Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 38 hír

Bámulatos évre számíthat 2020-ban a Bak

NLC
-
  Tegnap 12:41 Ezotéria-horoszkóp

Ha valakinek, akkor a Baknak nem lehet oka panaszra 2020-ban. A horoszkóp szerint bármibe is fog, arannyá változik a kezében. Ő az, aki bámulatos évre számíthat.

Meghökkentően hatnak rád is a színek

Meglepően hatnak a színek testre, elmére, lélekre egyaránt. Talán nem is sejted, milyen meghökkentő erő lapul bennük, hiszen a színek „csak” színek. Vagy talán mégsem. Sokkal, de sokkal több mindent rejtenek…

Ezek a csillagjegyek könnyen túljárnak az eszeden

NLC
-
  Tegnap 10:02 Ezotéria-horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket képtelenség megvezetni. Intelligensek, agyafúrtak, szóval valójában ők járnak túl a többiek eszén. Persze nem öncélúan teszik, egyszerűen csak olyan adottságaik vannak, amiknek köszönhetően mindig öt lépéssel előtted járnak. A horoszkópból minden részletre fény derül.

Heti holdhoroszkóp 2020. január 22-28. : Ez az év egyik legkülönlegesebb hete

NLC
-
  Tegnap 07:59 Ezotéria-horoszkóp

Különleges lehetőségeket tartogat a hét. A holdhoroszkóp szerint a péntek esti újhold a Vízöntő jelében egészen rendkívüli és nagyon jelentős. S hogy miért más, mint a többi újhold? Minden részletet megtudhatsz.

Napi kínai horoszkóp 2020. január 22. – Valóra válnak az álmaid, ha...

NLC
-
  Tegnap 04:57 Ezotéria-horoszkóp

Megvalósulnak az álmaid, ha megenged, hogy megvalósuljanak. A kínai horoszkóp szerint egyszerűen csak hagynod kellene, hogy történjen, aminek történnie kell. Ma engedd el a ragaszkodást, a túlzott és görcsös akarást. Ilyenkor adsz esélyt, hogy megvalósuljon minden, amit igazán szeretnél.

Napi horoszkóp 2020. január 22. – Apró szerencse érhet szerdán

NLC
-
  Tegnap 02:32 Ezotéria-horoszkóp

A mondás szerint: ki a kicsit nem becsüli, a nagyon nem érdemli. Szerdán lehetőséget kapsz, hogy értékeld az életed apróbb lehetőségeit is. A napi horoszkóp szerint mindenképpen érdemes, mert valójában bármilyen fordulatot hozhat a mai nap. Még ha ez nem lesz is most túl látványos…

Ezek a csillagjegyek nem adják könnyen a szívüket

NLC
-
  20.01.21 12:42 Ezotéria-horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nem adják könnyen a szívüket. Viszont, ha oly szerencsés vagy, hogy meg tudod hódítani őket, a horoszkóp szerint biztos lehetsz a kitartásukban, a hűségükben, a feltétlen szeretetükben. Vajon te is köztük vagy? És a párod?

A Nyilas szerencséje 2020-ban is folytatódik

NLC
-
  20.01.21 11:52 Ezotéria-horoszkóp

A Nyilas 2019-ben nagyszerű évet zárhatott. Ha élt a lehetőségeivel, minden a vágyai szerint alakult. S mindez 2020-ban sem lesz másként, a szerencse továbbra is kíséri az útját. A horoszkópból kiderül, milyen lehetőségek várnak rá idén.

Ez a 3 csillagjegy hihetetlenül boldog lesz a héten

NLC
-
  20.01.21 09:59 Ezotéria-horoszkóp

Ez a három csillagjegy hihetetlen hétre számíthat. Nagyot fordul az életük, mostantól minden a vágyaik szerint történik velük. A horoszkóp szerint nem véletlenül lesznek hihetetlenül boldogok. Te is köztük vagy?

Heti angyalhoroszkóp 2020. január 21-27. – Most te vagy a legfontosabb

NLC
-
  20.01.21 08:03 Ezotéria-horoszkóp

Az angyalok üzenete szerint most semmi és senki sem lehet fontosabb számodra saját magadnál. Kövesd a szíved hangját, és persze az angyali javaslatokat, üzeneteket is érdemes. A horoszkópból ezúttal is kiderül, melyik arkangyal támogat a héten…

Napi kínai horoszkóp 2020. január 21. – Lábad előtt hever a szerencse

Vajon észreveszed, hogy a lábad előtt hever a szerencse? Felveszed, élsz a lehetőséggel? A kínai horoszkóp szerint ma érdemes nyitott szemmel, nyitott füllel járnod.

Napi horoszkóp 2020. január 21. – Meglepetéseket jeleznek a bolygók

NLC
-
  20.01.21 02:32 Ezotéria-horoszkóp

Kedden váratlan meglepetésekben lehet részed, ugyanakkor a napi horoszkóp szerint nem biztos, hogy ezek a meglepetések örömmel töltenek majd el…

Valódi boldogságot ígér 2020 a Skorpiónak

NLC
-
  20.01.20 12:57 Ezotéria-horoszkóp

S mindez nemcsak ígéretnek tűnik, hiszen a Skorpió rátalál a valódi boldogságra. Persze, akadnak majd nehézkesebb időszakok is, de összességében nincs okod panaszkodni, ha ebben a jegyben születtél. Íme a 2020-as horoszkópod!

Heti pénzhoroszkóp 2020. január 20–26. – Sokat nyerhetsz és sokat bukhatsz...

NLC
-
  20.01.20 11:49 Ezotéria-horoszkóp

Ezen a januári héten a horoszkóp szerint nagyon fontos a fegyelem és a figyelem is a pénzügyekben. Sokat nyerhetsz, de nagyon sokat bukhatsz is… Legyél óvatos.

Kétségtelenül ezek a csillagjegyek a legszerencsésebbek 2020-ban

NLC
-
  20.01.20 10:09 Ezotéria-horoszkóp

Néhány csillagjegynek nagyszerű lehetőségeket, számtalan kihívást és örömet ígér 2020. A horoszkóp szerint idén kétségtelenül ők érezhetik magukat a legszerencsésebbeknek. Vajon te is köztük vagy?