Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 55 hír

Újra gyengülőben a forint

Napi
-
  Ma 07:31 Pénzügy

Minimálisan gyengült a forint kedd reggel a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben hétfő estéhez képest.

Jelentenek az amerikai cégek, a befektetők kivárnak

Napi
-
  Tegnap 22:44 Pénzügy

Enyhe emelkedéssel zártak hétfőn a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói.

Itt telt a forint napja

Kissé erősödött a forint a bankközi piacon a főbb devizákkal szemben hétfő este a reggeli szintekhez képest - írta az MTI.

Újabb állami megrendelést kapott az 4iG

Napi
-
  Tegnap 19:19 Pénzügy

A 4iG nyerte el a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal távoktatási licenszek szállítására kiírt közel 1,9 milliárd forintos közbeszerzését - közölte a 4iG Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

Kiderült, miért függesztették fel az OTT-One kereskedését

Napi
-
  Tegnap 14:46 Pénzügy

Az OTT-One hétfőn megkötötte eddigi működésének legnagyobb összegű szerződését, közel 2 milliárd forint értékben információbiztonság-technológia fejlesztésekről. A tőzsdei társaság menedzsmentjének döntése szerint a vállalat 5 millió darab részvénnyel nyilvános kibocsátást hajt végre a Budapesti Értéktőzsdén - közölte a cég az MTI-vel.

Lakásvásárlók, figyelem! Itt a korrekció!

Napi
-
  Tegnap 14:18 Otthon

Január és június között mindössze 2900 új, kétlakásosnál nagyobb társasházban épülő lakás talált gazdára Budapesten, ami hároméves mélypontot jelent. A megelőző félévihez képest egyharmadával, 2018. első félévével összevetve pedig nagyjából negyedével volt kisebb a forgalom. Minden jel szerint új korszak indulhat az elmúlt három év…

Nem megy az OTP-nek

Napi
-
  Tegnap 11:24 Pénzügy

Visszaküzdötte magát a BUX a délelőtti rövid mélyrepülést követően.

326 forint közelében járt a forint

Napi
-
  Tegnap 11:09 Pénzügy

Hétfő délelőtt 326 forint közelébe emelkedett az euró/forint árfolyama. A magyar fizetőeszköz a dollárral és a svájci frankkal szemben is gyengült.

Így indulhat a nap Budapesten

Napi
-
  Tegnap 08:53 Pénzügy

Enyhén pozitív hangulatban indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) hétfőn az MTI-nek nyilatkozó elemzők szerint.

Így teljesítettek a tőzsdék Ázsiában

Napi
-
  Tegnap 08:40 Pénzügy

Vegyesen zártak a vezető ázsiai tőzsdék hétfőn, és a még nyitva tartó térségbeli börzéken sem alakult ki egyértelmű trend. A tokiói tőzsde hétfőn zárva volt nemzeti ünnep miatt - írja az MTI.

Meggondolta magát a söróriás

Napi
-
  19.07.14 18:55 Pénzügy

Elmarad az év legnagyobbnak várt tőzsdei kibocsátása, a nem megfelelő a piaci környezet miatt mégsem viszik tőzsdére az ázsiai Budweisert.

Magyarország megint lemaradt? Hol ér többet 48 millió forint?

Napi
-
  19.07.14 11:04 Otthon

Megmutatkoztak az elmúlt években az egekbe szökött budapesti ingatlanárak abban az összehasonlításban, amely azt firtatta, milyen ingatlant lehet kapni 150 ezer euróért néhány országban. Egy törökországi nyaralóhoz képest szerényebbnek tűnik a 48 milliós magyar ingatlan.

Súlyos vád a J&J ellen - zuhant az árfolyam

Napi
-
  19.07.13 06:30 Pénzügy

Az Egyesült Államok igazságügy-minisztériuma vizsgálatot kezdeményezett, hogy kiderítsék, valóban hazudott-e a Johnson & Johnson az egyik hintőporuk lehetséges rákkeltő hatásaival kapcsolatban - írta a Reutersra hivatkozva az Index.

Csak nagyon drágán vállalták volna a Károlyi-kastély felújítását

Napi
-
  19.07.12 20:32 Otthon

Eredménytelen lett a fehérvárcsurgói Károlyi-kastély turisztikai célú fejlesztésére kiírt közbeszerzés, miután a legolcsóbb ajánlat is közel duplája volt az ajánlatkérő rendelkezésére álló összegnek.

326 forint körül jegyzik az eurót

Napi
-
  19.07.12 20:03 Pénzügy

Vegyesen alakult a forint árfolyama a bankközi piacon a főbb devizákkal szemben péntek este a reggeli szintekhez képest - írta az MTI.