Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 19 hír

Magyar megélhetési ellenzék

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 08:00 Vélemény

Gyurcsány az MSZP-ből való kiválása óta egyfolytában arra törekszik, hogy a szocialisták szavazóit megszerezze, s a balliberális oldal meghatározó tényezője legyen.

Húsvét: A nagykorú szabadság ünnepe

Magyar Nemzet
-
  19.04.20 11:30 Vélemény

A húsvéttal az a gond, hogy egy olyan világban, amelyben a bűnről nem merünk, nem akarunk beszélni, a bűn hatalma alól való szabadulást ünnepelni finoman szólva sem könnyű.

Hírünk a világban

Magyar Nemzet
-
  19.04.20 10:00 Vélemény

E fent megjelölt témában indítunk sorozatot a Magyar Nemzet publicisztikai rovatában — nem szükséges magyarázni, miért és miért most.

Sötét játszmák az orosz kémper mögött

Ne legyen kétsége senkinek, hogy ez a furcsa eset a világ számos országában kiemelt figyelmet kapott. Miről is szól ez a történet?

Falovak

Magyar Nemzet
-
  19.04.20 07:00 Vélemény

Gyurcsány Ferenc rokonainál és elvbarátainál közvetlen együttműködést lehetett felfedni az oroszokkal. Az egykori szocialista kormányfő már a házasságkötése idején csapdába kerülhetett.

Gyurcsányék valóságkomédiája

Magyar Nemzet
-
  19.04.18 08:00 Vélemény

Minden sikeres férfiú mögött áll egy erős nő, szokták mondani. Gyurcsány Ferenc mögött kettő is áll: az anyósa meg a felesége. Előbbi a nagyszerű Apró Antal lánya, utóbbi az unokája.

Laposföld-hívők

Az Európai Egyesült Államok eszméje halott eszme. Halva született. Senki sem tudja, mit jelent, senki sem tudja, hogyan is kellene megvalósítani, de azt mindenki tudja, hogy lehetetlen létrehozni.

Jogsértésre nem lehet jogot alapítani

Magyar Nemzet
-
  19.04.17 10:00 Vélemény

A célkeresztben a főpolgármesteri poszt áll, ami nem is csoda, hiszen a dolgok rendszerint Pesten történnek. A kisebb ellenzéki pártok a vidéki Magyarországra nem is igen próbálnak eljutni.

Gyurcsány nem vész el, csak átalakul

A szemünk előtt a magyar Hillary felépítése zajlik, akinek most egy feladata van: májusban minél több szavazót el kell vonnia az egyébként is lejtmenetben lévő MSZP-től.

Notre-Dame...

Talán nem veszett el még minden. Lángolt a Notre-Dame, és az emberek zokogtak és imádkoztak. Igen, zuhanó repülőn feltűnően kevés az ateista…

Fidesz: A Jobbik lassan Gyurcsányékat és a tőzsdespekulánsékat is lekörözi

A kormánypárt szerint a Jobbik már számos alkalommal bebizonyította, hogy nem lehet rá számítani Magyarország védelmében, „a hatalom és a pénz reményében Brüsszel és a bevándorláspártiak eszköze lett”.

Roma felzárkóztatás a mélyszegénységben élők érdekei szerint

Magyar Nemzet
-
  19.04.16 12:00 Vélemény

A rendszerváltás óta most először tapasztalható pozitív tendencia a cigányság helyzetében, tízezrek találtak munkát az elsődleges munkaerőpiacon.

Egy centet sem fizetett Brüsszel

A magyar kormány az unió egészét szolgáló, uniós jogszabályokat követő intézkedései kapcsán joggal várja, hogy az Európai Bizottság fizesse meg az általa is elismert költségeket.

Kettős néppárti fronthatás

Folynak a felmérések, zajlanak a latolgatások, milyen lesz az új Európai Parlament összetétele, mindenekelőtt arról, hogyan szerepel majd az Európai Néppárt (EPP) a május végi választásokon.

Lakmuszpapír

Magyar Nemzet
-
  19.04.16 06:00 Vélemény

Most az a szerencsés helyzet is előállt, hogy a szakma érdekképviseletei és a kormányzat között eredményes az együttműködés. Van miért összefogni, aki ugyanis nem épít, az rombol.