Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 115 hír

Mi lesz a dzsihadista európaiakkal?

Az Iszlám Állam terrorszervezet állásainak felszámolásával egyre több olyan európai állampolgár tér vissza az unióba, aki korábban csatlakozott a terrorszervezethez.

Szijjártó Péter: aki a migrációt támogatja, az a terroristák visszatérését segíti elő

A Budapest Folyamat isztambuli üléséről azt mondta, megint minden arról szólt, hogy a migráció mennyire jó és mindenki számára szükséges folyamat.

Törökország sem bírja sokáig a migrációs nyomást

Magyar Nemzet
-
  Ma 06:50 Külföld

Recep Tayyip Erdogan nyomatékosította: a migrációs válság okozta problémának nem lehet az az egyetlen módja, hogy Törökország határain belül tartják a szíriai menekülteket.

Franciaország az antiszemitizmus jogi kategóriáját kiterjeszti az anticionizmusra

„Az antiszemitizmus évek óta ismét áldozatokat követel” – tette hozzá arra utalva, hogy tavaly 74 százalékkal emelkedett az antiszemita incidensek száma az előző évhez képest – mondta az elnök.

Nem történt áttörés Juncker és May tárgyalásán

Abban azonban megállapodtak, hogy tovább folytatják a tárgyalásokat az Egyesült Királyság rendezett európai uniós kiválása érdekében.

Donald Trump washingtoni látogatásra hívta meg Andrej Babist

A látogatásra március 7-én kerül sor. Az Izraelben tartózkodó cseh kormányfő újságíróknak megerősítette a nagykövet bejelentését.

Menedékkérőket tartóztattak le Szlovéniában embercsempészetért

A közel-keleti migránsok az elmúlt két évben legalább 73 illegális bevándorlót juttattak be először Szlovéniába, majd onnan Olaszországba fejenként 50-200 euróért.

Fegyveres bűnözők túszejtő akciót hajtottak végre Peruban

Fegyveres bűnözők megtámadták a délkelet-perui Reserva Amazónica de Inkaterra nevű turistaszállót, és rövid időre túszul ejtették az ott tartózkodó több tucat, kínai és más állampolgárságú turistát és a szálló személyzetét – számolt be szerdán a perui média.

Még a dzsihadisták is beléphetnek Finnországba, ha van finn útlevelük

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 18:49 Külföld

A finn kormányfő és a külügyminiszter korábban már jelezte, hogy egyáltalán nem áll szándékukban engedélyezni az iszlamisták hazatérését Szíriából és Irakból.

Potápi Árpád János: Anyanyelven lehet a legjobban tanulni

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 17:54 KülföldÓvoda

A magyar kormány meg akarja teremteni a lehetőségét annak, hogy minden magyar gyermek és minden vegyesházasságban született gyermek magyar bölcsődébe, magyar óvodába járhasson.

Bezárja egyetlen angliai üzemét a Honda

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 17:21 Külföld

Egyetlen autógyárat működtet a Honda Nagy-Britanniában, s most, bő egy hónappal a brexit előtt, arról döntött, hogy 2021-ben ezt is bezárja, s szélnek ereszti 3500 alkalmazottját.

Putyin a demográfiai visszaesés ellensúlyozását célzó intézkedéseket jelentett be

A gyermekvállalás ösztönzése érdekében az orosz elnök egyebek között kezdeményezte a gyermekvállalási támogatásban részesülő családok körének kiszélesítését.

Lemondott az albán ellenzék

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 17:00 Külföld

Nincs oka a parlamentben maradni, hiszen az a bűnözés és a maffia uralma alá került, fogalmazott kedden az albán ellenzéki Demokrata Párt (PD) vezetője, Lulzim Basha.

Egymást fenyegeti Pakisztán és India a kasmíri incidens miatt

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 16:41 Külföld

Pakisztán kész együttműködni Indiával a vitatott hovatartozású Kasmírban múlt héten elkövetett merénylet kivizsgálásában.

Megtöri a brit politikát a brexit okozta feszültség

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 16:05 Külföld

Theresa Maynek biztosan nem lesz könnyű dolga, szerdán ugyanis visszatér Brüsszelbe, ahol valószínűleg egyenesben is elutasítják a megállapodás módosítására vonatkozó kérését.