Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 67 hír

Ékezetadó

Aki értelmes magyar vagy bármilyen más, mellékjeles támogatású sms-t küld, az csaknem háromszoros pénzt fizet adott karakterszámért. Aki tehát á-t, ő-t vagy ű-t akar, fizesse az ékezetadót!

Karanténkoszt

A legígéretesebb aranybánya ilyenkor a mélyhűtő. Annak alján régen elfelejtett, összefagyadozott tetemek hevernek, a karanténba szorult, mint régész, úgy veti magát utánuk.

Egy húron pendül a tőzsdemilliárdossal az ellenzék

A Soros György által biztosított 18 milliárd dolláros anyagi háttérrel működő, a nyílt társadalom ideológiáját terjesztő alapítvány elítéli a koronavírus elleni védekezésről szóló magyar törvényt.

A Neogrády-rejtély

Neo­grády Antal a millennium táján Darányi Ignác földművelési miniszter megrendelésére 53 gyönyörű akvarellt készített a Magyarországon föllelhető szőlőfajtákról.

Hetedik vezér

Sok ember olyan természetet kapott ajándékba, hogy a legnagyobb megpróbáltatás is gazdagítja személyiségét. Ilyen volt a szovjet lágereket megjárt Galicz Töhötöm ferences szerzetes.

A félelem megeszi a lelket

A félelem, ez az ezerarcú szörnyeteg alighanem velünk marad még azután is. Komoly munka lesz az is, hogy ne fejlődjön ki belőle pánik.

Feladatra kapta a pénzt Karácsony

A főpolgármester most mégis adja a naiv festőt.

Az emberi jogok vallása

Az európai népeknek tiszteletben kell tartaniuk, hogy nincs más választásuk, mint lelkesen üdvözölni az összes bevándorlót, aki letelepedni óhajt őseik földjén, főként az Afrikából és Közel-Keletről érkezőket?

Huszonkilenc éve szűnt meg a Varsói Szerződés

A katonai együttműködési szervezet 1955-ben jött létre, válaszul arra, hogy a nyugati országok katonai szövetsége, a Nato teljesjogú tagjává fogadta a Német Szövetségi Köztársaságot.

Egy hét

Ennyit tudott elérni a parlamenti ellenzék, hogy késleltesse a hatékony küzdelmet. Ránéztek a népszerűségi mutatókra, és azt látták nem muzsikálnak valami fényesen, ki kell találni valamit.

Polihisztorok a Városházán

Téved, aki azt gondolja, hogy Karácsony Gergely öttagú főpolgármester-helyettes csapata – kellő tennivaló híján – csak a lyukat nézi a levegőben fejenként havi 1,3 millióért.

Soros pénzéből szűrhet Karácsony

Egymillió eurót ad Budapest balliberális vezetésének Soros György. A pénzügyi spekulációival korábban számos országban tömeges elszegényedést előidéző milliárdos most a szegénység miatt aggódik.

A tőzsdemilliárdos a járványhelyzetet kihasználva bevásárolta magát Budapest vezetésébe

Soros György hétfőn közleményben jelezte, hogy 1 millió euróval támogatja a fővárost a koronavírus-járvány leküzdésében.

A karanténslágerek divatja és a magyar megmaradás ügye

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 14:10 Vélemény

Az Orbán Viktor Facebook-oldalán megjelent Nélküled egyetlen betű változtatás nélkül, a járvány idején is alkalmas az összefogás új himnuszává válni. A dal egy nemzetépítő akarat szószólójává lett.