Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 35 hír

Ez a 6 csillagjegy a saját viccein nevet

Ezek a csillagjegyek remekül szórakoznak a saját vicceiken. Valóban kiváló humorral rendelkeznek, de azért a szarkasztikus megjegyzéseiket nem mindenki érzi annyira viccesnek. Vajon te is köztük vagy? Te is jót mulatsz a saját poénjaidon? Kiderül a horoszkópból.

Ezt hozza a csillagjegyeknek a baby-boom

Nagyon különleges és viszonylag ritka égi esemény mutatkozik az égbolton szombaton este. A Mars és a Vénusz áll együtt, amely a férfias és a női energiák teljes összhangja is. Valódi baby boom várható ezen a napon. Szóval, aki babára vágyik, most teljesülhet a kívánsága. De nemcsak ebben különleges ez az együttállás. A horoszkópból kiderül…

Napi kínai horoszkóp 2019. augusztus 23. – Megnyitod a szívedet?

Vajon mennyire nyitott a szívcsakrád? Mennyire tudod magadat megnyitni a valódi szeretetnek? És el tudod fogadni a szeretetet? A kínai horoszkóp bölcs gondolatai ma ebben nyújtanak segítséget.

Napi horoszkóp 2019. augusztus 23. – Változatos péntek

A horoszkóp szerint igencsak változatosnak tűnik a péntek. Egyrészt a Nap kilép az Oroszlán jeléből, és átlép a Szűzbe, míg a Hold a kényelmes Bikából az inspiráló és könnyed Ikrekbe lép. A Szűz és az Ikrek uralkodó bolygója is a Merkúr, amely a szerencsét ígérő Jupiterrel alkot nagyszerű fényszöget. Minden ok megvan hát az örömre…

Íme a legintelligensebb csillagjegyek

NLC
-
  Tegnap 12:38 Ezotéria-horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket nem véletlenül sorolja az asztrológia a legintelligensebbek közé. Vajon miben mások, mint a többiek? Mitől olyan okosak? A horoszkópból minden részletre fény derül. Te is köztük vagy?

Melyik ajtó mögött vár a boldogság?

NLC
-
  Tegnap 11:39 Ezotéria-horoszkóp

Ez egy nagyon különleges teszt. Kiderülhet ugyanis belőle, hogy milyen boldogság vár rád. Az ajtók mögött ugyanis egészen más lehetőségek rejtőznek. Melyiket választod? Milyen ajtót nyitsz meg a boldogságod előtt?

Ez a 4 csillagjegy kibeszéli a szerelmét

NLC
-
  Tegnap 09:59 Ezotéria-horoszkóp

Ezek a csillagjegyek bizony hajlamos olyasmit is kifecsegni a szerelemükről, amit nem biztos, hogy kellett volna. Persze sosem rosszindulatból teszik, ellenkezőleg: annyira büszkék a párjukra, hogy a barátoknak mindent elmesélnek róla. Vajon te is köztük vagy? És a párod?

Ezeket a csillagjegyeket tenyerén hordozza az élet

NLC
-
  Tegnap 08:03 Ezotéria-horoszkóp

Ezek a csillagjegyek sikerre születtek. Nekik valahogy minden sokkal könnyebben megy, mint a többieknek. Talán szerencsés csillagzat alatt születtek, talán jókor vannak jó helyen, tény és való szinte tálcán kínálja nekik a lehetőségeket az élet. Vajon te is köztük vagy?

Napi kínai horoszkóp 2019. augusztus 22. – Mindenki jól jár

NLC
-
  Tegnap 04:57 Ezotéria-horoszkóp

Mennyire nézed mások érdekét a sajátod mellett? Törekszel rá, hogy olyan döntést hozz, ami mindenkinek a lehető legjobb? A kínai horoszkóp ebben támogat ma téged.

Napi horoszkóp 2019. augusztus 22. – Jutalmat hoz a csütörtök

NLC
-
  Tegnap 02:57 Ezotéria-horoszkóp

Mi lesz a jutalom? Csillagjegyenként más és más. Mi az, amire hosszabb idő óta vágysz? Mit szeretnél elérni és megvalósítani? Csütörtökön nagyszerű pillanatokban lehet részed. A horoszkópból megtudhatod, mi mindenre számíthatsz a mai napon.

Ezek a csillagjegyek nagyszerű hétre számíthatnak

NLC
-
  19.08.21 12:53 Ezotéria-horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyek bizony minden összejön a héten. Most őket támogatják a leginkább a bolygók és a kedvező fényszögek. Hogy mindenre számíthatnak ezen az augusztusi „rövid” héten? Fény derül a horoszkópból. Te is köztük vagy?

Ezek a csillagjegyek nagyon végletesek

NLC
-
  19.08.21 11:36 Ezotéria-horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon szélsőségesen gondolkoznak. Náluk valami vagy fekete, vagy fehér. Köztes megoldás nem létezik. Makacsan ragaszkodnak az elképzeléseikhez, amivel jócskán megnehezítik a saját dolgukat, meg persze a környezetükét is. Hozzáállásuk főleg a párkapcsolatban okoz gondot. Vajon te is köztük vagy? És a párod?

Melyik mandalát választod? Izgalmas részleteket árul el rólad

NLC
-
  19.08.21 10:02 Ezotéria-horoszkóp

A mandalák többet mesélnek a világról, és persze rólad is, mint sejtenéd. Amellett, hogy csoda szépek, nagyon beszédesek is. Nézd meg a képeket, és válaszd a szerinted legszebbet. Vajon mi mindent árul el most rólad? Annyi biztos, hogy izgalmas részleteket…

Heti holdhoroszkóp 2019. augusztus 21-27. - Megnyitod magadat az újnak?

NLC
-
  19.08.21 08:08 Ezotéria-horoszkóp

Meg tudod magadat nyitni az újdonságnak? El tudod engedni az életedből mindazt, amire már nincs szükséged? Lehet ez bármilyen tárgy, szokás, munka, de barát és szerelem is. A horoszkóp szerint a Hold az elengedésben támogat a héten, és abban is, hogy befogadhasd az újat…

Napi kínai horoszkóp 2019. augusztus 21. – Az álmok hozzák a legjobb ötleteket

NLC
-
  19.08.21 04:57 Ezotéria-horoszkóp

Figyeled az álmaidat? Egyáltalán emlékszel az álmaid többségére? A kínai horoszkóp szerint a ma éjjeli álmod nagyon fontos üzenetet és ötletet hordoz. Jegyezd fel mindenképpen, később még jól jöhet…