Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 140 hír

Amikor meghatódom a saját gyerekeimtől

NLCafé
-
  Ma 14:42 Életmód

Mitől hatódik meg egy szülő, ha a saját gyerekéről van szó? Egészen apróságoktól kezdve a komoly dolgokig szinte mindenen. Anyukákat kérdeztünk, mik azok, amiken az utóbbi években meghatódtak a gyerekükkel kapcsolatban.

Szupertanár akcióban – 2018 legjobb tanárának óráján jártunk

NLCafé
-
  Ma 14:14 Életmód

Pali bácsi több mint 40 éve tanít, de úgy tűnik, a frissesség, fiatalosság nem kor függvénye. Az ő óráin ugyanis a gyerekek a legmodernebb technikákkal tanulnak, az egész óra egy izgalmas műveltségi játék, a témazáró dolgozatra készülés pedig vetekszik a legmenőbb kocsmakvízekkel. Az óráját látva nem is kérdés, miért lett Krizsán Pál 2018…

20+3 szuper tanács tapasztalt pároktól a jó házasságért

NLCafé
-
  Ma 13:22 Életmód

A közösség ereje fantasztikus, ha valaki segítséget kér, akkor könnyen meg is kapja az interneten. A Redditen tette fel egy felhasználó azt a körkérdést, hogy hogyan javíthatna a házasságán, amire rengeteg olyan tanácsot kapott igazi pároktól, amiket tényleg tud is majd használni.

5 dolog, amit sose csinálj esküvői vendégként

NLCafé
-
  Ma 12:29 Életmód

Azon kívül, hogy fehér ruhában mész.

Amikor muszáj kibújni a csigaházból - életmentő randitippek introvertáltaknak

NLCafé
-
  Ma 10:57 Életmód

Ha te sem vagy éppen partiarc, és sokkal többre értékelsz egy csendes baráti vacsit, mint egy eszeveszett házibulit, de azért szeretnél végre egy rendes párkapcsolatot is, akkor figyelj!

Ezt csinálják másképp azok, akiknek mindennap ragyog a lakásuk a tisztaságtól

NLCafé
-
  Ma 09:49 Otthon

Kíváncsi vagy a mindig tip-top lakásban élők titkára? Most eláruljuk, mit tesznek a rendért nap mint nap.

12 divatos, leárazott műszőrme holmi

NLCafé
-
  Ma 09:22 Divat

Hosszú még a tél, a műszőrme ráadásul jövőre is trendi lesz, így érdemes a leárazásokon beszerezni ebből is egy-két csinos darabot.

Jön az okoscipő, ami ráigazítja magát a lábadra

NLCafé
-
  Ma 08:26 Divat

Létezik cipő, amelyik érzékeli, ha kezd fájdalmassá válni a viselése? Ez álomnak tűnhetett eddig, ám hála a technikának, a sportőrületnek és a Nike csapatának, a cipők is okosodni fognak. Legalábbis a kosárlabdában. Egyelőre.

Mi történik, ha heti egy órával nő a munkaidőd?

NLCafé
-
  Ma 07:22 Életmód

Többet dolgozunk, és egyre rosszabbul érezzük magunkat. Két német egyetem kutatása alátámasztotta ezt az általános megfigyelést. Vajon melyik nemet sújtja jobban túlmunka?

Kipróbáltuk, mennyit érnek a narancsbőr elleni házi kencék

NLCafé
-
  Tegnap 22:27 Életmód

A bolti kencék helyett három olcsó házi praktikával vettem fel a harcot a narancsbőr ellen egy-egy héten keresztül. Például csilipaprikás olajat dörzsöltem a fenekemre. És hogy mi lett az eredmény? Azon magam is meglepődtem.

Életveszélyesen utaztatta a gyerekét

NLCafé
-
  Tegnap 20:49 Életmód

Se gyerekülés, se biztonsági öv – egy vezetéstechnikai szakember szerint ez életveszélyes lehet.

„Ha fiú lesz, soha nem fogom abbahagyni a sírást” – gyerekek, akik nem ilyen tesót akartak

NLCafé
-
  Tegnap 20:34 Életmód

A testvérbejelentés jó esetben örömteli és emlékezetes dolog. De megesik, hogy nem azért marad emlékezetes, mert mindenki kicsattan a boldogságtól. Videó.

Ezekre a kérdésekre keresd a választ, mielőtt a gyereked játszós buliba megy

NLCafé
-
  Tegnap 18:47 Életmód

A kisgyerekes szülők jól ismerik a jelenséget, amikor csemetéjük összehaverkodik valakivel az óvodában, így aztán előbb-utóbb eljön az idő, amikor egy kvázi vadidegen család gondjaira kell bízni a gyereket. Mire figyeljünk?

Létezik Igazi, vagy neked kell megformálnod?

NLCafé
-
  Tegnap 17:22 Életmód

Ismered a mondást, miszerint igazi nem létezik, de azzá válhattok egymás számára, ha hajlandóak vagytok időt és energiát szánni a kapcsolatra? Ugyanúgy, ahogy egy autó sem megy üzemanyag nélkül, energia és figyelem nélkül egy párkapcsolat sem fog haladni – maximum a lejtőn lefelé.

Pattanások felnőttként? Ezzel a stratégiával tartsd kordában!

NLCafé
-
  Tegnap 16:34 Divat

A pattanásokat mindenki kinövi. Vagy nem? Sajnos nem. Felnőttkorban ugyanúgy lehetsz pattanásos, mint tiniként. Az okok általában összetettek, de ha e sorok írójához hasonlóan te is 30 után is pattanásokkal küzdesz, akkor most megmutatjuk, hogy mi az a tudatos stratégia, amivel kordában tarthatod őket.