Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 45 hír

Így hat rád a teljes holdfogyatkozás a horoszkóp szerint

Hétfőn reggel telihold és teljes holdfogyatkozás figyelhető meg az égen. A jelenség hajnali 5 óra 41 perckor kezdődik és 6 óra 43 percig tart. Előtte és után részletes holdfogyatkozás történik. Ezen a reggelen most különösen fontos az óvatosság. A teljes holdfogyatkozást így élik meg a csillagjegyek.

Így hat az életedre a belső gyermek

Manapság egyre divatosabb téma a belső gyermek. De mégis kicsoda, micsoda ő valójában? És miért olyan fontos foglalkozni vele? Hogyan hat az életedre, a párkapcsolatodra, a munkádra? Hogyan kezelheted őt? Szakértőnk minden kérdésre találó és igencsak megfontolandó választ ad.

Napi kínai horoszkóp 2019. január 20.: Gondolkodj ma okosan!

Gondolkodj ma okosan, megfontoltan! Semmilyen döntés nem lehet olyan fontos, hogy elkapkodd. A kínai horoszkóp bölcsességei pontosan ezért ma különösen hasznosak.

Napi horoszkóp 2019. 01. 20.: Egy lépés választ el a tökéletestől

Vasárnap mindössze egy lépés választ el a tökéletestől. Egy olyan lépés, amelyet nem tudsz megtenni csak úgy. Ezt a lépést most csak valaki más teheti meg helyetted. Valaki, akit egyfajta példaképnek tekintesz, és akiről úgy gondolod, hogy tökéletes az élete.

Vajon ki voltál az előző életedben? Teszt

NLCafé
-
  Tegnap 11:33 Ezotéria-horoszkóp

Az előző életeket különleges misztika öleli körül. Sokan hisznek a lélekvándorlásban, a karmában, így abban is, hogy életek sorozatán át, tapasztalatok útján fejlődik a lélek. Hihetetlenül izgalmas lehet bepillantani az előző életekbe. Vajon ki lehettél, mivel foglalkoztál? Ez az izgalmas teszt a régmúltba repít vissza. Emlékeidet a tudattalan őrzi

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. január 19-20.: Kiderülnek a szerelmi titkok

NLCafé
-
  Tegnap 07:31 Ezotéria-horoszkóp

A szerelmi életedről mesélhetsz a barátnőknek. No persze csak azoknak, akikben megbízol, és csak annyit, amennyit biztonságosnak érzel. Ezen a hétvégén érdemes megosztanod a szerelmi életed titkait, mert így benned is feloldódnak a szerelemmel és a párkapcsolatoddal kapcsolatos félelmek.

Napi kínai horoszkóp 2019. január 19.: A kívánságok valóra válnak

NLCafé
-
  Tegnap 04:57 Ezotéria-horoszkóp

A kívánságod valóra válik. Mire vágysz a leginkább? Mit szeretnél a szíved mélyen elérni? A kínai horoszkóp bölcs gondolatai segítségével ma sokat tehetsz az álmod megvalósításáért…

Napi horoszkóp 2019. 01. 19.: Az ezeregy választás éjszakája

NLCafé
-
  Tegnap 00:05 Ezotéria-horoszkóp

Szombaton olyan sok választási lehetőséged van, hogy ezeket már listázni sem tudod. Úgy érezheted, minden pillanatban folyton döntéseket kell hoznod, és a meghozott döntés tíz újabbat szül. Ez pedig ahhoz vezet, hogy estére valóban belefáradsz a választásokba. Pedig épp este érkeznek a legfontosabb döntéshelyzetek…

Az asztrológusok szerint ennél a 3 csillagjegynél nincs érzékibb

NLCafé
-
  19.01.18 12:42 Ezotéria-horoszkóp

Az asztrológusok tökéletesen egyetértenek, hogy ezek a csillagjegyek a legérzékibbek. Számukra a fizikai érintések, a szeretet és a szerelem érzése mindennél fontosabb. Vajon te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

Ezeknek a csillagjegyeknek nem esik nehezükre kompromisszumot kötni

NLCafé
-
  19.01.18 11:33 Ezotéria-horoszkóp

Ezekkel a csillagjegyekkel nem nehéz kompromisszumot kötni. Ők azok, akik a leginkább hajlanak a megegyezésre, és a közös érdeket tartják szem előtt a párkapcsolatukban. Te is köztük vagy? És a párod?

Nagy változás kezdődik a Vízöntő életében 2019-ben

NLCafé
-
  19.01.18 10:07 Ezotéria-horoszkóp

Nagy változások kezdődnek 2019-ben a Vízöntő életében. Ő nem futamodik meg a változások elől, ezért örömmel fogja a jó hírt. Mi mindenre számíthat ez a csillagjegy az idei évben? A horoszkópból kiderül.

Íme a Nyilas véleménye a csillagjegyekről. Kit szeret, és ki az, akit nagyon nem?

NLCafé
-
  19.01.18 08:11 Ezotéria-horoszkóp

Megesik a Nyilassal, nem is oly ritkán, hogy túlzásokba esik, vagy éppenséggel túlzottan is jóhiszemű… Optimista életszemléletéből adódóan ő inkább a jót látja mindenkiben. Íme, a Nyilas véleménye a többi csillagjegyről.

Napi kínai horoszkóp 2019. január 18.: Csodaszép a mai nap

NLCafé
-
  19.01.18 04:49 Ezotéria-horoszkóp

Csodaszép a mai nap. És nem csupán azért, mert péntek van, és itt a hétvége. A mai napodat ma igazán csodássá teheted a kínai horoszkóp segítségével. Megfogadod a bölcs javaslatokat?

Napi horoszkóp 2019. 01. 18.: Péntek a kapcsolatok napja

NLCafé
-
  19.01.18 00:05 Ezotéria-horoszkóp

Pénteken a kapcsolatok átalakulnak, megváltoznak, ez pedig azzal jár, hogy egészen új kapcsolataid születhetnek a hétvégén. Könnyen lehet, már ma estére új és szórakoztató baráttal gazdagodsz.