Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 174 hír

Két és félszeresére nőtt az Air France-KLM-csoport nyeresége

Napi
-
  Tegnap 22:11 Pénzügy

Két és félszeresére nőtt az Air France-KLM-csoport adózott eredménye 2018-ban az előző évihez képest.

Jó napja volt Európának

Napi
-
  Tegnap 20:20 Pénzügy

Nyereséges kezdést követően pluszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék szerdán - írja az MTI.

Csökkent a Rába nyeresége

Napi
-
  Tegnap 20:14 PénzügyTőzsdeBÉT

A Rába Járműipari Holding Nyrt. 2018-ban 1,197 milliárd forint konszolidált adózott eredményt ért el, ami 23,7 százalékkal elmarad az egy évvel korábbitól. A Rába-csoport árbevétele tavaly 10,9 százalékkal, 48,632 milliárd forintra nőtt - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján szerda este közzétett gyorsjelentésében az MTI…

Az összeomlás sokat hozott

Napi
-
  Tegnap 19:54 Pénzügy

Közel 10 éve nem látott nyereséget értek el a hedge fundok januárban, miután meglátták a lehetőséget a technológiai részvények összeomló árfolyamában. Bevásároltak és most nagyot nyernek, a Facebookra vetették rá magukat a legtöbben.

Meglepetést okozott a Magyar Telekom

Napi
-
  Tegnap 19:30 PénzügyTelekom

Az elemzői várakozásokat meghaladva 7,8 százalékkal 174 milliárd forintra nőtt a Magyar Telekom Nyrt. csoport szintű árbevétele 2018 negyedik negyedévében az előző év azonos időszakához képest. Az elemzők átlagosan 172 milliárd forint bevételt vártak - írja az MTI.

Erősödött a forint

Napi
-
  Tegnap 19:24 Pénzügy

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben.

A Graphisoft Park 4,45 millió euró nettó nyereséget ért el tavaly

Napi
-
  Tegnap 19:05 PénzügyAir France

A Graphisoft Park SE szabályozott ingatlanbefektetési társaság (szit) tavaly 4,45 millió euró nettó nyereséget ért el a korábbi gyakorlattal (pro forma) készült beszámoló szerint, az eredmény 12 százalékkal nőtt 2017-hez képest - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján szerdán közzétett jelentésében az MTI szerint.

A Magyar Telekom részvényenként 25 forintos osztalékot javasol

Napi
-
  Tegnap 18:34 PénzügyTőzsdeBÉT

A Magyar Telekom Nyrt. igazgatósága a 2018-as üzleti év után részvényenként 25 forint osztalék fizetését javasolja a közgyűlésnek - közölte a cég a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján az MTI szerint.

A Mol húzta Budapestet

Napi
-
  Tegnap 18:03 PénzügyTőzsdeBÉT

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 22,39 pontos, 0,1 százalékos emelkedéssel, 40 583 ponton zárt szerdán - írja az MTI.

Veszélyes helyzet alakult ki

Napi
-
  Tegnap 17:55 Pénzügy

December végén még iszonyú sokan temették a tőzsdéket Amerikában, másfél hónappal később már megint tombol a jókedv, s nagyot mentek a részvények. Ez veszélyesnek tűnik.

Komoly veszély leselkedik a forintra - új prognózis érkezett

Napi
-
  Tegnap 17:18 PénzügyUSADonald Trump

Nem elhanyagolható veszélye van annak, ha Donald Trump amerikai elnök a közeljövőben autóipari vámok kivetéséről dönt, ennek ugyanis a magyar gazdaság, ezen keresztül pedig a forint lenne a legnagyobb vesztese a régiónkból - állapította meg a Société Générale elemzése, amelyről a Portfolio.hu adott hírt.

Vajna halála után is szárnyal titokzatos cége

Napi
-
  Tegnap 14:29 Pénzügy

Három hónapja szerzett részesedést a padlóról felállt Est Media Nyrt.-ben Andy Vajna. Most fontos változás történt a BÉT-en jegyzett cégben: az ETF-ek egyik alapját biztosító FTSE Global Equity Index Series - Emerging Europe indexbe került be a papír. Ugyanígy bekerült az indexbe a Konzum, a 4iG és az AutoWallis is.

Elképesztő gesztusra készül a kormány: érkezik a levél a hiteleseknek

Napi
-
  Tegnap 09:47 OtthonIngatlan

A Nemzeti Eszközkezelő (NET) Zrt. március 31-ig bezárólag minden érintettnek megküldi azt a tájékoztató levelet, amely személyre szólóan tartalmazza az adott ingatlanra vonatkozó kedvezményes visszavásárlás feltételeit - adta hírül a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter sajtó és kommunikációs főosztálya.

Egy helyben járt a forint reggel

Napi
-
  Tegnap 07:50 PénzügyÁrfolyam

Vegyesen alakult, alig változott a főbb devizákkal szemben a forint árfolyama szerdára virradóra a nemzetközi devizakereskedelemben - írja az MTI.

Pluszban állt meg New York

Napi
-
  19.02.19 22:44 Pénzügy

Növekedéssel zártak kedden a New York-i értéktőzsde főbb mutatói - írja az MTI.