Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 46 hír

Minden, amit nem tudtál a hóvirágról

Amikor a tél végén a kis fehér hóvirágok előbújnak a hótakaró alól, mindenki jó kedvre derül, hiszen hamarosan megérkezik a várva várt tavasz. Ezek a kedves kis apró fehér virágok az amarilliszfélék családjába tartoznak, népes családjuk több mint 20 fajjal büszkélkedhet.

Mi az oka, hogy sok kisgyerek nem áll készen az óvodára?

Az óvodáskorú gyerekek közül sokan még nagyon fegyelmezetlenek, nem alkalmasak a közösségi életre, állapította meg a Michigan State University (MSU) által végzett legújabb kutatás. Az Amerikai Egyesült Államok különböző típusú óvodáiban a viselkedésbeli és szociális képességek elsajátításról a tanulási készségek fejlesztésére terelődött a…

Ártalmas, ha nem vagy biztos a társadalmi státuszodban

Azt, hogy a kiterjedt társasági kapcsolatok jót tesznek az egészségnek, senki sem vitatja. Ugyanakkor egy friss kutatás szerint kimondottan ártalmas az egészségre, ha nem vagyunk biztosak abban, hogy hol is helyezkedünk el a ranglétrán a közösségekben, amelyeknek tagjai vagyunk.

Ne hanyagold a zöldségeket télen se

Amikor nem jutunk könnyen friss, gusztusos zöldségekhez és gyümölcsökhöz a hideg szürkeségben, hajlamosak vagyunk elhanyagolni a helyes táplálkozást.

Milyen betegséget előzhetünk meg kurkuminnal?

Női NetCafe
-
 Tegnap 21:20Életmód

Thaiföldi kutatók kimutatták, hogy a curry fűszerkeverék egyik összetevőjét tartalmazó étrendkiegészítők segíthetnek a cukorbetegség megelőzésében a magas kockázatú csoportokban.

Melyek az elsavasodás fő tünetei?

Női NetCafe
-
 Tegnap 17:08Életmód

A elsavasodásnál alapvetően két fajtát különböztetünk meg, a heveny elsavasodást, vagy az akut acidózist, illetve a lappangó vagy látens elsavasodást.Ismerje meg az elsavasodás jeleit!

Tedd ki a hűtődre a lúgosító ételek listáját

Női NetCafe
-
 Tegnap 14:37Életmód

Ha szeretnénk szervezetünket lúgosítani, fogyasszunk minél több olyan élelmiszert, amely lúgos kémhatással rendelkezik.Megmutatjuk a lúgosító ételek listáját!

Tudod, mennyit hízhatsz a diétás üdítőktől?

Női NetCafe
-
 Tegnap 13:09Életmód

Nagyobb a derékbősége azoknak, akik rendszeresen fogyasztanak diétás szénsavas üdítőitalokat – derül ki egy friss kutatásból, amely napi egy adag italt összesen 7,6 centiméteres gyarapodáshoz vezet.

Mit idézhet elő bennünk a telihold?

Női NetCafe
-
 21.01.21 21:20Életmód

Az emberiség történelme során rengeteg mítosz keletkezett azzal kapcsolatban, hogy milyen változásokat idéz elő az emberi szervezetben a holdállás. Noha a telihold hatására senki sem változik vérfarkassá, bizonyos fizikai és mentális változásokra a tudomány szerint is sor kerülhet, ezek azonban nem jelentősek.

Hogyan védd a szemed tévézés közben?

Női NetCafe
-
 21.01.21 19:55Életmód

Az őszi-téli időszak a tévézés és filmnézés főműsorideje: ilyenkor korábban sötétedik, és egyre vonzóbb hellyé válik a kanapénk. Fontos, hogy akkor is vigyázzunk a szemünk épségére és általában az egészségünkre, amikor egyetlen éjszaka alatt tervezzük ledarálni a kedvenc sorozatunk komplett évadait. Az LG Magyarország ezért összeszedett…

Paraffinos, téli bőrápolás lépésről-lépésre

Női NetCafe
-
 21.01.21 17:08Életmód

Kezed bőrfelülete télen, nyáron ki van téve az időjárásnak, így nem meglepő, ha ez a bőrfelület gyakran száraz, érdes. Bemutatjuk a paraffinos kézápolást lépésről lépésre, amelyet otthon is elvégezhető, és egy igazi Spa élményben lesz részed.

Veszélyes lehet, ha a gyereked több órát tévézik

Női NetCafe
-
 21.01.21 13:09Életmód

Egy új kutatás megállapította, hogy azoknál az ötéves gyerekeknél, akik naponta legalább három órát töltenek a képernyő előtt, hétéves korra megnő a valószínűsége, hogy lopni fognak, verekedősek lesznek és egyéb antiszociális viselkedésformákat vesznek fel.

Új kalóriaszámolási módszer a sikeres fogyásért

Női NetCafe
-
 21.01.21 08:39Életmód

Amerikai tudósok egy új képletet dolgoztak ki a kalóriaszámlálásra, mellyel úgy vélik, forradalmasítani fogják az emberek elhízás elleni küzdelméhez, illetve a fogyókúrához való hozzáállását.

Kéthetes diéta, amivel 3 évig tarthatod a súlyodat

Női NetCafe
-
 21.01.21 05:08Életmód

A diétával, olyan anyagcsere-változás játszódik le a szervezetben, amely­nek eredményeként várhatóan három évig nem szedjük vissza a lefo­gyott kilókat.

Ismerd meg a zöld tea tradicionális elkészítési módját

Női NetCafe
-
 21.01.20 21:20Életmód

A zöld tea elkészítése Ázsiában igencsak eltér az Európai fekete tea elkészítésétől. Míg az angoloknál a fekete teát felöntik a forró vízzel, addig Ázsiában a zöld teát kiáztatják.