Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 230 hír

MNB a kereskedelmi-ingatlanpiacról: erős kereslet, szűk kínálat

Erős a bérleti kereslet, ezért történelmi minimumra süllyedt a kihasználatlansági ráta a Budapest iroda- és ipari-logisztikai piacán. Az év első felében a befektetési piac forgalma emelkedett, a piac aktivitását azonban a minőségi ingatlanok hiánya korlátozza.

Azonnal töröld ezt az ingyenes alkalmazást, sokba kerülhet

Femcafe
-
  Ma 11:22 Otthon

Súlyos károkat okozhat a telefonodon ez az ingyenes alkalmazás.

Az idei aszú kifejezetten kiváló évjárat lesz

Agrotrend
-
  Ma 10:36 Otthon

Javában zajlik a szüret Tokaj-Hegyalján, ahol kifejezetten jó aszús évjáratra számítanak. A zöldszüret csökkentette a termés mennyiségét, de az árak is csökkentek a tavalyihoz képest.

GKI: lakhatási válság fenyeget Budapesten

Lakhatási válsággal fenyeget a lakásárak növekedése és az albérletek drágulása a fővárosban. A GKI által készített tanulmány szerint a lakásállomány bővítésére van szükség.

Az irodapiac jövője, avagy a szolgáltatott iroda előnyei és hátrányai

A „szolgáltatott irodát” nyújtók az irodára nem csupán, mint bérelhető helyiségre, hanem az irodát használóknak kínált szolgáltatások összességére, a vállalkozás sikerét elősegítő befektetésre gondolnak. E piaci szegmensnek jellemzően három szereplője van: a tulajdonos/bérbeadó, a bérlő/szolgáltató, aki a helyiséget bérbe veszi a…

A kanadai Baysville-ben megszületett az ötödik évszak

Player
-
  Ma 09:33 Otthon

Az ősz kicsit olyan, mint a félig tele pohár. Ki a lassú elmúlást, ki a távoli érkezést látja benne, egyesek még egy kiélvezhető évszaknak fogják fel, mások pedig lelki szemeikkel a fagyhalálra készülnek minden hét elején.

Őszi teendőnk a bogyósok körül

Édenkert
-
  Ma 09:09 Otthon

Az ízletes és fanyar Szeder szürete a kedvező időjárásnak köszönhetően még most is tart. A szeder letermett vesszőit a málnához hasonlóan ki kell vágnunk. Erre lombhullástól egészen jövő év tavaszáig van időnk. A lomb elvesztése után válik igazán jól láthatóvá az év során kialakult hajtásszövevény. És innen már könnyű a dolgunk...

Elképesztő falámpák magyar tervezőtől

marie claire
-
  Ma 09:00 Otthon

Elsőre modern műtárgynak tűnnek, de valójában praktikus lámpák a HungarianWood különleges alkotásai.

Amikor két cél lebeg az építészek előtt: medence legyen és brutál panoráma

Urbanplayer
-
  Ma 08:13 Otthon

A Hamonic + Masson & Associés építésziroda tervezett a ciprusi Limassol városának tengerpartjára egy zavarba ejtő toronyházat. Nem csak simán kiegészítették pártaformájú medencékkel az egyes erkélyeket, hanem ezt elsőszámú dizájnkoncepcióvá is tették, az épület körül található árnyadó elemek is ebben a körformában burjánzanak mintegy…

Sok jó füge az aszalóban és a borban is elfér

Hobbikert
-
  Ma 07:24 Otthon

Igazi ínyencségek készülhetnek a nálunk is beérő fügéből.

Meddig működik egy napelemes rendszer?

A napelemes rendszerek átlagosan tervezett élettartama 30-40 év szokott lenni.

Ezeken a bámulatos pályaudvarokon akár hosszú órákat is eltöltenénk

Roadster
-
  Ma 07:00 Otthon

Még ha az építészeti bravúrokat nem is számítjuk, akkor is érdekes élmény egy pályaudvaron leülni egy padra és csak figyelni.

Beborul az ég a magyar húzóágazat felett?

Napi
-
  Ma 06:15 Otthon

Az építőipari bizalmi index az elmúlt hat hónapban egy viszonylag szűk sávban mozgott, októberben havi alapon csaknem 2 ponttal csökkent, s ezúttal mind a magas-, mind a mélyépítő cégek borúlátóbbá váltak kissé - derül ki a GKI legfrissebb felméréséből.

[TESZT] BAYBY BBM 7020: az igazán sokoldalú digitális videó bébiőr – hasznos babaholmik, 3. rész

Napimagazin
-
  Ma 05:59 Otthon

A Napimagazin.hu hasábjain folyamatosan mutatjuk be, teszteljük a BAYBY termékeket, fókuszban a kicsikkel, a babaápolással, babakiegészítőkkel. Most a BAYBY BBM 7020 digitális videó bébiőrt vesézzük ki. Teszt. Az egyik, talán legfontosabb babakiegészítő egy újdonsült (vagy akár már gyakorló) család életében egy olyan eszköz, amellyel…