Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 106 hír

Nemzetközi embercsempész-hálózatot számoltak fel Kósz szigetén

Magyar Nemzet
-
  Ma 18:24 Külföld

A gyanúsítottak tömegével vittek komphajóval migránsokat Kósz szigetére, ott hamis úti okmányokat adtak nekik, amelyekkel nyugat-európai országokba induló repülőjáratokra szállhattak.

Együtt sújthat le Ankarára Washington és Brüsszel

Magyar Nemzet
-
  Ma 18:08 Külföld

Az ­EU tagországainak külügyminiszterei hétfőn döntöttek arról, hogy szankciókat vezetnek be Törökország ellen a Ciprus partjai mellett megkezdett török próbafúrások miatt.

Rasszizmuskártya a demokratáknál

Magyar Nemzet
-
  Ma 17:04 Külföld

Donald Trumpnak a demokrata képviselők legaktívabb tagjairól írt üzenetei a korai kampányhangulat miatt általános botrányt okoztak a demokrata oldalon.

Párizsban is randalíroztak az algériai szurkolók

Magyar Nemzet
-
  Ma 14:34 Külföld

Csaknem háromszáz embert állítottak elő az algériai labdarúgó-válogatottnak az Afrikai Nemzetek Kupája elődöntőjében aratott győzelme utáni ünneplést követő incidensek során.

Hatályba lépett a sokat vitatott ukrán nyelvtörvény

A törvény a magánbeszélgetéseket és a vallási szertartásokat kivéve gyakorlatilag mindenhol kötelezővé teszi az ukrán nyelv használatát.

Szijjártó Péter: A magyar-ukrán kapcsolatok jelentős javulásában vagyunk érdekeltek

Olyan együttműködésre van szükség, amely jó Ukrajnának, jó Magyarországnak és jó a kárpátaljai magyarságnak – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter.

Deutsch Tamás: A bizottsági elnök ismerje el az erőfeszítéseinket

Magyar Nemzet
-
  Ma 11:38 Külföld

Az elmúlt években az EP baloldali többsége minden eszközzel próbálta felszámolni a tagállamok szuverenitásra és alapvető politikai berendezkedésének tiszteletben tartására vonatkozó jogokat.

Egyre több magyar vállalkozás léphet be az Egyesült Államok piacaira

Az amerikai befektetők növekvő száma jelzi, hogy a cégek elégedettek a magyarországi üzleti környezettel és a politikai stabilitással – mondta Varga Mihály pénzügyminiszter.

Megkezdődött von der Leyen parlamenti vizsgája

A klímaváltozás, a nemek közötti egyenlőség és a jogszerűség védelme is kiemelt szerepet kapott Ursula von der Leyen strasbourgi felszólalásában.

Kerítést építene Róma

Matteo Salvini olasz belügyminiszter nemrég jelezte, hogy kész egy fizikai akadályt felállítani a szlovén határon, amennyiben nem ér célt a közös határvédő akció.

Ma szavaz az Európai Parlament az Európai Bizottság elnökjelöltjéről

Míg a magyar ellenzéket megosztja az elnökaspiráns személye, a Fidesz–KDNP delegációja a politikus mellett voksol Strasbourgban.

Fidesz-KDNP EP-képviselőcsoport: A néppárti frakció kitart Hidvéghi Balázs mellett

A képviselőcsoport felháborítónak nevezte, hogy az aláíró civil szervezetek semmibe veszik az Európai Parlament 40 éve érvényesülő írott szabályait és szokásjogát.

Bocskor Andrea: magyarellenes választási kampány zajlik Ukrajnában

Nem elég az, hogy Kijev többször deklarálta az európai integrációs törekvéseit, be is kell tartania az európai játékszabályokat – hangsúlyozta Bocskor Andrea fideszes EP-képviselő.