Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 17 hír

Marad a Csillagban Magda Marinko

Huszonöt év után sem mutat megbánást a sorozatgyilkosságokért életfogytiglanra ítélt Magda Marinko, így feltételesen sem szabadulhat a szegedi fegyházból, döntött a büntetés-végrehajtási bíró.

Több száz migráns támadt a mexikói bevándorlási hivatal munkatársaira

A kedden történt incidens embercsempész-csoportokkal hozható összefüggésbe. A bűnözők el akarják kerülni, hogy a menedékkérőket Mexikóban nyilvántartásba vegyék.

A Legfőbb Ügyészség elutasította az ellenzéki képviselők panaszait

Az ellenzéki képviselők akciója politikai jellegű volt, ezért fokozott büntetőjogi védelem nem illette meg őket – közölte a Legfőbb Ügyészség.

Késes támadás Marseille-ben, lelőtték az elkövetőt

Kedden egy férfi Marseille-ben gyalogosokra támadt egy késsel. Legalább két ember megsérült, de egyes sajtóbeszámolók négy sérültről tudnak.

Előzetes letartóztatásba került Macron volt biztonsági főnöke

Azért folyik eljárás ellene, mert egy tavaly májusi diákmegmozduláson tüntetőket bántalmazott rendőrségi rohamsisakban és karszalagot viselve.

Nem engedélyezte a bíróság Magda Marinko feltételes szabadságra bocsátását

A bíró megállapította, hogy az elítélttel szemben kiszabott büntetés célja további szabadságelvonás nélkül nem érhető el. A végzés nem jogerős.

Elismerés járt a szökött rab elfogásában részt vevőknek

Tizenkét rendőr, illetve a törvényszék rövid időre a szökött rab fogságába esett biztonsági őre kapott Szent György-emlékérmet.

Elismerés a bíróságról megszökött rabot megállító rendőröknek

A börtönbüntetésre ítélt Sz. Károly rátámadt egy büntetés-végrehajtási felügyelőre, elvette a fegyverét, majd egy biztonsági őr fejéhez szorítva elmenekült a bíróságról.

Gyurcsányék hallgatnak a Portik-szálról

Magyar Nemzet
-
  19.02.18 06:30 Baleset-bűnügy

A Fenyő-gyilkosság ügyé­ben felbujtóként gyanúsított Gyárfás szerint Portik olyan információkat akart Gyurcsánynak adni, „amelyek ellentételeként védelmet kaphat”.

Illegális bevándorlók próbáltak bejutni az ország területére

A rendőrség két afgán és kilenc pakisztáni férfit tartóztatott fel Bács-Kiskun megyénél, valamint iraki és szír férfiak is jogellenesen próbáltak meg bejutni az országba Csongrád megyénél.

Fogolyszökés, túszejtés, hajsza és lövöldözés volt Budapesten

Akár 15 évvel is meghosszabbíthatják a börtönbüntetését annak a férfinak, aki a Fővárosi Törvényszékről fegyvert szerezve elmenekült. A bűnözőt végül célzott lövésekkel tudták megfékezni.

Lövöldözés egy Chicago melletti kisvárosban, az egyik sebesült elhunyt

A kétszázezer lelket számláló város helyi rendőrsége és az FBI munkatársai percekkel az első lövések eldördülése után lezárták a környéket és elfogták a lövöldözőt.

Fővárosi Törvényszék: szabályosan járt el a bíró a megszökött fogoly ügyében

A fogvatartott biztonsági kockázatának megítélése nem a bíróság feladata. A bilincs használatának szükségességét úgynevezett őrzésbiztonsági szempontok határozzák meg.

Megszökött egy elítélt a Fővárosi Törvényszékről, elfogták

A biztonsági felügyelő fegyverét is megszerző férfit csak úgy sikerült elfogni, hogy a rendőrök többször rálőttek. A mentők súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

Kövér László részvétét fejezte ki az észak-macedón karambol miatt

Magyar Nemzet
-
  19.02.15 09:33 Baleset-bűnügy

Kétnapos nemzeti gyászt hirdetett az észak-macedón kormány annak a 15 embernek az emlékére, akik egy szerdai buszbalesetben vesztették életüket.