Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 223 hír

Készüljenek, adásszünet lesz!

Szünetel a műsorszolgáltatás szerda éjféltől délig a MinDig TV és a MinDig TV Extra előfizetőinél a Közép-Dunántúlon és a közép-magyarországi régióban az Antenna Hungária Zrt. március és augusztus között tíz ütemben zajló DVB-T2-es technológiaváltása miatt.

Koronavírus: sokan elkapták az úszók között a fertőzést

Kedd estig kilenc személy esetében mutattak pozitív eredményt az elvégzett koronavírus-tesztek - közölte a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) azok után, hogy a nap folyamán Kapás Boglárka és Kozma Dominik is bejelentette: megfertőződött.

Orvosi rendelők fejlesztésére nyílt meg hétmilliárdos pályázat

Orvosi szolgálati lakásra, rendelők fejlesztésére és orvosi eszközök beszerzésére nyújthatják be pályázataikat az ötezer fő vagy az alatti állandó lakosságszámmal rendelkező helyi önkormányzatok vagy önkormányzati társulások. Összesen 7 milliárd forint támogatási keretösszeg áll rendelkezésre - jelentette be a Miniszterelnökség.

Dübörögnek a mezőgazdasági flották

A mezőgazdasági járművek az egy évvel ezelőtti időszakhoz hasonló intenzitással dolgoznak - derül ki a flottakövetési szolgáltatást is nyújtó i-Cell járműkövető rendszerének adatai alapján. Az adatok az i-Cell ügyfeleinek járműmozgását mutatják, így tendenciákra lehet belőlük következtetni, de nem tekinthetők országosan reprezentatívnak.

Megújul a távolsági buszállomány

A Volánbusz Zrt. járműállománya 20 Volvo és 31 Mercedes-Benz autóbusszal bővült.

Von der Leyen: az intézkedések nem tarthatnak határozatlan ideig

Az Európai Bizottság megvizsgálja a magyar parlamentben által hétfőn elfogadott, a koronavírus elleni védekezésről szóló törvényt és annak kormányzati végrehajtását - közölte Eric Mamer, az uniós bizottság vezető szóvivője kedden. A jogszabály meg nem határozott időre meghosszabbítja a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetet, és így…

12 fontos kérdés és válasz a törlesztési moratóriumról

Egy hete léptek életbe a koronavírus-járvány miatti fizetési moratórium részletszabályai, de számos olyan kérdés van, amivel a lakossági és vállalati ügyfelek még csak most szembesülnek. A Kapolyi Ügyvédi Iroda szakemberei összegyűjtötték a moratóriummal kapcsolatos legfontosabb kérdéseket és válaszokat.

Az Indamedia társtulajdonosa lett Vaszily Miklós

Az IndaMedia Csoport társtulajdonosa lett Vaszily Miklós, miután megvásárolta a médiacsoport 50 százalékos tulajdonrészét Oltyán Józseftől.

A pályázást is átalakítja a járvány

Napi
-
  Ma 14:25 Belföld

Mostantól elektronikus ügyintézésre lesz lehetőségük a pályázóknak olyan esetekben is, amelyeknél eddig postai úton vagy személyesen történt az ügyintézés.

Kapás Boglárka is koronavírusos

Kapás Boglárka is elkapta a koronavírus - írja az M4sport az úszó Facebook-bejegyzése nyomán.

Nagy a baj: táphiány van a menhelyeken - online is lehet segíteni

Az új koronavírus-járvány miatt az állatmenhelyek rendkívül súlyos táphiányban szenvednek - hívta fel a figyelmet kedden a Magyar Állatvédők Országos Szervezete (MÁOSZ).

Nem állt le az MNB a műtárgyvásárlásokkal - 350 milliót költöttek

Napi
-
  Ma 13:09 Belföld

A Magyar Nemzeti Bank Értéktár programja ugyan lezárult, de a jegybank továbbra is vásárol műalkotásokat, most az ingatlanüzemeltető cége szerzett meg 45 darab Fajó János-művet, nettó 350 millió forintért.

Koronavírus: üzentek a cukorbetegeknek

Fontos, hogy minél több cukorbeteg otthon maradjon és folytassa a tablettás, illetve az inzulinos kezelést, valamint ellenőrizzék vércukor szintjüket - hívta fel a figyelmet Kempler Péter, a Magyar Diabetes Társaság elnöke, a kormány Facebook-oldalán közzétett videójában.

Operatív törzs: rövid időn belül tömegessé válnak a megbetegedések, nagyon megnő a laborvizsgálatok száma

Napi
-
  Ma 12:33 Belföld

A laboratóriumi vizsgálattal igazolt fertőzöttek számának a többszöröse a nem igazolt esetek száma. Még mindig a csoportos megbetegedések idején vagyunk de nagyon rövid időn belül már tömegessé válnak a megbetegedések. Minden gyanús esetet megvizsgálnak a kijelölt laborok, a vizsgálatok száma is nagyon megnő - közölte Müller Cecília…

Biztonságba kerültek a nyugdíjpénzek

Napi
-
  Ma 12:10 Belföld

A Horizont Magánnyugdíjpénztárnál is elérték a 70 százalékos tagdíjfizetési arányt. Ezzel elkerülte a pénztár a végelszámolást.