Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 57 hír

A perui nagykövet esete és a szolgálatok felelőssége

Először az Index.hu-n, Dezső András neve alatt jelent meg a hír, miszerint a Peruba akkreditált korábbi magyar nagykövet nyomozás alatt áll egy nemzetközi gyermekpornográfügy gyanúsítottjaként.

Rossz kabát

Ne feledjük, a gazdag ember azért gazdag, mert nem ad senkinek a vagyonából, nem költ szükségtelen dolgokra, hanem borzasztó aprólékosan kiszámolja, mire kell feltétlenül pénzt szánnia.

Árulók nosztalgiája

„Megcsináltuk!”, lelkendezik Facebook-oldalán a brüsszelita képviselő; mintha ma történt volna, sikerült Emmanuel Macron kezére játszani a nyári játékok rendezési jogát, hurrá!

Globalista programmal lobbizik a tőzsdemilliárdos egyik szervezete

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 10:03 Vélemény

A Tdwg a legutóbbi magyar ország­gyűlési választások idején azzal a deklarált céllal jött létre, hogy harcoljon a kulcsfontosságú Nato- és Eu-országok „demokratikus eróziójával” szemben.

Sokarcú istenvilág

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 09:45 Vélemény

A Szépművészeti Múzeum egyiptomi kiállítása tagadhatatlanul a nagyközönség egyik időtálló kedvence (a krokodilmúmia mély nyomot hagy mindenkiben).

Ellopott gyermekkorok balladája (6. rész)

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 08:00 Vélemény

Mi mindannyian Dzsem hercegek voltunk. Csak nem a hazánkból száműztek minket, hanem a valódi históriánkból, az igazi kulturális szövedékünkből.

Vitára hív Orbán Viktor

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 06:00 Vélemény

Minden ok megvan a magabiztosságra: az elmúlt tíz év építkezésének eredményeként eljutottunk oda, hogy nem a Fidesznek van szüksége a néppártra, sokkal inkább fordítva.

Most számlaszámot mutogat

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 05:59 Vélemény

A volt Lmp-s honatya munkásságában sok a karizmatikus elem. (A karizmatikusság nem föltétlenül azonos a nemes jellemmel – a csökönyös ökör is karizmatikus.)

Szervkereskedés

Jó, ha a nyilvánosság is megtudja, az egészségügyi piacon olyan maffiózók vannak jelen, akikhez képest a Keresztapa világa egy babazsúr.

Péter, maradj velünk!

Már úgyis nehezen betölthető űr keletkezett Gréczy Zsolt hűlt helyén, még egy ilyen kaliberű államszemélyről már nehezen tudnánk lemondani.

Sületlenség az európai minimálbér

Magyar Nemzet
-
  20.02.19 10:40 Vélemény

Dobrev Klára éppen azoknak ártana, akiknek látszólag kedvezni akar. Ráadásul elveszne az a költségelőnyünk, amely eddig rengeteg külföldi beruházást hazánkba vonzott.