Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 50 hír

Hadüzenet a dugónak?

Egyre nő a megosztott eszközök népszerűsége, de a közösségi gazdaság elterjedésének a tulajdonhoz való ragaszkodás a legnagyobb gátja.

Erdélyi futballmesék

A hétvégi mérkőzések alkalmat teremtenek a munka szorítása mellett felértékelődő közösségi élményre, generációk találkozására.

KDNP: A milliárdos hálózata Gyurcsányékkal kampányol a bevándorlásellenes magyar képviselők ellen

Nacsa Lőrinc kijelentette: minél erősebben akarják őket elhallgattatni, annál erősebben fogják hallatni a magyar emberek hangját az EP-ben.

A milliárdos burkinis aktivistákat támogat Franciaországban

Miután a muszlim burkini körüli vita június 23-án ismét felszínre került, a az RT France feltárta, hogy a csoportot támogató Alliance Citoyenne-t Soros György pénzelte.

Jogi válaszlépések a nacionalizmusra

Az úzvölgyi katonai temetőben történt sírgyalázás és fizikai erőszak diszkriminatív és kegyeletsértő, valamennyi uniós tagállam alkotmányába, ENSZ-egyezménybe és EBESZ-ajánlásba is ütközik.

Földcsuszamlás Romániában

Nagyot fordult a román belpolitika a május végi európai parlamenti választások, illetve a kormányzó Szociáldemokrata Párt elnöke, Liviu Dragnea elítélése és börtönbe kerülése után.

Az európai egység vége felé haladunk

Azzal, hogy a vezető tisztségek, jelesül a bizottsági elnökségek odaítélésekor három jelöltet is politikai szempontok alapján kigolyóztak, a demokrácia értelmét tagadták meg.

Öld a magyart?

Olaszliszkán nemcsak egy félreértés, nemcsak egy hirtelen felindulásból elkövetett emberölés, hanem tudatos, értelmetlen erőszak is történt, azzal a felkiáltással, hogy „Öld meg a magyart!”

Nyelvvizsga

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 16:03 Vélemény

Legutóbb azon elmélkedtünk, miért lenne hiba előirányozni, hogy a gimnáziumban egy tantárgyat kötelezően idegen nyelven kelljen tanulni.

Iránytű és térkép

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 14:15 Vélemény

Maye Musk az újrakezdés bajnoka: a tízszeres nagymama élete anélkül is filmbe illő volna, ha történetesen nem ő indította volna be fia, Elon karrierjét, aki ma a világ egyik legnagyobb techguruja.

Veszélyes körforgás

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 13:03 Vélemény

Az osztrák parlament megszavazta a valószínűleg rákkeltő növényvédő szer, a glifozát betiltását. A hatályos uniós jogszabályok szerint azonban a termék 2022 végéig forgalmazható.

Önmagukat intézik el a kirekesztés bajnokai

Valóságos verseny dúl köztük, ki tudja nagyobb elánnal és hatékonysággal sértegetni, fenyegetni a kormánypártokat, illetve a radikális baloldallal egyet nem értő polgárokat.

Merkel, a semmi kancellárja

A kancellár asszony nagy hirtelen arra is rádöbbent, hogy „Wir schaffen das”, pedig nem sokkal azelőtt még azt mondta egy libanoni kislánynak, hogy Németország nem tud mindenkit befogadni.

Köpönyegforgatók hava

Fekete-Győr András mozgalma kapitulált, feladott mindent, amit éveken keresztül ígért követőinek, az alapítóknak, akik jelentős része már máshol – vagy inkább sehol – sem politizál.

Na, most beszélj!

Magyar Nemzet
-
  19.07.14 16:30 Vélemény

Ami tizenegy hét kikapcsolódás a gyereknek, az legtöbb esetben nem annyi a szülőnek. A szünidőben sok gyerek önállóan utazik, és a csellengő fiatalok száma is megnő a tömegközlekedési eszközökön.