Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 122 hír

Negyedik ciklusára készül Morales

Magyar Nemzet
-
  Ma 07:25 Külföld

A szocialista elnök mára szinte az utolsó, aki a dél-amerikai szocialista „rózsaszín dagállyal” került az elnöki székbe, és azóta sikerült megtartania népszerűségét.

Boris Johnson két levelet küldött az Európai Tanácsnak

Az egyikben formálisan kezdeményezte a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) halasztását, a másikban viszont közölte a testülettel, hogy hibának tartaná a kérés teljesítését.

Salvini: Elzavarjuk a kommunistákat

Orbán Viktornak is üzent Matteo Salvini: a Liga vezetője üdvözletét küldte a magyar kormányfőnek, amiért kiáll Soros György ellen és mindent megtesz, hogy megvédje a magyarok szabadsághoz való jogait.

Olaszország az első – üzente meg az olasz jobboldal

Orbán Viktornak is üzent Matteo Salvini: a Liga vezetője üdvözletét küldte a magyar kormányfőnek, amiért kiáll Soros György ellen és mindent megtesz, hogy megvédje a magyarok szabadsághoz való jogait.

Boris Johnson: Nem tárgyalok az EU-val a halasztásról

Johnson bejelentésének előzményeként a képviselők megszavazták azt a módosító indítványt, amelynek célja a Brexit feltételrendszerét rögzítő, e héten elért megállapodás formális jóváhagyásának halasztása.

A londoni alsóház döntött: tovább halogatják a Brexit-megállapodás jóváhagyását

Elfogadta szombat délután a londoni alsóház azt a módosító indítványt, amelynek célja a Brexit halasztása mindaddig, amíg a megállapodás jogi szövegét a parlament törvénybe nem iktatja.

Nem csak a kormány, de a baloldali főpolgármester ellen is tüntetnek Salviniék

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 15:32 Külföld

A Matteo Salvini által szervezett kormányellenes tüntetésre érkező demonstrálók közül a Magyar Nemzetnek többen is arra panaszkodtak, hogy élhetetlenné vált a város Virginia Raggi vezetése alatt.

Megkezdődött az olasz békemenet

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 15:09 Külföld

A tömegben az olasz és a Liga hivatalos zászlója mellett katalán lobogókat is a magasba tartanak, de a magyar trikolór is felbukkan „Szabadságot Magyarországnak, szabadságot Európának!” felirattal.

Erdélyben tart közgyűlését a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája

Pacsay-Tomassich Orsolya államtitkár üdvözölte, hogy a HÖOK az alapszabályában megfogalmazottak szerint felelősséget érez a külhoni magyar hallgatókért.

Megkezdődött a transzatlanti vámháború

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 12:00 Külföld

A tarifaemelés válaszlépés arra, hogy az EU már nemcsak az Egyesült Államok, hanem a WTO szerint is törvénytelen állami támogatásban részesítette az Airbus repülőgépgyártó konzorciumot.

Boris Johnson megnyitotta a szombati vitanapot

A kormány által beterjesztett jóváhagyási indítványhoz több módosító javaslat is érkezett, és ezek között van olyan, amely jó eséllyel megakadályozza a megállapodásról szóló érdemi szombati szavazást.

Menczer Tamás: A kormány a Brexit során is a magyar érdekeket tartja szem előtt

Boris Johnson brit miniszterelnök a Brexittel kapcsolatban a brit emberek akaratát hajtja végre, és ezért nem kritikát, hanem tiszteletet és együttműködést érdemel – vélekedett.

Francia–holland vétó az EU bővítésére

Míg a britek sorsa már a hét végén eldőlhet, Észak-Macedónia és Albánia potenciá­lis tagságának kérdése csak jövőre kerül újra az országvezetők elé.

Ma megmutatja erejét Salvini és az olasz jobboldal

Tízezrek indultak útnak Róma felé, hogy Matteo Salvini felhívására erőt demonstráljanak az európai határok migránsok előtti megnyitásával foglalkozó, „Brüsszelben fogant” baloldali kormány ellen.

A voksokért harcol Boris Johnson

Bár Boris Johnson „nagyon magabiztos” azzal kapcsolatban, hogy a londoni parlament alsóháza a mai szavazáson elfogadja a legújabb EU-megállapodást, a számok nem támasztják alá a kormányfő optimizmusát.