Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 81 hír

Nagy vizsgálaton van túl a paksi atomerőmű

A nukleáris biztonságra hatással lévő, komoly eltérést nem azonosítottak az OAH felügyelői. A felülvizsgálat során számos kisebb eltérést azonosítottak, melyekre intézkedési tervet dolgoztak ki.

Kedvezőbbé váltak a lízingszabályok

Az áfaszabályok módosításával ez év elejétől a magán- és üzleti célra is használt céges járművek esetében a bérleti díj áfájának legalább 50 százaléka visszaigényelhető.

Kérdésessé vált a Media Markt és a Tesco tervezett összefonódása

Bár a versenyhivatali jóváhagyást már megkapta a két vállalat, a plázastoptörvény alól felmentést adó szakértői bizottságnál eddig nem kezdeményezték az engedélyezési eljárást.

Több millió forintot is megtakaríthatnak az új, támogatott lakáskölcsönt felvevők

Az összehasonlítás a kormány tervei szerint júliustól elérhető, állami támogatású hitellehetőségeket vetette össze a piaci alapú kölcsönökkel.

Átlagosan 12,8 százalékkal emeli a béreket márciusban a Budapest Airport

Átlagosan 12,8 százalékos béremelést hajtanak végre márciusban a repülőteret üzemeltető cég és leányvállalatai, miután megállapodást kötöttek a szakszervezetekkel.

Hajdú-Bihar megye két településén adtak át szupergyors internet hálózatot

Kara Ákos ismertette: a Szupergyors internet programban (Szip) Hajdúhadházon és a szomszédos Bocskaikertben 3750 háztartás számára építették ki a hálózatot.

Saját világ

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 14:30 Gazdaság

Lassan négy éve annak, hogy újraindult az otthonteremtési program, hogy bevezették a családi otthonteremtési kedvezményt, közismert nevén a csokot, amely már százezer családnak adott segítséget.

Sikeres az élelmiszerbiztonsági komplex oktatási program

A Nébih programja az óvódásoktól kezdve, az általános iskolásokon keresztül, egészen az egyetemistákig igyekszik bővíteni az élelmiszerbiztonsági ismereteket – mondta Zsigó Róbert.

A bizalomvesztés küszöbén

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 13:41 Gazdaság

Az euró romániai drágulása önmagában még nem ad okot pánikra, de a helyzet kezelésében nagy higgadtságra van szükség a román kormány, a Román Nemzeti Bank, a lakosság és a vállalatok részéről egyaránt.

Elfogadták a főváros idei költségvetését

A költségvetési rendelet az önkormányzat költségvetési bevételét 266 milliárd 39 millió 233 ezer forintban, kiadásait 380 milliárd 58 millió 282 ezer forintban állapítja meg.

Tetőtér-beépítéshez is igényelhető a juttatás

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 11:35 Gazdaság

A családi otthonteremtési kedvezmény igénybe vehető tetőtér-beépítéshez is, de egyetlen új lakás létrehozása esetén a meglévő ingatlan bővítésére irányadó támogatási összeget kaphatja meg az igénylő.

A Nemzeti Eszközkezelő a lakás-visszavásárlási határidőre figyelmezteti az ügyfeleket

Azok, akik nem adnak választ a határidőig, elveszítik a visszavásárlás lehetőségét, és a jelenleg fizetett bérleti díjuk 2019. július 1-től a háromszorosára emelkedik.

Nem hatékony a hazai bankrendszer

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 11:17 Gazdaság

A piacszabályozó szerint változatlanul túl magas felárakkal juthatnak otthonvásárlási hitelhez az ügyfelek, erre a problémára választ kell találnia a bankrendszernek.

Süli János: Nem drágítja Paks II-t az esetleges csúszás

A magyar gazdaság hosszú távú versenyképessége szempontjából kulcsfontosságú, hogy a lakosság és a vállalkozások is olcsó villamos energiához jussanak kiszámítható, belföldi forrásból.

Palkovics László: A kormány segítené a családi vállalatok utódlását

A kormány segítséget kíván nyújtani azoknak a nyugdíjkorhatárhoz közeledő vállalkozóknak, akik nem tudják cégeiket családi körben tartani – nyilatkozta az innovációs és technológiai miniszter.