Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 54 hír

Mínusszal indulhat a nap Európában

Napi
-
  Ma 08:09 Pénzügy

Indexcsökkenésre lehet számítani pénteken a főbb európai értékpapírpiacok nyitásakor.

Mi van veled, forint?

Napi
-
  Ma 07:51 Pénzügy

Alig változott, kissé gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntekre virradóra a nemzetközi devizakereskedelemben.

A szuperkötvényről beszélt Varga Mihály

Novemberi indulása óta már 105 milliárd forintnyi nyomtatott Magyar Állampapír Pluszt vásároltak a magyar családok, az értékesítés 80 százaléka vidéken történt - tájékoztatta Varga Mihály az MTI-t.

Várakozáson felül teljesített a Mol

Napi
-
  Ma 06:51 Pénzügy

A Mol-csoport 708,9 milliárd forint (2,44 milliárd dollár) tisztított, kamat-, adófizetés és amortizáció előtti eredményt (EBITDA) ért el tavaly az előző évi 728,2 milliárd forint (2,69 milliárd dollár) után, az eredmény meghaladta az év közben megemelt célkitűzést - tette közzé az olajtársaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján pénteken.

Az OTP rántotta le Budapestet

Napi
-
  Tegnap 18:54 Pénzügy

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 390,02 pontos, 0,84 százalékos csökkenéssel, 45 792,07 ponton zárt csütörtökön.

Estére megint lefordult a forint

Gyengült a forint a főbb devizákhoz képest a nemzetközi bankközi piacon - idézi az MTI.

A szomszédba is begyűrűzött a forint átka

Történelmi mélypontra került a román lej csütörtökön az euróval szemben, az európai fizetőeszköz egy egysége 4,7834 lejbe került csütörtökön a Román Nemzeti Bank árfolyama szerint.

Megérkezett a fordulat az ingatlanpiacon és az -árakban?

Napi
-
  Tegnap 14:16 Otthon

Az árnövekedés ütemének lassulása a most zajló lakáspiaci konszolidáció természetes velejárója, az OTP Ingatlanpont szakértői szerint ugyanakkor az árkorrekció továbbra sem fenyeget árzuhanással. A friss értékesítési adatok alapján egyre nagyobb tér nyílik a vásárlásokat megelőző alkura.

A válság óta nem lépett ekkorát egy nagybank

Napi
-
  Tegnap 13:52 Pénzügy

A Morgan Stanley 4072 milliárd forintnyi dollárért vásárol meg egy internetes pénzügyi szolgáltatót, az E*trade nevű céget. A teljes akvizícióhoz hasonló mértékű felvásárlást egyetlen amerikai pénzintézet sem hajtott végre a 2008-as gazdasági válság óta.

Nagyot nőtt a dkj-k átlaghozama

Napi
-
  Tegnap 13:06 Pénzügy

Hozamemelkedéssel értékesített 12 hónapos diszkont kincstárjegyet (dkj) az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) csütörtöki aukcióján.

Sokkal olcsóbban dolgoznak majd a budai Várban

Napi
-
  Tegnap 12:47 Otthon

A West Hungária Bau Építőipari Szolgáltató Kft. és a Laki Épületszobrász Zrt. revitalizálhatja a budai Várban lévő Csikós udvart, nettó 5 milliárd 783 millió forintért. A becsült ellenérték 7,27 milliárd volt.

Megérkeztek a mínuszok Budapestre

Napi
-
  Tegnap 12:05 Pénzügy

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe a mínusz 0,58 pontos nyitás után csökkent csütörtökön délelőtt.

Látványos változás készül Svájcban

Napi
-
  Tegnap 11:36 Pénzügy

Egyre erősödik a svájci frank, s egyre többen fogadnak arra, hogy tovább fog erősödni. A svájci jegybank ilyenkor általában be szokott avatkozni, azonban most attól tartanak, hogy az amerikaiak árfolyam-manipulátornak bélyegzik az országot.

Gyenge a forint - most merre tovább?

Erősödött kissé a forint csütörtök reggelre a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.

Vörösbe fordulhat Európa

Az előző napi indexnyereségek negatív korrekciója várható csütörtökön az európai értékpapírpiacokon a kereskedés kezdetén.