Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 133 hír

Nagy eredményekről beszélt az Eximbank

Az Exim 147 milliárd forintnyi kötelezettségvállalása 408 milliárd forint értékű befektetés létrejöttéhez járult hozzá öt év alatt - közölte csütörtökön az Exim, hozzátéve: tőkebefektetési stratégájának legfontosabb pillére a 3T, azaz a tőke, a tudás és a tapasztalat.

Meghátrál a Fidesz? Elmaradhat az ígért válaszcsapás

Napi
-
  Tegnap 20:09 Belföld

Hiába szivárogtak olyan hírek a Fidesztől, hogy alaptörvénymódosítás jöhet a közeli jövőben: a párt vezető politikusai cáfolják, hogy napirendre vennék a témát.

Leengedik a vizet a Balatonból - már kinyitották a zsilipeket

A siófoki vízszintszabályozó műtárgyak jövő hónapban kezdődő átépítése miatt megnyitották a Sió-zsilipet szerdán, a hónap végéig tartó vízeresztés nyomán 3-5 centimétert fog csökkenni a Balaton vízszintje, ugyanakkor lehetővé válik a hajózás a Sió-csatornán - derül ki a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság MTI kérdéseire csütörtökön megküldött…

Iskolákra és gyerektáborra költ a kormány

Napi
-
  Tegnap 18:19 Belföld

Egy új biatorbágyi iskola megépítéséről, a tatabányai egykori bányakórház katolikus gimnáziummá fejlesztéséről, továbbá a Fonyódligeti Erzsébet-tábor felújításáról döntött a kormány.

Borkai-ügy: Tiborcz üzlettársának embere is feltűnik a pénzügyeknél

Napi
-
  Tegnap 17:16 Belföld

A győri önkormányzat pénzügyi bizottságának elnöke képviselői munkája mellett a helyi közbeszerzéseken is sikeres West Hungária Bau Kft. pénzügyi csoportvezetőjeként dolgozott a kampány kezdetéig.

Nagy a baj a nyugdíjas számláknál, párolog el a vagyon

Napi
-
  Tegnap 17:03 Belföld

Hiába a kormányzati és a jegybanki akarat, hogy az emberek tudatosságát növeljék és azok jobban készüljenek fel a nyugdíjas éveikre: a nyugdíj-előtakarékossági számlák és a tartós befektetési számlák száma is csökkent a nyár végéig tartó egy év alatt - írja a Világgazdaság.

Felveszi a kesztyűt az MNB a Facebookkal

Napi
-
  Tegnap 16:52 Belföld

A Magyar Nemzeti Bank szerint a Facebook által indítványozott digitális fizetőeszköz végső soron a piaci verseny és innováció visszafogásához vezetne. A több fronton kikezdett, a szabályozói közeget mindenképp felrázó libra kezdeményezés Magyarországon is elméletileg a lakosság több mint felének jelenthetne alternatív pénzrendszert, ettől itthon és

Kétmilliárd megy az újabb budapesti nemzetközi sportversenyre

Napi
-
  Tegnap 16:41 Belföld

A kormány a 2022. évi Férfi Kézilabda Európa-bajnokság megrendezésére 2 milliárd 160 millió, míg a Rákosmenti multifunkcionális csarnokra további 4 milliárd 892 millió forintot irányzott elő.

Nagy a baj a hazai mézzel

Napi
-
  Tegnap 16:29 Belföld

Magyarországon egy főre jutó mézfogyasztás 80-90 dekagramm évente, a hazai piac azonban tudna még fejlődni – derült ki az őszi mézfogyasztás-ösztönző kampány nyitórendezvényén.

Dől a pénz Fidesz egyik bölcsőjébe

A kormány úgy határozott, hogy az adófizetők pénzéből felújíttatja a Lakitelek Népfőiskolát, továbbá szállodát is Hungarikum Ligetet is építtet a területen, 18 milliárd forintért. Döntött a kormány a szakképzési centrumokhoz tartozó iskolák világításának korszerűsítéséről, továbbá a salgótarjáni kórház fejlesztéséről is.

Az EU-nál tartja a markát a kormány, hogy teljen a költekezésre vidéken

Napi
-
  Tegnap 15:12 Belföld

A kormány 9,4 milliárd forintot kér az EU-tól a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat működését szolgáló Technikai Segítségnyújtás Projektre.

A gumiabroncspiacon baljós fordulat történt

Megtorpanás, sőt bizonyos kategóriákban visszaesés tapasztalható a gumiabroncs-eladásokban Magyarországon az év első kilenc hónapjában. Az európai visszaesés még ennél is nagyobb óvatosságra inti az iparág szereplőit, amely itthon a GDP 1,5 százalékát teszi ki.

Felszólal Orbán Viktor a nemzeti ünnepen? - Itt a válasz

Nemzetközi eseményektől, konkrétan a brexit-folyamat alakulásától függ, hogy Orbán Viktor a hagyományoknak megfelelően mond-e ünnepi beszédet október 23-án - válaszolta az MTI érdeklődésére Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke csütörtökön.

Markáns pénzosztásba kezd a kormány

Napi
-
  Tegnap 14:34 Belföld

Több mint 56 milliárd forintot csoportosított át gyorsan a kormány az idei költségvetésben. Többlet pénz jut a határon túli magyarokhoz, az építőipari fejlesztésekre és a nagycsaládosok autóvásárlására.

A vízpolitikában nincsenek univerzális megoldások

Napi
-
  Tegnap 12:20 Belföld

Sokszor nem a kormányzati politikák, hanem azok végrehajtásának hiányosságai miatt szembesülünk vízügyi problémákkal - mondta Claudia Pahl-Wostl, az Osnabrücki Egyetem környezeti rendszerekkel foglalkozó kutatóintézetének igazgatója a Budapesti Víz Világtalálkozó utolsó napján, csütörtökön.