Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 155 hír

Csalódás a web 2.0 a progressziónak

Magyar Nemzet
-
  Ma 18:45 Belföld

Amikor a liberálisok rájöttek arra, hogy a politikai ellenfeleik is tudnak élni az internetes felületek előnyeivel, azonnal bevezették a cenzúrát.

Visszahívták MSZP-alelnöki tisztségéből Szanyi Tibort

Szanyi Tibor az EP-választás után többször is élesen bírálta a pártvezetést nyilvánosan, illetve nyilvánosságra került levelében.

Mindenkit vár a szoláris falu

Magyar Nemzet
-
  Ma 15:32 Belföld

Nem az a kérdés, hogy milyen lesz a jövőnk, hanem az, hogy lesz-e egyáltalán – köszöntötte múlt pénteken a Solar Decathlon Europe 2019 rendezvényt videóüzenetben Áder János.

Az új kalandparkoknál gyakoribb a jogsértés

Az ellenőrzéseket követően 36 kalandpálya használatát kellett ideiglenesen megtiltani, ezek közül 17 a hiányosságok pótlása után már újra üzemel.

Karácsony Gergely gondolkodásában Zugló már abszolút a perifériára szorult

Magyar Nemzet
-
  Ma 13:31 Belföld

A Fidesz XIV. kerületi polgármester-jelöltje szerint a baloldal főpolgármester-jelöltje folyamatosan kárt okoz a kerületben élőknek, a parkolási ügy pedig alkalmatlanságának egyértelmű bizonyítéka.

Fülöp Attila: A kormány elkötelezett a fogyatékkal élők munkához jutásának támogatásában

Az államtitkár közölte, a kormány szeretné elősegíteni a fogyatékkal élők munkához való hozzáférését, mert „ez az egyetlen, ami az önálló életet és döntést (...) hosszú távon tudja segíteni”.

Ötmilliárd jut idén szociális tüzelőanyagra

A települési önkormányzatok szociális célú tüzelőanyag-vásárlásához kapcsolódó kiegészítő támogatására az ötezer lélekszám alatti önkormányzatok pályázhatnak.

Horváth Ildikó: Az átállás nagyon szépen, nagyon jól sikerült

Az egészségügyért felelős államtitkár közölte: januárban új korszak kezdődött a sürgősségi ellátásban és az egységes rendszer várakozásokat felülmúlóan teljesít.

Újabb fegyelmi vizsgálat várhat Szanyira

Az MSZP alelnöke szerint a szocialisták jelenlegi vezetése a „még elérhető egy-két önkormányzati pozíció bezsákolására, illetve a még meglévő maradék pártvagyonra koncentrál”.

Kásler Miklós: 1,6 milliárd forintért szerezhet be eszközöket a mentőszolgálat

A miniszter a mentéshez szükséges új eszközök átadásán azt mondta, a kormány mindig kiemelt figyelmet szentelt a mentőszolgálat fejlesztésén túl az ott dolgozók anyagi és erkölcsi megbecsülésének.

Valóban adót emelne a Párbeszéd

Brutális megszorításokkal van teli Karácsony Gergely programja, amely alkalmatlanságról tesz tanúbizonyságot – állapította meg a Fidesz-frakció.

Bódis József: Nem csorbulnak a szülői jogok a köznevelési törvény módosításával

Egységes, átlátható rendszer kialakítása a cél – mondta az oktatásért felelős államtitkár a Kossuth rádióban.

Tusványos: egy a tábor, egy a nemzet

Magyar Nemzet
-
  Ma 10:20 Belföld

A Bálványosi Szabadegyetem elmúlt 30 éve alatt kiderült, a nemzetpolitikában is van lehetőségünk kezünkbe venni, irányítani a sorsunkat, és ez sikerágazattá tette a nemzeti összetartozást.

Szijjártó Péter: Ismét napirendre vehetik a bevándorlókvótát

A külgazdasági és külügyminiszter szavai szerint az embercsempészet és a hasonló tevékenységet folytató civil szervezetek támogatása azt váltja ki, hogy újabb migrációs hullámok indulnak Európa irányába.

Folyamatosan javul az életminőség

Magyar Nemzet
-
  Ma 07:46 Belföld

Az elvándorlási trendek megfordulása mögött húzódó okok egyike lehet, hogy Magyarországon az elmúlt években nőtt az emberek úgynevezett szubjektív jólléte.