Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 161 hír

Orbán Viktor: Magyarország elkötelezett partner a terrorizmus elleni globális küzdelemben

A miniszterelnök a Srí Lanka-i kormányfőnek küldött részvéttáviratban azt írta, hogy mély megdöbbenéssel és mélységes szomorúsággal értesült a gyalázatos terrortámadásokról.

Alapfa

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 16:41 Belföld

A Magyar Művészeti Akadémia rendes tagja, épített házat, templomot, dolgozott polgármesterként és színházigazgatóként. Zenél, két lemeze jelent meg, feleségével öt gyermeket nevelnek.

Az MTVA feljelentést tesz Sargentiniék kampányvideójának lopott felvételei miatt

A forrásjelölésüktől szándékosan megfosztott felvételek engedély nélküli felhasználásával ismeretlen személyek az MTVA-nak tényleges vagyoni hátrányt okoztak.

Különleges képet osztott meg Orbán Viktor húsvét alkalmából

A templom és a feszület fölött a következő latin szöveg olvasható „et resurrexit tertia die”, ami az ősi keresztény hitvallás latin változatának szállóigévé vált része.

Porfogó vagy érték a használt könyv?

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 14:47 Belföld

Babits a két háború között úgy beszélt olvasmányairól, mint a lelkéhez, az életéhez, szinte a saját lényéhez tartozó kincsről. Ma meg egyre többen állítják, a könyv: porfogó.

Fabiny Tamás: merjünk elindulni a hit útján!

Merjünk elindulni a hit útján, mert a bátorság ezen az úton különösen kifizetődik – mondta Fabiny Tamás, a Magyarországi Evangélikus Egyház elnök-püspöke húsvétvasárnap Budapesten, a Rózsák terei evangélikus kollégiumban fogvatartottaknak és hozzátartozóiknak tartott istentiszteleten.

Bogárdi Szabó István: Csak a keresztyének vihetik el a feltámadás örömhírét

Csak mi, keresztyének vihetjük el Krisztus feltámadásának örömhírét a világnak – mondta Bogárdi Szabó István püspök, a Magyarországi Református Egyház zsinatának lelkészi elnöke húsvétvasárnap ünnepi istentiszteleten, Budapesten.

A családközpontú társadalom

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 12:35 Belföld

A kormány az otthonmentés mellett az otthonteremtés lehetőségének biztosítását, az otthonhoz való jutás elősegítését is fontos feladatának tekintette.

Finisébe ért az EP-választás ajánlásgyűjtése

Tucatnyi szervezet folytat még aláírásgyűjtést országszerte azért, hogy összegyűjtse a 20 ezer érvényes ajánlást és felkerülhessen a szavazólapra.

Tengerész a sivatagban

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 10:11 Belföld

Portugáliában néhány hete, 2019 márciusában a Lisszaboni Földrajzi Társaság a magyar nagykövetséggel együttműködve szervezett szemináriumot a világutazó életművének bemutatására.

Milliókat támadnak a hitük miatt

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 09:39 Belföld

A legtöbben továbbra is az afrikai és a közel-keleti régióban veszítik életüket, elsősorban iszlamista merénylők keze által.

A kommün fokozza az osztályharcot

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 08:32 Belföld

Pár héttel a kommunista puccs után a kötelező lelkesedés érzékelhetően kezd alábbhagyni. Hosszas beszédek követik egymást a gyűléseken.

Hamarosan vádat emelnek Hasszán F. ellen

Ismert, hogy a férfi 2018. december 30-án a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren akadt fenn a biztonsági ellenőrzésen, amikor hamis okirattal igazolta a saját és a vele utazó nő személyazonosságát.

A bevándorlóknak osztogatott kártyák emelik Európában a biztonsági kockázatot

Hasznosabb lett volna ha a kártyákra folyósított pénzt az EU a meggyarapodott biztonsági feladatokra és az illegális bevándorlók ellenőrzésére költötte volna – mondta Horváth József.