Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 13 hír

Szenvedni annyi, mint diadalt aratni

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 07:45 Kultúra

– Meg kell halnia, mivelhogy Isten Fiává tette magát – mondják később a zsidók a hezitáló Pilátus előtt. Meg kell halnia, mert nem illett az általunk fenntartott struktúrába.

A jó, a szép és igaz testvérek

Magyar Nemzet
-
  19.04.20 12:18 Kultúra

Prokop Péter pap, festőművész és író művészetét és egész életét a mély gondolatiság és szakralitás jellemezte. A száz évvel ezelőtt született alkotó nemcsak papként, hanem műveivel is evangelizált.

Színészek és párbeszédek

Magyar Nemzet
-
  19.04.19 08:45 Kultúra

Jövő szombaton kezdődik az Egynyári kaland című sorozat negyedik, egyben utolsó szériája a Duna Televízió műsorán.

Tájak, mesterek találkozója

Magyar Nemzet
-
  19.04.18 10:09 Kultúra

Április elején a Nemzeti Színházban töltött több mint három hét látókörünk kiszélesítésére, egymás kölcsönös elfogadására invitáló kaland, mondhatnánk, felér egy európai körúttal.

Csillagközi kalandok a múzeumban

Magyar Nemzet
-
  19.04.18 06:55 Kultúra

A május 26-ig látogatható, hatéves kortól ajánlott kiállítás szünidei programnak is kiváló, ugyanis a tavaszi szünetben hosszabb nyitvatartási időben várja a kalandozni vágyókat.

Egyik percről a másikra kovácsolódó csapda

Magyar Nemzet
-
  19.04.17 14:12 Kultúra

Az átirat Dosztojevszkij Karamazov testvérek című regénye alapján és az orosz forradalom előtti években publikált irodalom és tudósítások felhasználásával készült.

Ha minden nap különleges, akkor egyik sem az igazán

Magyar Nemzet
-
  19.04.17 12:24 Kultúra

Sam nagyon-nagyon várja tizenegyedik szülinapját, és a remekül sikerült nap estéjén, amikor meglát egy hullócsillagot, úgy véli, jó ötlet azt kívánnia, hogy ezentúl legyen minden nap születésnap.

Egy boldogságos pokoljárás

Életének 83. évében, hosszan tartó, súlyos betegség után tegnap elhunyt Bács Ferenc Kossuth- és Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művész.

Elhunyt Bács Ferenc színművész

Életének 83. évében, hosszan tartó, súlyos betegség után, kedden hunyt el a Kossuth- és Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művész, Budapest Főváros Díszpolgára.

Mindannyiunk történelme

Magyar Nemzet
-
  19.04.16 15:00 Kultúra

Most első ízben nemcsak képernyők és kijelzők előtt merenghetünk közös múltunk személyes emlékein, hanem a MNG nagyszabású kiállításán is megnézhetünk 350 darabot a gyűjteményből.

Elindult a közönségszavazás a 4. Magyar Filmdíjra

A Magyar Filmakadémia Egyesület az NMHH Médiatanácsa és a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával idén április 22–27. között rendezi meg az 5. Magyar Filmhetet.

Elhunyt László Margit

Magyar Nemzet
-
  19.04.16 10:18 KultúraElhunyt

Nyolcvannyolc éves korában elhunyt László Margit érdemes és kiváló művész, a Magyar Állami Operaház társulatának örökös tagja. A hírt az Operaház közölte tegnap a Facebook-oldalán.

Közös átjáró Másvárosba

Magyar Nemzet
-
  19.04.15 07:03 Kultúra

Véget ért az április 12. és 14. között megrendezett Cinemira nemzetközi gyerekfilmfesztivál, amin a vetítéseken és a szakmai programokon kívül számos interaktív filmes foglalkozást is tartottak.