Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 138 hír

Szakértő: főként az OTP húzta le a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a Bux 390,02 pontos, 0,84 százalékos csökkenéssel, 45 792,07 ponton zárt csütörtökön.

Elterjedhetnek az atipikus foglalkoztatási formák

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 16:03 Gazdaság

Újragondolhatják a hazai vállalkozások a dolgozói és termelői kapacitásaikat, illetve számos munkaszerződés felülvizsgálatára kerülhet sor a közeljövőben.

Egyre több munkavállaló él az öngondoskodás lehetőségével

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 14:51 Gazdaság

A vidéki öngondoskodók száma kismértékben, de nőtt év közben, de az újonnan érkezők jellemzően Budapesten és Pest megyében élnek.

Nyártól lecsap a hulladékhatóság

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 11:33 Gazdaság

Megtisztul a hulladékoktól Magyarország, az illegális szemétnek nem lesz többé maradása sem a szárazföldön, sem a vizeinkben.

Perre megy a BKV, és nem fizetne

A fővárosi tömegközlekedési társaságok úgy mondták ki eredménytelennek a köztéri reklámhelyeik értékesítésére kiírt pályázatot, hogy az törvénysértő volt a Közbeszerzési Döntőbizottság szerint.

Most sem késő fixálni a hiteleket

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 09:27 Gazdaság

Komolyabb mozgolódás indulhat a változó kamatozású hitelek eddig állóvízszerű piacán. A bankközi kamatláb emelkedése miatt nőhet ezen kölcsönök törlesztője.

Még várat magára a zöldfordulat a lakáspiacon

A múlt évben az érintett lakások 48 százaléka kapott Ee-s (átlagosnál jobb) vagy annál kedvezőbb osztályzatot, szemben a 2018-as 46 százalékkal.

Az idősek és a legkisebbek javát szolgálják a pécsváradi fejlesztések

Közel 210 millió forint értékben csaknem megduplázták a német nemzetiségi bölcsőde férőhelyeinek számát és új épülettel bővítették az idősek otthonát a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (Top) keretében Pécsváradon – tájékoztatta a baranyai város önkormányzata az Mti-t.

Külföldi lehetőségek nyílnak magyar kutatóknak

Magyarország tavaly mintegy 3,3 milliárd forintot fizetett be tagdíjként 17 nemzetközi infrastruktúrába, vagyis kutatói központba.

Béremelés közben leépít az áruházlánc hazánkban

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 05:45 Gazdaság

A Magyar Nemzet úgy értesült az érintett munkavállalóktól, hogy az egyébként munkaerőhiányos területeken is létszámleépítést hajt végre a Tesco Globál Áruházak Zrt.

Erősödött a vezető részvények többsége

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a Bux 634,94 pontos, 1,39 százalékos emelkedéssel, 46 182,09 ponton zárt szerdán.