Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 55 hír

12 éves kisfiút temetett maga alá egy épület Tokodaltárón

A helyszínen életét vesztette az a kisfiú, aki társaival egy használaton kívüli, romos épületben játszott, amikor az összedőlt.

Több embert megkéseltek Münchenben

Úgy tudni, a sérültek között senki nincs életveszélyben, a támadót elfogták.

Nyugdíjas drogdílert fogtak a ferencvárosi rendőrök

A férfi vidéken és Budapesten is rendszeresen árusított kábítószert. Őrizetbe vették.

Catherine Deneuve szerint értelmetlen a szexuális zaklatás elleni netes kampány

Catherine Deneuve francia filmsztár együttérzését fejezte ki a szexuális zaklatás áldozataival, ugyanakkor megkérdőjelezte a Weinstein-botrány után a közösségi médiában elkezdődött internetes kampány értelmét. Közben újabb sztár árulta el, hogy őt is zaklatta Weinstein.

Vádat emeltek Rékasi Károly balesete miatt

Az autóvezető férfit, akivel a színész két évvel ezelőtt összeütközött, maradandó fogyatékosságot okozó közúti baleset gondatlan okozásával vádolják.

Több embert megkéseltek egy lengyel bevásárlóközpontban

Nyolc embert késeltek meg egy lengyel bevásárlóközpontban, egy nő halálos sebet kapott. A 27 éves tettest a helyszínen elfogták, indokai még nem tisztázottak.

Váratlan fordulat történt a fiatal rendőrnőt halálra gázoló kamionos ügyében

Hazaengedte Romániába a bíróság azt a kamionsofőrt, aki halálra gázolt egy rendőrnőt még februárban. Az áldozat családja szerint a sofőrnek élete végéig börtönben lenne a helye.

Vonat és busz ütközött, többen megsérültek

NLCafé
-
  Tegnap 14:30 Baleset-bűnügy 

Győr-Moson-Sopron megyében történt a baleset, teljes útzár van érvényben miatta.

Németh Kristóf: az alaptalan vád ugyanakkora bűn, mint a szexuális zaklatás

Újabb szakmabeli szólalt meg Sárosdi Lilla állításával kapcsolatban, amely szerint Marton László, a Vígszínház egykori igazgatója szexuálisan zaklatta.

Lesújtó eredmények: az emberek észre sem veszik a bajba jutott gyerekeket

Elgondolkodtató kísérletet végzett a Burger King és a NoBully.org nevű szervezet. A rejtett kamerás felvételek tanúsága szerint az emberek zöme jobban aggódik saját hamburgere miatt, mint hogy megakadályozza egy ismeretlen gyerek zaklatását.

Szexuális zaklatás: önként hagyja ott a katedrát Marton László

Felfüggeszti oktatói tevékenységét a Színház- és Filművészeti Egyetemen Marton László rendező, akit Sárosdi Lilla színésznő szexuális zaklatással vádolt meg.

Ilyen érzés, amikor egy szexuális zaklatás áldozatának beszólnak az utcán

NLCafé
-
  Tegnap 13:18 Baleset-bűnügy 

Corinne Ethel jógaoktató írta le, milyen hatással van rá szexuális zaklatás áldozataként, ha beszólogatnak neki az utcán random, vadidegen férfiak.

A TV2-n „kis légyottnak” nevezték, amire Sárosdi Lilla emlékszik

NLCafé
-
  Tegnap 11:20 Baleset-bűnügy 

A TV2 reggeli műsorában, a Mokkában is megtárgyalták Sárosdi Lilla állításait, a megszólaló ügyvéd arról beszélt, hogy könnyen lehet az áldozatból vádlott.

Szexuális zaklatás: a Weinstein-botrány megváltoztathatja a világot

Összeszorul a gyomrom minden egyes új hírre, ami a Weinsten-botrányhoz kapcsolódik. Egyszerűen, mert nagyon akarom, hogy álljon ki mindenki, mondja el a saját történetét, akár férfi, akár nő.

Azonnal otthagyja Weinsteinék filmét Channing Tatum

Egy nemi erőszak áldozatául esett fiúról forgatott Channing Tatum, de a szexuális zaklatási botrány miatt kiszáll a Weinstein Co. égisze alatt készülő filmből.