Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 45 hír

A mennyei birodalom visszavág

Október 6-án négyszavas, kurta Twitter-üzenetet lőtt ki a kibertérbe Daryl Morey, a Houston Rockets NBA-kosarasklub vezérigazgatója: harcoljatok a szabadságért, veled vagyok, Hongkong.

Úttörő

Christine Lagarde francia politikus, a Nemzetközi Valutaalap volt vezetője november elsején elfoglalja új tisztségét, nyolc évig ő fogja irányítani az Európai Központi Bankot,

Kamuduma az európai minimálbér

Dobrev Klára elterjesztette, hogy már minden sínen van az európai minimálbér ügyében, mivel az Európai Bizottság új elnöke, Ursula von der Leyen a támogatásáról biztosította.

Érdekek és értékek

Olaszországban példátlan összefogás jött létre a három nagy jobboldali párt között, ami a következő választásokon stabil, nagy többséggel rendelkező kormány megalakítására adhat lehetőséget.

Egészséges arány

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 16:35 Vélemény

A Mindenki című rövidfilm főszereplőjeként az Oscar-díj-átadó színpadán állhatott, az Egy napban megmutatta, milyen nehéz háromgyerekes anyaként összetartani egy családot.

Szindbád Lengyelországban

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 14:35 Vélemény

A Balassi Műfordítói Nagydíj idei kitüntetettje Teresa Worowska, neki köszönhetik Márai Sándort a lengyel olvasók. Miből lett sikerkönyv a diktatúrában, hadiállapot idején vagy békében?

Elfogyó partok

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 12:35 Vélemény

Bizonyára sokan nem gondolunk arra, hogy a közeljövőben szűkében lehetünk a homoknak, pedig ez a helyzet.

Apolló a szürke zónában

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 10:35 Vélemény

Walid al-Aqqad gázai kertjében korinthoszi oszlopmaradványokat látni. Az épületen belül a bronzkortól az iszlám kalifátusokon át az oszmán, majd a brit uralom idején készült műremekek láthatóak.

Brüsszel jegeli a balkáni bővítést

Az Európai Unió tagállamai­nak nem sikerült megegyezniük Albánia és Észak-Macedónia uniós csatlakozási tárgyalásainak megkezdéséről. Ez a komoly visszalépés elgondolkodtató.

Bedobozolt történelem

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 08:45 Vélemény

A Fortepan ma már a legnagyobb online fotóarchívum neve. A magyar XX. századot örökíti meg – bárki számára elérhető módon az interneten, ráadásul ingyen.

Jerry, Rainlla és Johnas

Magyar Nemzet
-
  19.10.19 17:03 Vélemény

Hongkong a gazdagok játszótere. Emésztgettem volna még ezt a mondatot, de Manoj, a hiperaktív indiai csak beszélt tovább. Mellé ültem le, miután bemutatkoztam egy asztaltársaságnak.

Kádár keresztelője

Magyar Nemzet
-
  19.10.19 14:53 Vélemény

A kádári restauráció talán legszebb jelképe a Sztálin-szobor talapzata. A forradalomban ledöntött bálványt a megtorlások után nem kellett és nem is lehetett „testi” valójában restaurálni.

Eldugult szűrő

Magyar Nemzet
-
  19.10.19 12:48 Vélemény

Diákverésről, százmilliós kártérítésről érkeztek a hírek. A két és fél ezres Heves megyei kisváros lakosai azt kérdezik: tudják-e, ki az igazi károsult Gyöngyöspatán?

Impeachment zárt ajtók mögött

Magyar Nemzet
-
  19.10.19 10:00 Vélemény

Az az eljárás, amelynek előkészítését megkezdték a demokrata többségű képviselőház szakbizottságai, Donald Trump Fehér Házból való elmozdítását célozza.

A közvélemény-kutatásról őszintén

Ismert, hogy a Nézőpont Intézet több fővárosi felmérése Tarlós István különböző mértékű előnyét mutatta a kampány egyes szakaszaiban, a Medián és a Publicus pedig már idejekorán a verseny közel kiegyenlített állását jelezte.