Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 44 hír

Mi a csillagjegyek sorsfeladata? A horoszkópból kiderül

Ezoterikus tanok szerint a lélek maga választja meg a szüleit és a születési időpontját is. Okkal teszi, hiszen fejlődni, tanulni, tapasztalni érkezik a Földre. Minden csillagjegy más és más életfeladatot, célt, sorsot vállalt. Vajon mi lehet a te legfontosabb tanulnivalód? A horoszkópból természetesen ezt is megtudhatod.

Ezek a csillagjegyek ki nem állhatják a halloweent

Vannak, akik szeretik a halloweent és vannak, akik ki nem állhatják. Most azok a csillagjegyek következnek, akik az utóbbi csoportba tartoznak… Te is köztük vagy? A horoszkóp leleplez.

Ez a csillagjegyek 5 legbosszantóbb szokása

Mindenkinek vannak idegesítő, bosszantó szokásai, tulajdonságai. Vajon melyik az 5 legjellemzőbb? Magadra ismersz? Nos, a horoszkóp szerint ezeken érdemes mielőbb változtatnod. A párod legrosszabb szokásait el tudod fogadni?

Heti holdhoroszkóp 2019. október 16-22. – Sértődős hangulatot sejtet a Hold a héten

Az elkövetkező napokban csupa sértődős, túlérzékeny emberrel hozhat össze a sors. Persze az is lehetséges, hogy te leszel jóval érzékenyebb, mint általában. Érdemes felkészülni a hullámzó érzelmekre, meg mindarra, amit a holdhoroszkóp javasol az előtted álló hétre.

Napi kínai horoszkóp 2019. október 16. – Hagyod megtörténni a jót?

A legtöbbször a túlzott akarással és ragaszkodással épp az ellenkezőjét éred el annak, amit szeretnél. Nem az történik, amire olyan nagyon vágysz. A kínai horoszkóp szerint ilyenkor kellene elengedni a görcsösséget, és csak hagyni, hogy történjen, aminek történnie kell. A mai nap pontosan ilyen…

Napi horoszkóp 2019. október 16. – Szerelmes szerda

Nemcsak az idő lesz csodaszép szerdán, de a horoszkóp szerint még a bolygók is támogatják ma a romantikát, a szerelmet. Szóval, munka után érdemes kettesben andalogni a kedveseddel. Ha még keresed a párodat, talán éppen ma találkoztok…

Ez a 4 csillagjegy imád a partneréről posztolni

NLC
-
  Tegnap 12:39 Ezotéria-horoszkóp

Neked is vannak olyan ismerőseid, akik állandóan a párjukról posztolnak? A horoszkópból most azt is megtudhatod, miért teszik!

Ez a 3 csillagjegy szuper hétnek örülhet

NLC
-
  Tegnap 11:43 Ezotéria-horoszkóp

Október harmadik hete meglehetősen hullámzónak tűnik. A horoszkóp szerint ugyanis nehezen indul, aztán egyre jobban alakul, majd ismét kihívások elé állít mindenkit az élet. Ezek a csillagjegyek ugyanakkor alig érzékelnek valamit a feszültségekből, őket nagyon is támogatják a bolygók a héten. Te is köztük vagy?

Ennyi szeretkezésre vágynak a csillagjegyek

NLC
-
  Tegnap 10:57 Ezotéria-horoszkóp

Nos, a horoszkóp nagyon pontosan és őszintén fedi fel a csillagjegyek hálószobai szokásait is. Ebből a horoszkópból kiderül, melyik csillagjegyek a legéhesebbek a szexre, és melyek azok, akiknek a mennyiségnél a minőség jóval többet számít…

Heti angyalhoroszkóp 2019. október 15-21. – Örömteli üzeneteket hoznak az angyalok

Ezen a héten is az angyalok különleges üzeneteit tolmácsolja a horoszkóp. S hogy mit üzennek, mit javasolnak most a számodra? Miben segítenek, támogatnak téged? Érdemes elolvasni a csillagjegyedhez tartozó lélekmelengető szövegeket.

Napi kínai horoszkóp 2019. október 15. – Ma megtalálod a megoldást

NLC
-
  Tegnap 04:57 Ezotéria-horoszkóp

A kínai horoszkóp szerint bármilyen probléma is foglalkoztasson mostanában, hamarosan megtalálod a megoldást. Sőt, talán éppen ma kerül rá sor…

Napi horoszkóp 2019. október 15. – Kedden végre elindul valami jó is

NLC
-
  Tegnap 02:39 Ezotéria-horoszkóp

Lassacskán fogy a Hold, így a teliholddal járó feszültség is napról napra enyhül. Kedden már egészen kedvező lehetőségeket is jeleznek a bolygók. S hogy mi mindenre számíthatsz? A napi horoszkópból megtudhatod.

Meglepő részletet árul el rólad, hogy milyen elemű a csillagjegyed

Milyen az alapbeállítottságod? Kikkel jössz ki könnyebben? Milyen szakmák illenek hozzád a leginkább? És mi mindent árul el rólad a csillagjegyedhez tartozó elem? A horoszkópból most kiderül!

Heti pénzhoroszkóp 2019. október 14–20. – Úgy tűnik, egyre jobban állnak a pénzügyek

NLC
-
  19.10.14 11:42 Ezotéria-horoszkóp

A horoszkóp szerint már látszik a pozitív tendencia a pénzügyekben. Persze leginkább csak akkor, ha tettél érte az elmúlt időszakban. Mindenesetre néhány csillagjegynek már ezen a héten lesz mit ünnepelnie. Vajon te is köztük vagy?

Ezek a csillagjegyek hihetetlenül megnyerők

NLC
-
  19.10.14 10:03 Ezotéria-horoszkóp

Vajon a párod mennyire kedveli a legjobb barátodat, barátnődet? És vajon a barátaid mit gondolnak a párodról? Ha ezekben a csillagjegyekben született, nincs okod aggódni, hiszen könnyedén elnyeri a bizalmukat. A horoszkóp szerint biztosan…