Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 54 hír

Sokan sokat kerestek a Budapesten

Növekvő forgalomban erősödött a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe a héten, a BUX 40 826,33 ponton zárt pénteken, 493,77 ponttal, 1,22 százalékkal magasabban az előző heti záróértékénél.

Könyörtelen jóslat érkezett a forintról

Napi
-
  Tegnap 11:12 Pénzügy

Egy év múlva 348-as euró-forint árfolyamot jósolnak a Societé Generale elemzői, akik pénteken tették közzé legfrissebb anyagukat Magyarországról. A francia bank szakértői szerint egy általános negatív hangulat mellett az MNB további lazítása sújthatja a forintot - írja a portfolio.hu.

Lakhatási válság fenyeget a fővárosban - itt a megoldási javaslat

Napi
-
  Tegnap 08:17 Otthon

A fővárosban a lakhatási válsággal fenyeget a lakásárak növekedése és ezzel együtt az albérletek drágulása, annak megelőzésére bővíteni kell az ingatlanállományt a GKI Gazdaságkutató Zrt. által készített tanulmány szerint, amelyet az online szállásközvetítő platform az Airbnb megbízásából készítettek.

Belehúzott a hétvégére a forint

Napi
-
  19.10.18 19:45 Pénzügy

Erősödött a forint a bankközi piacon a főbb devizákkal szemben péntek este a reggeli szintekhez képest - írja az MTI.

Újabb bank bünteti az ügyfeleket

Napi
-
  19.10.18 19:30 Pénzügy

A Credit Suisse bejelentése szerint mostantól extra díjat számol fel a nála elhelyezett svájci frank betétekre. Van aki szerint a többi európai banknak is ezt kellene tennie.

Karácsony felfüggesztette a kilakoltatásokat

Karácsony Gergely intézkedett az összes Fővárosi Önkormányzat által kezdeményezett kilakoltatási eljárás felfüggesztéséről és felülvizsgálatáról - derül ki a főpolgármester Facebook-oldaláról.

Gyenge kezdés Amerikában

Napi
-
  19.10.18 15:47 Pénzügy

Csekély indexcsökkenéssel indult a kereskedés pénteken az amerikai értékpapírpiacokon - írja az MTI.

Lengyel bankkal hozták hírbe az OTP-t

Napi
-
  19.10.18 10:25 Pénzügy

Az OTP is a lehetséges vevők között lehet, ha megválik a Commerzbank a lengyel mBankban lévő többségi részesedésétől - írja lengyel lapértesülésekre hivatkozva a Világgazdaság.

Mérhetetlen átverés megy az új pénzekkel, pedig kivédhető lenne a támadás

Napi
-
  19.10.18 09:58 Pénzügy

A gyengén szabályozott kriptodeviza piacon az átlagnál is óvatosabban kell kezelni a befektetéseket. Itt is, mint mindenhol az elővigyázatosság a legfontosabb, amivel megelőzheti a befektető, hogy átverjék - írja az MTI.

Ma is nyert egy tendert Mészáros Lőrinc

A felcsúti vállalkozó cége a tiszavasvári Alkaloida hulladéklerakóját kármentesítheti 9 milliárdért.

Mocorog a forint

Napi
-
  19.10.18 07:29 Pénzügy

Erősödött a forint a főbb devizákhoz képest a nemzetközi bankközi piacon péntek reggel.

Közelít a lélektani határhoz a forint

Napi
-
  19.10.17 19:56 Pénzügy

Erősödött a forint a bankközi piacon a főbb devizákkal szemben csütörtök este a reggeli szintekhez képest - írja az MTI.

Irodapiac: egyre nagyobb területeket kötnek le a bérlők

Napi
-
  19.10.17 19:43 Otthon

Rekord kevés iroda áll üresen a budapesti bérpiacon, a harmadik negyedévben 5,9 százalékos üresedési rátát mért a Budapesti Ingatlan-tanácsadók Egyeztető Fóruma (BIEF). A tavalyi és az idei első félévi trendtől eltérően a harmadik negyedévben az észak-Buda alpiacon maradt a legkevesebb terület üresen, mindössze 2,9 százalék állt…

Köröket vertek az állami pluszpénzes projektre - evvel kaszálhat sokat

Napi
-
  19.10.17 19:28 Pénzügy

Nem bírják a megtakarításokért folyó versenyt az alapok. Hiába a meggyőző teljesítmény, az állam által kínált biztos hozam elszipkázza a befektetéseket.

A pénzemberek rettegése lesz a normális

Napi
-
  19.10.17 18:44 Pénzügy

A profi befektetők szerint jelenleg a kereskedelmi háború jelenti a legnagyobb kockázatot a pénzügyi piacokra, s szerintük ha ez megoldódna komoly emelkedés indulhatna meg a tőzsdéken. Csak az a baj, hogy jelentős részük szerint a háború örökké fog tartani.