Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 142 hír

Valahogy mindig elcsúsztak

Magyar Nemzet
-
  Ma 08:25 Belföld

Az Újpesti Dózsa 17-szeres válogatott középpályásának bal lábától másfél évtizeden át rettegtek a kapusok, tizenegyest — érvényesen — egyetlenegyet sem hibázott.

Áder János: A fenntartható fejlődési célok víz nélkül teljesíthetetlenek

A feladat az, hogy ahol még lehet, az emberiség előzze meg a vízválságot, ahol pedig az már bekövetkezett, ott keresni kell a lehetőségeket, hogyan csökkenthetők a vízválság okozta károk – mondta.

Megismételhetik Jászberényben a polgármester-választást

A testület pénteki határozatában indoklásként többek között azt írja, vasárnap a szavazókörökbe idegenek mentek be, és bizonyítottan a szavazási szándékot torzító pénzfelajánlás történt.

Bakondi György: El kell kerülni, hogy tömegek induljanak Európa felé

Bakondi György hangsúlyozta, ha Törökországból további tízezrek-százezrek indulhatnak útnak, akkor egyre többen várakoznak majd egy-egy európai határszakasznál arra, hogy továbbjussanak.

Fidesz: Gyurcsány minden idők legkorruptabb kormányát vezette

Gyurcsány most is arra készül embereivel a fővárosi és a többi önkormányzatban, hogy szétlopják a közpénzt és dróton rángassák Karácsonyt – írja a Fidesz.

Sajtódíjat kapott lapunk munkatársa

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 13:48 Belföld

A Polgárőrség Sajtódíját a polgárőrmozgalomról rendszeresen és hitelesen végzett tudósítások elismeréseként adták át kollégánknak a testület szombati ünnepi rendezvényén.

Hat kerületben nem jogerős a választás eredménye

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 09:36 BelföldFidesz

Az utolsó pillanatban megtámadták a szavazás eredményét Budapesten az I., a IV., a VIII., a IX., a X. és a XXI. kerületben, így csúszik a választáson győztes polgármesterek beiktatása.

Rendet és nemzeti hadsereget vár az ország

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 08:47 Belföld

Növekszik az országban a rend és a konszolidált viszonyok megteremtése iránti igény. Általános visszatetszést kelt a gomba módra szaporodó pártok viaskodása.

Messzire vezethet a piaci maffia ügye

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 07:44 Belföld

A NAV-razziát lebukáshullám követte a nagybani piacon, ahol legutóbb R. Ernőt, a milliárdos árbevételű Rózsaker Kft. tulajdonosát és fiát tartóztatták le félmilliárd forintot meghaladó áfacsalás miatt.

Mint a jó bor, olyan az igazán jó sajt

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 07:34 Belföld

Menedzseri pozícióját dobta félre, hogy sajtokat készítsen Kun Anita, aki az elmúlt években számos hazai és nemzetközi díjat is besöpört a görögszénamagos sajtjával.

Győzött a fantasy Jókai Mór felett

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 07:24 Belföld

A diákok háromnegyede örül, ha könyvet kap ajándékba, mégis egyre kevesebben és egyre kevesebbet olvasnak a gyerekek a kutatások szerint.

Gyurcsányék Szabó Ervinért kardoskodnak

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 07:14 Belföld

Elfogadhatatlan, hogy a Fővárosi Könyvtár még mindig Szabó Ervin nevét viseli – nyilatkozta egy történész annak kapcsán, hogy a DK a hazai kultúra egyik legnagyobb alakjának nevezte.

Baljós árnyak a városházán

A Gyurcsány-Demszky-korszak bizalmi emberei köszönhetnek vissza Karácsony Gergely főpolgármester hivatali stábjában. Többek között olyan nevek bukkannak fel, mint Lamperth Mónika, Gál J. Zoltán.

Lackner elkente a saját felelősségét

Az MSZP több nappal a Fidesz mögött kullog az etikai tisztogatás terén. Ráadásul korrupciógyanúba keveredett kispesti önkormányzati képviselőjüknek meghagyták a kiskaput a visszatérésre.

Tárgyalhatnak a beruházások sorsáról

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 06:50 Belföld

Karácsony Gergely az első intézkedései között ígérte: le fogja állítani az új létesítmények megépítését. A Városliget Zrt. hangsúlyozta: minden beruházásra végrehajtható építési engedéllyel rendelkeznek.