Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 47 hír

Tudománypolitikai hátraarc

Palkovics intézkedései teljes tudománypolitikai fordulatot jelentenek. Hátat fordít annak a politikának, amely az elmúlt években az MTA-t korszerű XXI. századi nemzeti intézménnyé tette.

Kilakoltatás az eszme jegyében

Pontosan így lakoltatták ki, internálták, zárták táborba, vitték Szibériába vagy Recskre vagy a Hortobágyra a nagyszüleinket, csak akkor nem a migránsokat rakták a házaikba, hanem a párttitkárt.

Középpontban

A családvédelmi akciótervvel megvalósul az, ­amiért a Nagycsaládosok Országos Egyesülete harminc éve küzd, vagyis a család a kormányzás középpontjába kerül.

Csodafegyver

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 18:05 Vélemény

1980 és 2050 között a jelenlegi tendenciákat előrevetítve búcsút mondtunk-mondhatunk a világ nyelvi-kulturális öröksége döntő részének.

A holokauszt félredobott áldozatai

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 10:05 Vélemény

A rendszerváltás utáni években nemcsak a történelmi emlékezet és a kulturális élet vált színessé és mozgalmassá, hanem szélsőséges irányzatok is megjelentek.

A gazdasági felzárkózás megkezdődött

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 08:00 Vélemény

Többet engedhetünk meg magunknak, mint a múlt évben, és ismét a saját lehetőségeink révén, nem pedig a később súlyos terheket okozó kölcsönökből.

Szilánkok

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 06:00 Vélemény

A szépséges imázs lassan szilánkokra töredezik, kivillan a kékes-csillagos közös érdek mögül a nagy és gazdag és becsületes országok nagyon is határozott önérdeke.

Két jó barát

Magyar Nemzet
-
  19.02.19 20:15 Vélemény

Fassang László orgona- és Boldoczki Gábor trombitaművész koncertje bizonyította, hogy remekül ki tudják egymást egészíteni, együtt hangzásuk egészen rendkívüli.

Takács Szabolcs: egyértelmű a kapcsolat a tőzsdemilliárdos szervezete és az EB között

A tagállamok európai ügyekkel foglalkozó minisztereinek ülésén ismét napirendben volt az alapszerződés hetes cikke szerinti, Magyarországgal szemben megindított jogállamisági eljárás ügye.

Fehér ló

Magyar Nemzet
-
  19.02.19 19:14 Vélemény

Az ártalmatlan limonádék maximum azt érik el, hogy örökké várjunk a tökéletesre, és elhiggyük, hogy létezik kompromisszumok vagy befektetett munka nélküli, alapból hibátlan kapcsolat.

Kirakós

Magyar Nemzet
-
  19.02.19 18:02 Vélemény

Nem hagyományos krimisorozat, hanem antológia: Nic Pizzolatto ötletgazda koncepciója az volt, hogy a True Detective minden egyes szezonja egy új történetet mond el.

Koszovói dominó

Magyar Nemzet
-
  19.02.19 16:55 Vélemény

Az agyelszívás Nyugat-Európa részéről a legszegényebb volt jugoszláv tartományokat érinti a legjobban, ezen belül is elsősorban Bosznia-Hercegovinát.

Van bizonyíték a tőzsdemilliárdos kétszínűségére: néhány éve még Erdogannal parolázott

Magyar Nemzet
-
  19.02.19 11:54 Vélemény

Úgy tűnik, ha Sorosékat bármilyen pénzügyi vizsgálat alá veszik a hatóságok, megbízható zsoldosai mindig ugyanazon séma szerint kezdenek sivalkodásba.

Egy nap a székelyeknél

Magyar Nemzet
-
  19.02.19 10:00 Vélemény

Európa nem hagy bennünket védtelenül két civilizáció ütközőpontjában, hanem eljön közénk a jóság, a béke és a szeretet hatalma, hogy vigasztalást hozzon. Eljön közénk Ferenc pápa.

Esély a továbblépésre

Magyar Nemzet
-
  19.02.19 08:00 Vélemény

A családban gondolkodó magyar emberek és a nemzet érdeke ma az Európa-szerte demográfiai kihívásokkal küszködő nemzetállamok korában különösen egybeesik.