Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 56 hír

Melyik zöldségtől lehetsz szebb és egészségesebb?

Jól tudjuk, hogy a friss zöld saláták sok vitamint, ásványi és rost anyagot tartalmaznak. Naponta asztalunkra kellene helyezni valamilyen formában, hiszen a rendszeresen zöld salátát fogyasztóknak magasabb az E-, C-vitamin, likopin és folsav szintje, mint a salátakerülőké.

Ezzel a színnel izgalmassá varázsolhatod a fürdőszobád

Női NetCafe
-
  Ma 17:08 Életmód

Ha már unja a fürdőszoba egyhangú stílusát és szeretne valami új izgalmas látványt, színezze zöldre a fürdőszobát!

A molett nők védelmében, válasz Schobert Norbinak

Schobert Norbi kijelentése mellett, ami a molett nőket állítja be bűnbaknak a párkapcsolatok tönkretételéért, a legnagyobb hazai online társkereső oldal, a Randivonal.hu sem mehet el szó nélkül.

Mi az oka, hogy nem tudunk ellenállni a Facebooknak?

Női NetCafe
-
  Ma 13:09 Életmód

Miért olyan nehéz leszokni a közösségi médiafelületektől való függésről? Mert jó érzéseket kelt bennünk, állítják a Michigan State University szakemberei.

Nehéz szülői feladat: a bilire szoktatás. Mikor és hogyan?

Női NetCafe
-
  Ma 08:39 Életmód

Talán az egyik leginkább szülőt próbáló feladat a bilire szoktatás. Sem a módszer, sem az ne mindegy, mikor kezdjük el.

Kata-változások: sok a félreértés az online számlázásról

Egyre többen cserélik le klasszikus számlatömbjeiket a 2020-as változások miatt. 2020. július 1-től változik a törvény és a katásoknak is azonnal be kell küldeniük minden belföldi adóalany részére kiállított számlát a NAV felé. Sokan már most áttértek online számlázásra, és rengeteg a kérdés a változásokkal kapcsolatban.

Hogyan gondozd a csodaszép zamiopálmát?

Női NetCafe
-
  Ma 05:08 Életmód

Hazánkba is elérkezett a zamio láz. Ez a különleges pálma, ( zamioculcas zamiifolia) a bőrszerű méregzöld leveleivel díszít, a lakás modern dísze lehet.

Mely alváspóz nem javasolt a terhesség utolsó harmadában?

Női NetCafe
-
  Tegnap 19:09 Életmód

Szakértők szerint, ha valaki a terhessége utolsó hónapjaiban a hátán alszik, megnövelheti a kockázatát annak, hogy halva születik a gyermeke, de csak akkor, ha már egyéb okok miatt is fennáll nála ennek az esélye.

Hogyan készíts kókusztejet saját kezűleg?

Női NetCafe
-
  Tegnap 17:08 Életmód

A kókusztej a legtöbb diétának fontos kiegészítője: a vegetáriánusok és bio-hívők azért szeretik, mert nem tartalmaz állati eredetű anyagokat, a paleolit táplálkozás hívei pedig magát a tejet tartják megvetendőnek. Így nem véletlen, hogy a kókusztej egy nagyon drága termék lett a boltok polcain, melynek megvásárlását ezerszer is meggondolja az…

Mi ötszörözheti meg egy gyereknél az öngyilkosság kockázatát?

Női NetCafe
-
  Tegnap 14:37 Életmód

Ha egy szülő kórtörténetében előfordult öngyilkossági kísérlet, az öngyilkossági kísérlet valószínűsége gyermeke esetében ötszörösére ugrik azokhoz a gyerekekhez viszonyítva, akiknek szülője nem rendelkezik ilyen kórtörténettel.

Miben jobbak a fiús lányok?

Női NetCafe
-
  Tegnap 13:09 Életmód

Egy friss kutatás szerint a fiús lányoknak általában több szexuális kapcsolatuk van életük során, mint nőiesebb társaiknak, függetlenül attól, hogy homoszexuálisak-e vagy nem.

Forradalmi fogtömési eljárás a gyerekfogászatban

Női NetCafe
-
  Tegnap 08:39 Életmód

Szakemberek egészen új eljárás kifejlesztésébe kezdtek a fogtöméssel és a romlott fogak kezelésével kapcsolatban.

Miért érdemes D-vitaminban gazdag élelmiszereket fogyasztani?

Női NetCafe
-
  Tegnap 06:43 Életmód

  D-vitaminra nem csak a csontjaidnak van szüksége, az immunrendszered működéséhez is elengedhetetlenül fontos. Hogyan pótold természetes forrásból?

6 szuper zsírégető, ami segíti a fogyást

Női NetCafe
-
  Tegnap 05:08 Életmód

Fogyni szeretnél, de elkelne még egy kis plusz segítség? Akkor próbáld ki a következő hat szuper zsírégetők egyikét, amelyek természetes úton segítenek a fogyásban.

Mit kell tudni a cukorbetegeknek a VN gyógyszerekről?

Női NetCafe
-
  20.01.19 19:09 Életmód

Nem feltétlenül van könnyű dolga a cukorbetegeknek, amikor egyszerű, mások számára hétköznapi gyógyszereket keresnek fejfájás, köhögés és nátha esetén.