Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 45 hír

Heti pénzhoroszkóp 2019. március 25-31.: Szívesen érkezik hozzád, vagy menekül tőled a pénz?

A pénzre tekinthetnél úgy, mint vendégre, aki oda jár, ahol szeretettel és örömmel fogadják, jól tartják, és útjára engedik, ha menni akar. Vajon a pénz szívesen érkezik hozzád vendégségbe, vagy inkább menekül tőled? Ez a hét legnagyobb kérdése…

Heti horoszkóp 2019. március 25-31. Vasárnap óraátállítás, a Halakba lépő Vénusz szerelmi titkokat rejt

Ne felejtsd el, vasárnap ismét előre kell állítani az órákat, kezdődik a nyári időszámítás. Előtte még a Vénusz a Halakba lép, szerelmi titkokat hozva magával, az Ikrekbe lépő Mars pedig felpezsdíti a csillagjegyek baráti és társasági életét. Mi minden vár rád március utolsó hetében? Megtudhatod a horoszkópból.

Napi kínai horoszkóp 2019. március 25.: A szeretet áldás

Áldott vagy, amikor körbeölel a szeretet. Szeresd és fogadd el önmagadat, így a szeretet is megérkezik az életedbe. A kínai horoszkóp szerint a szeretet áldás. Ma megtapasztalhatod te is.

Napi horoszkóp 2019. 03. 25.: A hétfő az örömteli találkozások napja

Ma minden találkozásod örömet okoz, és segít, hogy sokkal jobb napod, heted, éved legyen. Legyél nyitott az új emberekre, az új találkozásokra. Legyél nyitott azokra a kérésekre, amelyekre máskor nemet mondanál. Még ha el is határoztad, hogy nem adsz esélyt valakinek, érdemes ma változtatnod az elhatározásodon.

Ez a 6 csillagjegy a legstréberebb

NLCafé
-
  Tegnap 11:29 Ezotéria-horoszkóp

Intellektuális kinézetű, könyvmoly, stréber, tanulásba menekülő… vagy egyszerűen csak „kockafej”. Vannak akik nagybetűkkel hirdetik, hogy ebbe a kategóriába tartoznak, mások viszont igyekeznek nem nagydobra verni. Ezek a csillagjegyek bizony nagyon is stréberek.

Ilyen bókra vágynak a csillagjegyek

NLCafé
-
  Tegnap 10:13 Ezotéria-horoszkóp

Hogyan bókolnak a csillagjegyek? Melyik az a mondat, amit a leginkább hallani szeretnének? A horoszkópból kiderülnek a részletek. Tudd meg a csillagjegyét és súgd a fülébe, amit mindennél jobban szeretne tőled hallani…

Napi kínai horoszkóp 2019. március 24.: Téged gazdagít mások boldogsága

NLCafé
-
  Tegnap 04:57 Ezotéria-horoszkóp

Téged gazdagít mások boldogsága. Mégis hogyan? Amikor szívből örülsz mások sikerének, boldogságának, önmagaddal teszed a legjobbat. A kínai horoszkóp szerint, amikor együtt tudsz örülni másokkal, te is magadhoz vonzod a bőséget, a boldogságot.

Napi horoszkóp 2019. 03. 24.: Mesés lesz ez a vasárnap

NLCafé
-
  Tegnap 00:05 Ezotéria-horoszkóp

Mitől lenne igazán mesés a vasárnap? Mitől éreznéd este hátradőlve, hogy valóban mesésen jó volt ez a nap? Ma minden mesebeli vágyad teljesülhet, de csak akkor, ha az valóban mesés. Valamilyen varázslat szükséges hozzá, az sem baj, ha hihetetlennek tűnik, és a gyermeki éned vágyik rá a legeslegjobban.

5 régi babona, hogy sok pénzed legyen

NLCafé
-
  19.03.23 19:20 Ezotéria-horoszkóp

Fogadd meg ezeket a hiedelmeket, hátha beüt a mesés gazdagság.

Ez a három csillagjegy lesz 2019 győztese

NLCafé
-
  19.03.23 19:10 Ezotéria-horoszkóp

Ez az év az elmélyülés, az út, a te saját utad megtalálásának az éve.

Ezért alszanak rosszul a csillagjegyek

NLCafé
-
  19.03.23 11:19 Ezotéria-horoszkóp

Álmatlanul forgolódni, közben azon agyalni, mennyire fáradt leszel másnap… Vajon mi zavarja meg az álmodat, mi okozhat álmatlanságot? A horoszkópból kiderül, miért alszanak rosszul a csillagjegyek.

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. március 23-24.: Most kezedbe veheted a szerelmi sorsodat

Észrevetted már, hogy a szerelmi életedben az események egymást ismételgetik? Észrevetted már, valahogy mindig ugyanúgy haladnak az események? Ezen a hétvégén lehetőséget kapsz, hogy kitörj a körforgásból, és megváltoztasd a szerelmi sorsodat. Élj a lehetőséggel, és vedd a kezedbe a szerelmi életed irányítását!

Napi kínai horoszkóp 2019. március 23.: Jó emberek vesznek körül

NLCafé
-
  19.03.23 04:57 Ezotéria-horoszkóp

Jó emberek vesznek körül, amikor jó embereket vonzol magad köré. Kisugárzásodtól is függ, milyen emberek között érzed jól magad, milyen emberekkel találkozol. A kínai horoszkóp ma ebben támogat.

Napi horoszkóp 2019. 03. 23.: Mi lesz az ígéretekkel szombaton?

NLCafé
-
  19.03.23 00:05 Ezotéria-horoszkóp

Vajon be tudod tartani az ígéreteidet? És mások betartják, amit neked ígértek? Szombaton tudnod kell, hogy nem is olyan egyszerű az ígéreteket betartani. Nem is olyan egyszerű megtenni azt, amiről tegnap vagy tegnapelőtt még azt gondoltad, könnyedén teljesíted majd.

Melyik játszmát játszod a párkapcsolatban? A számmisztika leleplez

NLCafé
-
  19.03.22 12:44 Ezotéria-horoszkóp

Az emberi játszmákat a kanadai származású pszichiáter, Eric Berne vizsgálta először. Valójában mindenki játszik valamilyen szerepet a párkapcsolatában. Lehet a gondoskodó, a szeretetteljes, de ennek az ellenkezője is előfordul. A számmisztika meghökkentően pontosan mutatja meg a kilenc karakter játszmáját. Te melyiket játszod?