Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 47 hír

Nem való tévé a gyerekszobába, elmondjuk miért

A legújabb adatok azt mutatják, hogy a gyermekkori elhízás gyakorisága a kisgyermekek körében több mint duplájára, a kamaszok között pedig négyszeresére nőtt az elmúlt három évtizedben. Egy friss kutatás szerint pedig azok a gyerekek, akiknek szobájában van TV, nagyobb valószínűséggel híznak meg, mint azok a társaik, akiknek nincs.

Miért olyan ellenállhatatlan a Facebook?

Miért olyan nehéz leszokni a közösségi médiafelületektől való függésről? Mert jó érzéseket kelt bennünk, állítják a Michigan State University szakemberei.

Káros lehet a Google depressziómérő alkalmazása

Létezik a Google-nek egy új alkalmazása (egyelőre csak angolul), amely segít megállapítani, hogy klinikai depresszióval küzdünk-e. Ez az eszköz azonban egyes szakemberek szerint több kárt okozhat, mint amennyit segít.

Gyönyörű nyári úticél: Mallorca

Női NetCafe
-
 Tegnap 21:20Életmód

Budapesttől nagyjából két és fél óra repülő úttal elérhető Mallorca csodálatos szigete,amely egyben Spanyolország legnagyobb szigete is.

A zsírszövetet gyilkolja meg a jövő fogyasztó módszere

Női NetCafe
-
 Tegnap 17:08Életmód

A zsírszövetben található erek sejtjeit programozott sejthalálba hajszoló fehérjék a jövőben a súlycsökkentő kezelések célpontjaivá válhatnak – állítják a Cincinnati Egyetem kutatói.

Hogyan szedd ki biztonságosan a szálkát?

Női NetCafe
-
 Tegnap 14:03Életmód

Itt a jó idő, egyre több időt töltünk a szabadban, gyakran járunk mezítláb, sütünk-főzünk a kertben, netán sátrazunk is, ebből következően megnő az esély arra, hogy szálka menjen a kezünkbe vagy lábunkba. De tudjuk-e, mi ilyenkor a teendő?

Milyen fertőzés alakulhat ki a kontaktlencse alatt?

Női NetCafe
-
 Tegnap 13:09Életmód

A 27 éves Lucy Garrod jobb szemében a kontaktlencse alatt bakteriális fertőzés alakult ki, aminek következtében kis híján megvakult.  Lucy már 15 éves kora óta visel kontaktlencsét, és soha semmilyen problémája nem volt vele, ám egy nap úgy ébredt, hogy a jobb szeme viszketett és valami irritálta.

Az óvoda lett az új első osztály?

Női NetCafe
-
 Tegnap 08:39Életmód

Egy nemrégiben közzétett tanulmány szerint az Egyesült Államokban egyre többen mennek úgy első osztályba, hogy már jól tudnak olvasni. A kutatást vezető Emily Rodgers, az Ohio Állami Egyetem munkatársa szerint, ma már az óvoda utolsó éve jelenti azt, amit korábban az iskola első osztálya.

Minden, amit tudnod kell a zöldségek-gyümölcsök helyes tárolásáról

Ön is gyakran vásárol több gyümölcsöt és zöldséget, mint amennyit megeszik a család? Bemutatjuk, hogyan tudja ezeket úgy tárolni, hogy ne kelljen kidobni a megvásárolt gyümölcsöt és zöldséget.

Mit egyél heti egyszer a memóriavesztés ellen?

Női NetCafe
-
 21.05.07 19:55Életmód

Már csak azért is érdemes legalább hetente egyszer omega-3 zsírsavban gazdag ételt fogyasztani, mert a tengeri eledel véd az időskori memóriavesztéstől – derül ki egy friss holland kutatásból.

A Guinness sör valóban egy szuperegészséges ital?

Női NetCafe
-
 21.05.07 17:08Életmód

A Guinness nevű sör a világ egyik legnépszerűbb itala 1821 óta. Évtizedek óta hallunk arról, hogy a termék a benne található antioxidánsok miatt különösen jót tesz a szervezetnek, egyesek szoptatós anyáknak ajánlják előszeretettel. De vajon mi ebből az igazság? 

Egy szuper tipp, hogy sikerüljenek a vizsgáid

Női NetCafe
-
 21.05.07 14:37Életmód

A massachusettsi Brandeis Egyetem szakértői szerint nem az éjszakázás, hanem az alvás segít jobban hozzá a sikeres vizsgához. Azt állítják, hogy a rövidtávú emlékek hosszú távúvá átalakító memória idegsejtek alvás közben működnek a leghatékonyabban.

A csokoládé rajongói ebbe az országa utazzanak

Női NetCafe
-
 21.05.07 13:09Életmód

A csokoládé mindenkit elvarázsol. Selymesen fénylő árnyalataival, jellegzetes semmivel sem összetéveszthető aromájával és mesésen finom telt ízével szinte megbabonázza fogyasztóit.

Légy óvatos, mikor beszéd közben gesztikulálsz

Női NetCafe
-
 21.05.07 08:39Életmód

A trieszti International School for Advanced Studies (SISSA) tudósai szerint a kézgesztusok kommunikációban való alkalmazása mélyen belénk van kódolva.

Mi okoz rákot a dohányzásnál is gyakrabban?

Női NetCafe
-
 21.05.07 05:08Életmód

Kiderült, mi az igazi oka annak, hogy a szoláriumot előszeretettel használó férfiak és nők körében gyakoribb a halálos kimenetelű bőrrák: ezek az emberek ugyanis nem igazán használnak naptejet a szabadban, erős sugárzás esetén.