Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 42 hír

Figyelj, ha aloe vera terméket vásárolsz

Női NetCafe
-
  Tegnap 22:20 Egészség

Az aloe vera gél számos kozmetikumban és élelmiszerben megtalálható.Az aloe vera növényt még ma is csodanövényként tartják számon, hiszen a benne található hatóanyagok számtalan területen felhasználhatók, legyen szó szépségápolásról, vagy egészségünkről.

A vitamin amivel milliók kerülhetnék el az influenzát

Női NetCafe
-
  Tegnap 19:10 Egészség

Minden télen tombol az influenza és a nátha, holott csak az Egyesült Királyságban akár hárommillió ember garantáltan megúszná a szenvedést, ha rendszeresen fogyasztana D- vitamint – derül ki a londoni Queen Mary University friss kutatásából.

Felfedezés a petefészekrák korai felismerésében

Női NetCafe
-
  Tegnap 15:30 Egészség

Egy vérben található vegyület egy napon még segítségére lehet az orvosoknak, hogy felismerjék a petefészekrák korai jeleit. Egy amerikai kutatócsoport antitestet fedezett fel, mely csak a betegségben szenvedő nők vérében van jelen, az egészségesekében nem.

Melyik betegség növeli az időseknél az elesések kockázatát?

Női NetCafe
-
  Tegnap 09:20 Egészség

Egy friss kutatás szerint a depresszió az idős embereknél megnöveli az elesések kockázatát, ám megfelelő dózisú orvossággal a probléma elkerülhető.

Milyen betegségnél segítheti a táblagép az olvasást ?

Női NetCafe
-
  Tegnap 07:20 Egészség

Egy nemrég befejeződött kutatás szerint az iPadekhez és Kindle-ökhöz hasonló digitális táblagépek segíthetik meggyorsítani az olvasási sebességet azoknál a szembetegséggel küzdőknél, akiknek centrális látása is sérült a betegség következtében.

Mi védhet meg 60 év felett az influenza ellen?

Női NetCafe
-
  Tegnap 05:10 Egészség

A The Lancet Infectious Diseases szaklapban megjelent, korábbi publikált kutatások áttekintésén alapuló elemzés azt mutatta, hogy járványok idején a szezonális influenzaoltás hatékony védelmet nyújt a 60 éven felülieknek.

Mit tud az új csodafogkrém?

Női NetCafe
-
  19.10.16 22:20 Egészség

A Tajvani Egyetem munkatársai egy új fogkrémet dolgoztak ki, amely a meggyötört fog fájdalmát képes teljes mértékben csökkenteni. Sőt: a tudósok szerint még a megkopott fogzománcot is segít újraépíteni az új csodafogkrém.  

Hogyan készíthetsz otthon immunerősítő búzafű levet?

Női NetCafe
-
  19.10.16 19:10 Egészség

A mai csodaszerek egyike a búzafűlé, amely számtalan hasznos enzimet és vitamint tartalmazz. Bemutatjuk hogyan kell elkészíteni a friss búzafűlét. Első kérdés: mi is az a búzafűlé.

Milyen dózisban csökkenti a stresszt a marihuána?

Női NetCafe
-
  19.10.16 15:30 Egészség

Míg egy kis dózis THC (tetrahydrocannabinol) jelentős mértékben csökkenti a stresszt, a nagyobb dózisnak már épp ellentétes hatása van – derül ki a University of Illinois friss kutatásából.

Hatalmas előrelépés az őssejtkutatásban

Női NetCafe
-
  19.10.16 09:20 Egészség

Kutatók szerint egy új, laboratóriumi felfedezésnek köszönhetően hamarosan segíteni lehet a makula degenerációtól szenvedő betegeken.

Ezért ne kanállal mérd a kanalas gyógyszert

Női NetCafe
-
  19.10.16 07:20 Egészség

A túladagolás elkerülésére milliliternyi pontosságú mérőeszközöket kell használni.Az amerikai háziorvosok felmérései alapján évente gyermekek ezrei kerülnek sürgősségi ellátásra folyékony kiszerelésű gyógyszer túladagolása miatt. A szülők gyakran a konyhai étkészletből vett kanállal mérik ki a szert, ami az ajánlott dózis akár háromszorosát is…

Ismerd meg a szorongás legyőzésének legújabb módszerét

Női NetCafe
-
  19.10.16 05:10 Egészség

Íme a szorongás újfajta kezelése: A módszer során a szenvedők úgy győzik le aggodalmaikat, hogy megtanulnak magukhoz barátságosak lenni.

Melyek a bárányhimlő jellegzetes tünetei?

Női NetCafe
-
  19.10.15 22:20 Egészség

A bárányhimlő egy igen fertőző, herpeszvírus okozta betegség. Leggyakrabban – 90 százalékban - kisgyermekeket betegít meg, de felnőttek is elkaphatják. Megmutatjuk a bárányhimlő jellegzetes tüneteit.

Hogyan vedd fel a harcot az őszi allergiával szemben?

Női NetCafe
-
  19.10.15 19:10 Egészség

Az ősz közeledtét a pollenallergiások számára leginkább az jelzi, hogy tüsszögni kezdenek. Annak érdekében, hogy ez elkerülhető legyen az őszi allergia, természetesen lehet tenni.

Ilyen egyszerűen legyőzheted a fogorvostól való félelmedet

Női NetCafe
-
  19.10.15 15:30 Egészség

Ön is fél a fogorvostól? Egy friss kutatás szerint pozitív hozzáállással és némi humorral le lehet küzdeni a fogorvostól való félelmünket.