkeztetésben címmel október 31-én konferenciát rendez a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ) és a Vendéglátó és Turisztikai Szakszervezet (VISZ).

10 ezer vendég a lellei Murci Fesztiválon

LikeBalaton
-
  Ma 11:54 Utazás

Csak úgy hemzsegett a sok ember a balatonlellei Kishegyen. Tavaly is sokan voltak a színvonalas gasztrorendezvényen, idén azonban még a szervezőket is meglepte a hatalmas érdeklődés.

Őszi szünet az Állatkertben

Sok program és látnivaló, a gyermekeknek 200 forintos belépőjegy Október 23-tól november 3-ig, azaz most szerdától jövő vasárnapig tartanak az Állatkertben az őszi szünetre meghirdetett programok. Ráadásul ebben az időszakban a 14 éven aluli gyermekek 200 forintos belépőjeggyel látogathatják a városligeti intézményt. Mindezeken felül…

Dubaj családbarát oldala: kicsiknek és nagyoknak

Turizmus
-
  Ma 11:40 Utazás

Dubaj ideális úti cél minden korosztály számára, hiszen a változatos programoknak köszönhetően az egész család jól érezheti magát a napsütötte városban.

Más bolygóról származnának? 8 dolog, amit sosem érthetünk meg Japánban

Femcafe
-
  Ma 11:40 Utazás

Megdöbbentő érdekességek a szigetországról.

Még drágább az életed: plusz adó jön az amszterdami szállásokra

AIRportal
-
  Ma 11:36 Utazás

Újabb terhet vet ki az Amszterdamba érkező turistákra a holland kormány: 2020-tól az érvényben lévő 7 százalékos díjon felül plusz kiadással kell számolni.

Örülhetnek a síelés szerelmesei: új pályák is készülnek Montenegróban

Travelo
-
  Ma 11:30 Utazás

Öt sípálya épül, közülük négyet még idén télen átadnak a látogatóknak.

Már eSzemélyin is tárolható a vasúti bérlet

A MÁV-Start utasai a bérletüket mostantól az új típusú személyazonosító igazolványukon elektronikus adatként tárolhatják. Az eSzemélyihez hozzárendelt bérlet előnye, hogy az utasnak nem kell papíralapú bérletet őriznie és magával vinnie.