Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 57 hír

Bekeményített a MÁV: a kocsiját is elvették a bliccelőnek

Napi
-
  Ma 11:05 BelföldMÁV Zrt.

Míg tavalyelőtt 63 millió forint folyt be a vasút kasszájába a kiszabott bírságokból, tavaly ez a szám már megközelítette a 100 millió forintot. A végrehajtások során számos esetben terhelték meg az adósok ingatlanját, és volt olyan eset is, hogy veterán autójukat foglaltatták le az adósság fejében.

Tovább drágulnak a használt lakások

A használt lakás vásárlására is igénybe vehető családi otthonteremtési kedvezmény (csok) hatására vélhetően a főváros környékén, a régióközpontokban és a fontosabb iparvárosokban fellendül majd az ingatlanpiac keresleti oldala - közölte az Otthon Centrum az MTI-vel.

Látványos változás zajlik a MÁV-nál

Napi
-
  Ma 09:20 BelföldMÁV Zrt.

Egyre nagyobb teret nyernek a MÁV-nál az új értékesítési csatornák a vasúti jegyeladásokban - adta hírül a Világgazdaság.

Jövő héten kiderül, mennyit keresnek a magyarok, és mekkora a baj az euróövezetben

A KSH publikálja a decemberi béradatokat, az ÁKK megtartja a szokásos 12 hónapos diszkontkincstárjegy-aukcióját, az euróövezetből beszerzési menedzserindex, az Egyesült Államokból ingatlanpiaci adatok érkeznek. A Fitch pedig verdiktet mond a magyar adósbesorolásról. Itt a jövőheti makrokörkép.

Újabb részletek derültek ki az Orbán-csomagról

A családvédelmi akcióterv várhatóan négy törvényt érint majd, ezek elfogadására a Fidesz képviselőcsoportja teljes egyetértésben készen áll - mondta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Meglepő tények a magyarok étterembe járási szokásairól

Egyre többet és egyre tudtosabban járunk étterembe. Ezt tanusítja az első hazai gasztro körkép, amelyet a Dining Guide gasztronómiai platform és néhány étterem megrendelése alapján készítettek. A felmérés szerint inkább az éttermekre figyelünk, s nem a séfekre…

Mi lesz Orbán Viktor szövetségesével?

Napi
-
  19.02.16 16:45 Belföld

Az Orbán Viktor is jó kapcsolatot ápoló Matteo Salvini, az olasz politika pillanatnyilag legerősebb figurája egyelőre jó széllel hajózik céljai elérése felé, de nem érezheti biztonságban magát. Vajon mi fő ki az olasz politika legendás boszorkánykonyhájában.

Tandori Dezsőt az Emmi saját halottjának tekinti

Napi
-
  19.02.16 16:20 BelföldÓbudaKossuth-díj

Saját halottjának tekinti Tandori Dezső Kossuth-, József Attila- és Prima Primissima-díjas költő, író és műfordítót, a nemzet művészét az Emberi Erőforrások Minisztériuma - közölte a tárca szombaton az MTI-vel.

Timmermans: a munkaerőhiányra nem a rabszolgatörvény a megoldás

Napi
-
  19.02.16 14:45 BelföldMigrációMSZP

Az igazságos béreket, a nők és férfiak bére közötti különbség nullára csökkentését nevezte a legfontosabb céljainak az Európai Bizottság (EB) szocialista alelnöke, az Európai Szocialisták Pártjának csúcsjelöltje szombaton, az MSZP budapesti kongresszusán az MTI tudósítása szerint.

MSZP: a Fidesz posztfasiszta rendszert épít

Az MSZP elnöke, Tóth bertalan szerint az egyik legfontosabb lesz a most májusi európai parlamenti választás, mivel "Orbán Viktor és populista szélsőjobboldali barátai saját nemzeteik után az európai közösséget is szét akarják szakítani".

Családvédelmi terv a Balatonnál is, állami milliárdokból

Napi
-
  19.02.16 09:02 Belföld

Gőzerővel folyik az építkezés a Balaton déli partján, ahol a Magyar Turisztikai Ügynökség által adott 2,9 milliárd forintos vissza nem térítendő állami támogatásból kormányközeli vállalkozók húzzák fel a luxus ingatlanokból álló BalaLand lakóparkot. A kivitelező is sikeres szereplője a közbeszerzéseknek.

Orbán nagy terve: figyelmeztetés érkezett külföldről

Napi
-
  19.02.15 17:48 BelföldBelgiumBrüsszel

Az Orbán Viktor miniszterelnök nemrég bejelentett családvédelmi akciótervéről írt az Economist. A gazdasági hetilap kétli, hogy így fel lehet lendíteni a születési rátát. Sőt, az anyáknak járó nagyvonalú juttatásokkal inkább a gazdaság túlhevítését fogja elérni.

Orbán-csomag: miért nem a határon túli magyarokra "lőnek"?

Az Orbán Viktor magyar kormányfő által nemrégiben bejelentett hétpontos akcióterv intézkedései érthetőek, valószínűleg a lakosság nagy része támogatja is őket, mondjuk szerintem lehetne sokkal egyszerűbben is csinálni - állapította meg blogján Zsiday Viktor befektetési szakember.

A magyarok a saját tulajdont szeretik? - Visszaszólt a Habitat Novák Katalinnak

Napi
-
  19.02.15 12:58 BelföldNovák Katalin

Jelentős társadalmi csoportot hagy az út szélén a kormányzat, amikor elveti a szociális, vagy közösségi tulajdonban levő bérlakásfejlesztés lehetőségét - figyelmeztet a Habitat for Humanity, reagálva Novák Katalin családügyi államtitkár ATV-beli megszólalására, melyben arról beszél, a kormányzat azért nem gondolkozik szociális bérlakásépítési…

Bontják a pavilonokat a Nyugati és a Keleti pályaudvaron

Elkezdődik a Nyugati és a Keleti pályaudvaron a kereskedelmi szolgáltatások fejlesztése, aminek része a koncepcióba nem illő pavilonok elbontása - közölte a MÁV pénteken az MTI-vel.