Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 106 hír

Második fordulóra lesz szükség az észak-macedóniai elnökválasztáson

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 23:23 Külföld

A szavazatok 80 százalékos feldolgozottsága mellett a kormányzó Macedóniai Szociáldemokrata Szövetség jelöltje áll az első helyen.

Porosenko elismerte vereségét

Volodimir Zelenszkij humorista elnökjelölt szinte mindenkinek köszönetet mondott a sikerért, hosszan sorolva mindazokat, akiknek hálás.

Véget ért az elnökválasztás első fordulója Észak-Macedóniában

Az előzetes közvélemény-kutatások alapján biztosra vehető, hogy május 5-én második választási fordulót kell majd tartani.

Ukrán elnökválasztás: Az Exit poll szerint Zelenszkij toronymagasan nyert

Az úgynevezett nemzeti felmérés előzetes – helyi idő szerint 18 órai – adatai alapján a humorista elnökjelölt a szavazatok 73,2 százalékát szerezte meg.

Áder János részvétét fejezte ki a terrortámadás áldozatai családtagjainak

Magyarország minden polgára nevében őszinte részvétét fejezte ki Áder János köztársasági elnök a Srí Lankán húsvétvasárnap szállodák és katolikus templomok ellen elkövetett robbantásos merényletekben elhunyt ártatlan emberek hozzátartozóinak és barátainak a Maitripala Sziriszena Srí Lanka-i államfőnek küldött részvéttáviratában.

Jól átgondolt, megszervezett támadássorozat történt Srí Lankán

A biztonságpolitikai szakértő szerint lehet, hogy még nincs vége.

A kereszténydemokraták elutasítják az erőszak minden formáját

A kereszténység a világon a legüldözöttebb vallás, minden öt olyan ember közül, akit a vallása miatt üldöznek, négy keresztény – írja közleményében a kisebbik kormánypárt.

A külügyminisztérium elítéli a támadásokat

A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) a leghatározottabban elítéli a keresztény közösséget sújtó, Srí Lanka-i aljas támadásokat – közölte a KKM vasárnap az MTI-vel.

A félelem legyőzésére hívott fel Ferenc pápa a vigilián

Ferenc pápa arra szólította fel az embereket a szombat esti vigilián, hogy győzzék le a félelmet és a kétségbeesést, mert ezek véget vetnek a reménynek.

Katolikus templomokban robbantottak Srí Lankán, több mint száz halálos áldozat

A támadásokat a fővárosban, Colombóban, illetve annak környékén lévő szállodáknál, templomoknál követték el. A miniszterelnök sürgősen összehívta az ország biztonsági tanácsát.

Zelenszkij nehéz öröksége

Hatalmas meglepetésnek kellene történnie, hogy Petro Porosenko hivatalban lévő ukrán államfő április 21. után is a posztján maradhasson.