Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 32 hír

Ezek a csillagjegyek mindig rendet tartanak

A most következő csillagjegyek szülöttei soha nem hagyják „szaladni” a lakást. Rend és tisztaság uralkodik az otthonukban, aminek a fenntartására soha nem sajnálják az időt és az energiát.

Párod nem spiri, te nagyon is. Működhet így?

Meditálsz minden nap, ellenőrzöd a horoszkópodat, füstölővel tisztítasz teret. Esténként pedig hálát adsz az univerzumnak minden jóért. A párod pedig értetlenül néz. Mi sülhet ki ebből?

Napi horoszkóp 2020. 10. 25. – Vasárnap ne felejtsd el az órákat átállítani!

Nemcsak az óraátállítás okán fontos dátum a mai. A napi horoszkóp szerint vasárnap nagyon sok mindent kimondhatsz, amit eddig talán nem mertél, tudtál.

7 szexi tipp, amitől a Bika pasi eldobja az agyát

NLC
-
  20.10.24 13:34 Ezotéria-horoszkóp

Ha a párod csillagjegye Bika, akkor olvass csak tovább, mert leírunk néhány trükköt, amivel boldoggá és elégedetté teheted őt, és persze magadat is. Jó szórakozást az egyre hosszabb őszi estékre!

Napi horoszkóp 2020. 10. 24. – Különleges felismeréseket hoz a szombat

NLC
-
  20.10.24 00:12 Ezotéria-horoszkóp

A Vénusz és a Szaturnusz bolygó közötti fényszög-kapcsolat szerint fontos felismeréseket hoz a szombat. Főleg a párkapcsolatban. Napi horoszkóp következik!

Hangszerek, amik rezgéseikkel segítik a gyógyulást

NLC
-
  20.10.23 14:31 Ezotéria-horoszkóp

Az utóbbi években a nyugati világ ismét felfedezte a hanggal történő gyógyítást. Pedig évezredekkel ezelőtt még minden kultúra használta kúraként a hangokat, hangszereket.

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. október 23–25. – Kuckózzatok be együtt

NLC
-
  20.10.23 08:32 Ezotéria-horoszkóp

Bármit is csináltok, jussatok dűlőre és aszerint alakítsátok a hétvégi programot! Most juthat idő mindenre, amire kell.

Napi horoszkóp 2020. 10. 23. – Erőteljes változással indul a hosszú hétvége

NLC
-
  20.10.23 00:12 Ezotéria-horoszkóp

Az október 23-i hosszú hétvégére változatos napokat jeleznek a bolygók. A napi horoszkóp szerint már pénteken érezhető és erőteljes változásra lehet számítani. Íme!

Ők lesznek a legcsodálatosabb feleségek

NLC
-
  20.10.22 19:15 Ezotéria-horoszkóp

Már kislányként az esküvőről fantáziáltál, és minden apró részletet kidolgoztál, mire ujjadra került az a bizonyos gyűrű. De vajon milyen feleség leszel?

Ők rémülnek meg a legjobban Halloweenkor

NLC
-
  20.10.22 15:45 Ezotéria-horoszkóp

Egyre több boltban kaphatsz denevért, vérben forgó szemgolyót – persze csokiból vagy gumicukorból. Majd felbukkannak a zombik is az október végi szürkületben. Négy csillagjegyet igazán könnyű meglepni halloween estéjén.

Ők a legvonzóbbak az öszes csillagjegy közül

NLC
-
  20.10.22 11:20 Ezotéria-horoszkóp

Négy csillagjegy, akik a rangsor legelején állnak. Ismerd meg vonzerejük titkát, és fedezd fel környezetedben is ezeket a csillagjegyeket.

3 csillagjegy, aki nem fél szembenézni a gyásszal

A halállal senkinek sem könnyű megbirkózni, de a következő három csillagjegy képes arra, hogy a hamarabb felépüljön a gyászból.

A kék hold nagyon erős hatással lesz rád

NLC
-
  20.10.22 07:50 Ezotéria-horoszkóp

Halloween estéjén a világ minden időzónájában látható lesz a telihold. A misztikus és ritka esemény minden csillagjegy számára változást hoz.

Napi horoszkóp 2020. 10. 22. – Az örömbe üröm vegyülhet ma

A hosszú hétvége előtti csütörtökön mindenki sokkal türelmetlenebb, feszültebb lehet. Pedig a napi horoszkóp mára örömteli lehetőségeket is jelez. De vajon nem rontja el valami a bizakodó hangulatot?

Ezek az eszközök megvédenek minden rossztól

NLC
-
  20.10.21 19:10 Ezotéria-horoszkóp

Bármi is történjék az életünkben vagy a nagyvilágban, mindig gyanakodva lessük, érkeznek-e negatív energiák felénk. Akár érezzük azokat, akár nem, szeretnénk magunkat biztonságban tudni.