Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 38 hír

Így lehet boldog a párkapcsolatod 2020-ban

A horoszkóp izgalmas és nagyon találó javaslatot ad a csillagjegyeknek, hogy 2020-ban igazán boldog lehessen a párkapcsolatuk. Ugye te is megfogadod a tanácsokat?

Napi kínai horoszkóp 2019. december 8. – Ez az élet értelme

Szerinted mi lehet az élet értelme? Miért élsz valójában? A kínai horoszkóp bölcs sorai között ma rábukkanhatsz a válaszra…

Napi horoszkóp 2019. december 8. – Jól végződik ez a hét

A vasárnap ismét nagyszerű napnak ígérkezik a horoszkóp szerint. Csupa pozitív lehetőséget tartogat a mai nap. Persze, csak akkor, ha észreveszed, és élsz is velük. S hogy mi mindenre számíthatsz ma? Íme a részletek.

Ez egy melós hétvége a szerelemben

NLC
-
  Tegnap 07:59 Ezotéria-horoszkóp

Ez a hétvége minden értelemben melósnak tűnik. Egyrészt a szombat most munkanap, így valójában csak a vasárnap jut a pihenésre, másrészt a szerelemben is bőven akad most feladat a pároddal… A horoszkóp javaslatait mindenképpen érdemes megfogadni, hogy elkerülhesd a vitákat…

Napi kínai horoszkóp 2019. december 7. – Örülsz mások sikerének?

Vajon tudsz szívből örülni mások sikerének? Vagy inkább irigységet érzel a lelkedben? A kínai horoszkóp szerint pedig épp azzal vonzod magadhoz a sikert, amikor együtt örülsz a másik emberrel.

Napi horoszkóp 2019. december 7. – Ez egy szuper szombat

Nagyon jól alakul a szombat a bolygók és a horoszkóp szerint. Érdemes ma kimozdulni otthonról, sétálni a friss levegőn, jól megmozgatni a testedet a szabadban. Igaz, sokaknak munkanap, de még ez sem rontja el a kedvedet.

Decemberi tarot jóslás: minden egyre jobban alakul

NLC
-
  19.12.06 12:49 Ezotéria-horoszkóp

A december az év utolsó hónapja, ilyenkor ünnepeljük adventet, a karácsonyt, az év utolsó napját. Talán az év legizgalmasabb és legváltozatosabb hetei ezek. A tarot kártyák is különleges üzenetet, jóslatot tartogatnak most mindenkinek. Mi mindenre számíthatsz? Húzz egy kártyát…

3 csillagjegy varázslatos decemberre számíthat

NLC
-
  19.12.06 11:39 Ezotéria-horoszkóp

Ezek a csillagjegyek varázslatos decemberre számíthatnak. Minden a várakozásuk szerint alakul, örömmel készülnek a közelgő ünnepekre, nagyon sok boldog pillanatban lehet részük. A horoszkópból kiderül, kik a hónap legnagyobb nyertesei.

Ezek a csillagjegyek titokban gyűlölik a Mikulást

NLC
-
  19.12.06 10:03 Ezotéria-horoszkóp

Ezek a csillagjegyek csöppet sem kedvelik a Mikulást. Szóval tőlük december 6-án ne várj még apró meglepetést sem. Vajon te is gyűlölöd titkon a Mikulást? És a párod? A vicces horoszkópból kiderül.

Ennek a csillagjegynek ne küldj „gyors választ kérek” üzenetet

NLC
-
  19.12.06 08:04 Ezotéria-horoszkóp

Vannak olyan csillagjegyek, akiknek valójában sosem kellene üzenetet küldened. Pláne sürgető sms-eket nem… A horoszkópból most megtudhatod, kik azok az emberek a környezetedben, akiket mielőbb el kellene felejtened…

Napi kínai horoszkóp 2019. december 6. – Kimutatod a szeretetet?

NLC
-
  19.12.06 04:57 Ezotéria-horoszkóp

Te megmutatod a szereteted a környezetednek? Kimondod, hogy szeretlek? A kínai horoszkóp arra biztat, hogy ma mindenképpen tegyél egy próbát. Aztán figyeld a reakciókat…

Napi horoszkóp 2019. december 6. – Jó híreket hoz a Mikulás

NLC
-
  19.12.06 02:39 Ezotéria-horoszkóp

Persze a Mikulás nem december 6-án érkezik, hanem még 5-én éjjel ereszkedik le a házak kéményén, és szórja szét az ajándékokat, amit aztán pénteken reggel bonthatsz ki. Vajon mit rejt a zsákja? A horoszkóp erre nem biztos, hogy válaszol, de arra a kérdésre, hogy milyen napra számíthatsz, mindenképpen.

3 csillagjegy karrierje beindul decemberben

NLC
-
  19.12.05 12:39 Ezotéria-horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek valósággal szárnyal a karrierjük decemberben. Mindent elérhetnek, amire csak vágynak. Sőt, az év végi bónuszról sem maradnak le. Most minden sikerülhet a munkájukban. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból megtudhatod.

Ez a 3 csillagjegy kikészül decemberben

Ezeknek a csillagjegyeknek meglehetősen sok megpróbáltatást hoz a december. Nemcsak az ünnepi készülődést és a karácsony körüli felhajtást viselik nagyon rosszul, de alapvetően is megszenvedik 2019 utolsó hónapját. A horoszkópból kiderül, milyen kihívások várnak rájuk. Te is köztük vagy? Még fontosabb, hogy tudd, mire számíthatsz.

Melyik csillagjegy a legjobb barát? És te hányadik vagy a listán?

NLC
-
  19.12.05 07:59 Ezotéria-horoszkóp

Melyik csillagjegyben találsz a legjobb barátra? És vajon kikkel lehet nagyon nehéz a barátság? A horoszkóp sorrendbe gyűjtötte a csillagjegyeket. Vajon te hányadikként szerepelsz a legjobb barátok listáján?