Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 171 hír

Gulyás Gergely: pontos és igaz állításokat tartalmaz a kormányzati plakátkampány

A most véget érő ötéves uniós ciklus a miniszter szerint úgy jellemezhető: a migránsokat nem sikerült kint tartani, az Egyesült Királyságot pedig nem tudták bent tartani.

Brüsszel tagadja a bevándorlást segítő terveket

Magyar Nemzet
-
  Ma 10:57 Belföld

Az Euró­pai Parlament 2017 novemberében megszavazta a betelepítési kvótát. Állandó és kötelező elosztást akarnak, és ha valaki ebben nem vesz részt, akkor büntetéseket akarnak.

Hidvéghi Balázs: Az Európai Néppártnak vissza kell térnie a kereszténydemokráciához

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint az, hogy az EP mandátumbecslése eggyel több helyet jósol a Fidesznek és általában a bevándorlást ellenző erőknek, reményre ad okot.

Az európai biztonsághoz járulnak hozzá a bevándorlási nyomást nem segítő afrikai országok

Támogatni kell azokat az országokat, amelyek nem akarnak kibocsátó vagy tranzitországgá válni a migráció vonatkozásában, és komolyan veszik a határvédelmet.

Jakab Péter a cigányságot is alázta

A Jobbik miskolci elnöke egy néhány évvel ezelőtti lakossági fórumon a roma felzárkóztató programokon és a cigányok értelmi ­képességein gúnyolódott.

Kollégiumtűz: összefogtak az elhunyt férfi családjáért

Több mint 37,5 millió forint adomány gyűjtöttek a Ráday utcai kollégiumtűzben elhunyt férfi családjának, az összeget már elutalták.

Megszavazta a közgyűlés Budapest idei költségvetését

A Fővárosi Közgyűlés arról is döntött, hogy Tarlós István főpolgármester és a budapesti rendőrfőkapitány vezetésével kábítószerügyi egyeztető fórumot hoznak létre.

Kiállhatna a külhoniakért is az Amnesty International

Magyar Nemzet
-
  Ma 06:19 Belföld

Azbej Tristan megjegyezte, hogy a szélsőségesen bevándorláspárti szervezettől provokációnak is hathat az üldözött keresztények iránt petíció formájában kifejezett szolidaritás.

Lélekkel mentenek lelkeket

Magyar Nemzet
-
  Ma 06:05 Belföld

Aki nem tudja, nem érzi, mi a különbség a szegénység és a nyomorúság között, az feltétlenül ejtsen útba néhány Böjte-házat, akár Okos Csabával is.

Újabb hajmeresztő ötlet: nem több gyerek, több robot kell

Magyar Nemzet
-
  Ma 05:50 Belföld

Sarah Harper szerint az alacsony termékenységi arányszám kifejezetten örvendetes, mivel minden meg nem született gyermek 58 tonnával csökkenti egy brit család éves üvegházgáz-kibocsátását.

Bakondi: Juncker időszakában több millió illegális bevándorló érkezett az EU-ba

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint nem tekinthető sikeresnek Jean-Claude Juncker tevékenysége az Európai Bizottság elnökeként.

Rétvári Bence: az egészségügyben a praxisközösség a legmodernebb alapellátási forma

A praxisközösségekben részt vevő szakemberek nemcsak a betegekkel foglalkoznak, hanem betegségmegelőzéssel, életmód-tanácsadással, szűrésekkel is.

Kövér László: az EP-választás tétje Magyarország megőrzése a magyaroknak

Az a tét, hogy a bevándorláspártiak nyerik-e meg a választást vagy pedig azok, akik szeretnék meggátolni a bevándorlást, különösen az illegális migrációt – mondta a házelnök.

Romák tiltakoztak a balliberális portál rasszista címadása miatt

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 16:26 Belföld

A cigány jogvédők vezetője Horváth Aladár szerint ez »rasszizmus«, ami a romákat »genetikalilag kódoltnak« mutatja be a lopásra.

37,5 millió forint gyűlt össze a Ráday utcai kollágiumtűzben elhunyt férfi családjának

Az áldozat családjának a református egyház még a temetés előtt 3 millió forint gyorssegélyt utalt át. Ezután az MRE gyűjtést hirdetett a férfi özvegyének és négy gyermekének támogatására.