Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 43 hír

Ki voltál az előző életedben? Izgalmas teszt

NLCafé
-
  Ma 05:07 Ezotéria-horoszkóp 

Ha egyszer is felmerült már benned, vajon ki lehettél az előző életedben, mivel foglalkozhattál, mi volt az, ami igazán lekötött és érdekelt, akkor ebből az izgalmas tesztből most akár meg is tudhatod. Nos, ki lehettél az előző életedben? Érzel kapcsolatot az előző életek személyiségeivel?

Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 10. 21.

NLCafé
-
  Tegnap 22:05 Ezotéria-horoszkóp 

Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett.

Napi horoszkóp 2017. 10. 21.: Szabadulj meg a félelmeidtől!

NLCafé
-
  Tegnap 22:00 Ezotéria-horoszkóp 

A félelmeid azok, amik miatt halogatsz egy fontos lépést. A félelem természetes emberi érzelem, és nem is az a cél, hogy megszüntessük ezeket a félelmeket. Nem az a cél, hogy félelemmentes legyél, hanem az, hogy bátor. A bátorság pedig azt jelenti, hogy szembe mersz nézni a félelmeiddel. Talán a cím is így lenne helyes: Nézz szembe a…

Ez a 3 csillagjegy nevetségesen flörtöl

NLCafé
-
  Tegnap 13:35 Ezotéria-horoszkóp 

Ezek a csillagjegyek nevetségesen rosszul flörtölnek. Valójában semmi érzékük a hódításhoz, rémes a dumájuk, inkább viccesek, mintsem romantikusak. Igazság szerint gyűlölik a széptevést, a flörtölést, ők egészen más jellemvonásaikkal hódítanak. Melyik ez a három csillagjegy? A horoszkópból erre is fény derül. Te köztük vagy?

Válassz egy hópihét, és fény derül a karmádra

NLCafé
-
  Tegnap 12:00 Ezotéria-horoszkóp 

Hiszel az előző életekben? Hiszel benne, hogy a korábban elkövetett hibákat a jelen életben kijavíthatod, mert ismét pontosan azokkal szembesít az életed? Ha a válaszod igen, akkor ez a nagyon érdekes és elgondolkodtató teszt pontosan neked szól. Válassz egyet a hópihék közül, és fény derül a megoldatlan karmádra.

Ezek a csillagjegyek a legszuperebb főnökök

NLCafé
-
  Tegnap 10:27 Ezotéria-horoszkóp 

Kedveled a főnöködet? Milyen típus? Segítőkész, kedves, megértő, vagy inkább megosztó? És vajon melyik csillagjegyben született? Ha ezek valamelyikében, akkor nagyon szerencsésnek érezheted magad. Nos, melyik csillagjegyek szülöttei a legszuperebb főnökök? Íme a részletek.

Bámulatos csillaghullás: este jön az Orionida meterorraj

Már ma éjjel érdemes az eget kémlelnetek, hiszen bámulatos látványban lehet részetek. A hullócsillagok újabb raja érkezik október 20-tól, ezúttal az Orionidákban gyönyörködhetünk.

5 jel, hogy született boszorkány vagy

NLCafé
-
  Tegnap 07:30 Ezotéria-horoszkóp 

Könnyen lehet, hogy bámulatos képességeid vannak, csak éppen nem tudsz erről. Vajon milyen jelekből veheted észre, hogy boszorkánynak születtél? Íme a legjellemzőbbek, amelyek meglepően hétköznapiak. Szóval semmi hókuszpókusz meg bájital vagy varázslás, a boszorkányok mégis léteznek. Így halloween felé közeledve pedig még…

Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 10. 20.

NLCafé
-
  17.10.19 22:05 Ezotéria-horoszkóp 

Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett.

Napi horoszkóp 2017. 10. 20.: Rendezheted az adóságaidat pénteken

NLCafé
-
  17.10.19 22:00 Ezotéria-horoszkóp 

Nem minden tartozás pénzbeli, és talán nem is sikerül ma minden adósságot visszafizetned. Az azonban biztos, hogy pénteken nagy lépést tehetsz előre tartozásaid rendezése érdekében. Biztos, hogy legalább egy-egy szívességet vissza tudsz adni, és talán pénzben is könnyebben törlesztesz pénteken.

Ez a 3 csillagjegy sosem bocsát meg

NLCafé
-
  17.10.19 13:33 Ezotéria-horoszkóp 

Ezek a csillagjegyek sosem bocsátanak meg, ha egyszer megbántottad őket. Tartogatják, dédelgetik magukban a haragot, a gyűlöletet, ezért jobb, ha meg sem próbálod őket kibékíteni. Melyik ez a három csillagjegy? Magad is meglepődsz. Te köztük vagy?

Ki a leggazdagabb a képen? Döntésed sokat elmond rólad

NLCafé
-
  17.10.19 11:15 Ezotéria-horoszkóp 

Ez egy igazán érdekes és persze nagyon sokatmondó személyiségteszt. A rajzok különböző embereket ábrázolnak. Szerinted melyikőjük a leggazdagabb? Kivel cserélnél? Kinek lennél a helyében a legszívesebben? Döntésed többet mond el rólad, mint gondolnád.

Válassz egy kártyát, angyalod fontos üzenete vár rád

NLCafé
-
  17.10.19 10:08 Ezotéria-horoszkóp 

Válassz egyet az öt gyönyörű angyalkártya közül. Vajon milyen nagyon is fontos vagy sürgető üzenetet szeretnének tudatni veled az angyalok? Most különösen lényeges lehet, hogy figyelj a belső hangra, a belső vezetésre, angyali útmutatásra.

Mit látsz a rajzon először? Ezt árulja el rólad

Vajon mit látsz először ezen az egészen furcsa rajzon? Nagyon érdekes dolgot tudhatsz meg magadról ezúttal is. Például azt, hogyan viszonyulsz másokhoz, vagy mit gondolnak rólad az emberek. És persze, számos rejtett vagy ismert tulajdonságodról is olvashatsz. Nos, mi rajzolódik ki a szemed előtt először?

Melyik csakrát blokkoltad? Teszt!

NLCafé
-
  17.10.19 07:07 Ezotéria-horoszkóp 

Amikor egyensúlyban vagy önmagaddal, jól érzed magad, az életed is a maga rendjében halad, a csakráidon is megfelelően folyik át az energia. Amikor problémákkal, betegségekkel küzdesz, semmi sem akar összejönni, könnyen előfordulhat, hogy blokkoltad, lezártad valamelyik csakrádat. Vajon melyiket? Töltsd ki ezt az érdekes tesztet, és…