Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 123 hír

Zavarja a kijárási korlátozás? Akkor ehhez mit szól?

Napi
-
  Tegnap 19:12 Külföld

A rendkívül sűrűn lakott Szingapúrban drákói szigorúságú szabályokat vezettek be a koronavírus-járvány miatt, például aki nem tart egy méter távolságot másoktól nyilvános helyen, az gigantikus büntetést kaphat. Az iskolákat azonban nem zárták be.

IMF: a 2008-asnál is nagyobb recesszió jöhet

Már több mint nyolcvan ország kért segítséget a Nemzetközi Valutaalaptól (IMF) a koronavírus-járvány katasztrofális gazdasági hatásainak mérsékléséhez - jelentette be Krisztalina Georgieva, a szervezet vezérigazgatója.

Újra bevetik a német csodafegyvert

Napi
-
  Tegnap 16:06 Külföld

Németországban élesítik a Kurzarbeit rendszerét, azaz a cégek rövidített munkaidőre térnek át, miközben az állam kifizeti az alkalmazottaik bérének egy részét. Ez a tuti módszer arra, hogy az emberek ne kerüljenek az utcára gazdasági válságok idején.

Koronavírus: szupergyors teszt érkezik

Napi
-
  Tegnap 15:10 Külföld

Már áprilisban megjelenthet a világpiacon egy új, 5-13 perc alatt eredményt hozó koronavírus-teszt.

A lengyeleknél online is működik a parlament

Napi
-
  Tegnap 14:55 Külföld

Lengyelországban a parlamenti képviselők távolról, online kapcsolatban is részt vehetnek az üléseken, amelyeken arról is vitatkoznak, hogy hatósági árakat vezessenek be egyes árucikkekre, amelyeknek elszállt az áruk.

Óriási mentőcsomaggal próbálják életben tartani gazdaságukat a lengyelek

Napi
-
  Tegnap 13:02 Külföld

A videókonferencia formájában ülésező lengyel alsóház megszavazta szombat hajnalban a koronavírus-járvány kapcsán előterjesztett, a lengyel GDP mintegy 10 százalékára rúgó, különleges törvények csomagját - írja az MTI.

Az oroszok öt tuti tippje, hogy mit vásároljunk járvány idején

Napi
-
  Tegnap 12:43 Külföld

Az oroszoknak nem újdonság, hogy időnként politikai és/vagy gazdasági válságok rombolják szét a mindennapi életüket, ezért rutinosan indulnak vásárolni, amikor beüt a krach.

Ekkor derülhet ki, mikorra csúszik az olimpia

Napi
-
  Tegnap 10:50 Külföld

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) várhatóan három héten belül dönt a jövő évre halasztott tokiói ötkarikás játékok pontos dátumáról - írja az MTI.

Koronavírus: egyre durvább a helyzet az USA-ban - Trump már meg is találta a bűnbakot

Az Egyesült Államokban a Johns Hopkins egyetem és kórház péntek délutáni adatai szerint már több mint 100 ezer az új típusú koronavírussal diagnosztizáltak száma, Donald Trump amerikai elnök pénteken 100 ezer lélegeztetőgépet ígért az elkövetkező 100 napra - írja az MTI.

Ekkora lyukat üt a koronavírus a világon

Napi
-
  Tegnap 09:04 Külföld

A koronavírus-járvány kitörését követően az Economist Intelligence Unit (EIU) szinte a világ összes országának gazdasági növekedési előrejelzésén rontott. A kép meglehetősen drámaivá vált.

Nyitvatartási meglepetés az Alditól és a Biedronkától

Napi
-
  Tegnap 07:21 Külföld

Lengyelországban az Aldi, illetve az ottani legnagyobb áruházlánc, a portugál tulajdonban lévő Biedronka áruházaiban olyan meglepetés érheti a vevőt, amire biztosan nem számít.

Koronavírus: nagyot nőtt az áldozatok száma Franciaországban

Franciaországban egy nap alatt 299-cel csaknem 2 ezerre emelkedett a halottak száma.

Új tagja van a NATO-nak

Észak-Macedónia hivatalosan a NATO tagjává vált, miután Szkopje képviselői letétbe helyezték országuk csatlakozásának ratifikációs okmányait a katonai-politikai szövetséget létrehozó Észak-atlanti Szerződés letéteményes államának, az Egyesült Államoknak a külügyminisztériumában.

Különgépekkel hozzák haza az Amerikában rekedt magyarokat

Két különrepülőgép megy az Észak-Amerikában rekedt magyarokért a jövő héten - jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Kanadában is kamatot vágtak

Történelmében először mennyiségi enyhítési programot indított, valamint újra kamatot csökkentett a kanadai jegybank pénteken az új koronavírus-járvány súlyos gazdasági következményeinek kezelésére.