Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 29 hír

A Legfőbb Ügyészség reagált a Jobbik valótlanságot tartalmazó közleményére

A párt szerint az olaszliszkai lincselés elítéltje azért került szabadlábra, mert a bíró keze meg volt kötve egy törvénymódosítás, és az ahhoz fűzött Polt Péter legfőbb ügyész által írt utasítás alapján.

Döntöttek a karácsonyfát megrongáló garázda tüntetőről

A kerületi ügyészség egy férfi ellen emelt vádat garázdaság miatt egy 2018. évi cselekmény kapcsán, a bíróság büntetővégzésében próbára bocsátott a vádlottat.

Vádat emeltek egy Boszniába visszatért dzsihadista ellen

Cufurovic 2014-ben szökött Szíriába, és az Interpol vörös körözési listájára is felkerült. Boszniát valószínűleg hamis dokumentumokkal hagyta el.

Többféle kábítószert is fogyasztott előzőleg a Horvátországban súlyos sérüléseket okozó sofőr

Amfetamint, diazepámot és a köznyelvben Ginaként ismert GHB-t is fogyasztott a baleset előtt az a sofőr, aki múlt csütörtökön lassítás nélkül belehajtott egy magyar rendszámú autóba.

Szabadult az egyik olaszliszkai lincselő

A 2006-ban történt olaszliszkai lincselés ügyé­ben emberölés és rongálás miatt 17 év fegyházzal sújtott egykori elsőrendű vádlott tegnap hajnalban elhagyta a szegedi Csillagbörtönt.

Vizsgálati fogságba helyezték a Horvátországban súlyos karambolt okozó BMW sofőrjét

A horvát sajtó értesülése szerint a férfinak drogproblémái voltak, és mindössze két nappal a belesett előtt tért haza egy elvonókúráról, ahol függőség miatt kezelték.

Gyerekek is meghaltak Franciaországban

A balesetben a vonaton utazók közül négyen könnyebben megsérültek, míg a mozdonyvezető sokkos állapotba került a francia vasúttársaság, az SNCF közlése szerint. 

Fenyő-gyilkosság: Az ügyészség perújítást kezdeményezett P. Tamás ügyében

Az indítvány nem érinti a Gy. Tamás elleni büntetőeljárást. A vele szembeni érdemi ügyészi döntés meghozatala folyamatban van – közölte a Fővárosi Főügyészség.

Feltételesen szabadult az olaszliszkai emberölés elsőrendű vádlottja

Feltételesen szabadult a 2006-os olaszliszkai ügy elsőrendű vádlottja, akit 2009-ben ítéltek 17 év szabadságvesztésre emberölés és rongálás bűntette miatt.

Lelőttek a rendőrök egy férfit, aki karddal támadt rájuk Abdán

Bozótvágó karddal mért csapást egy rendőrre egy férfi Abdán vasárnap kora este, a rendőrök célzott lövést adtak le a támadóra, aki súlyos sérüléseket szenvedett és a helyszínen életét vesztette – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

Mégis letartóztatta a horvát rendőrség a súlyos balesetet okozó BMW sofőrjét

Mégis letartóztatta a horvát rendőrség szombaton késő este annak a BMW-nek a sofőrjét, aki három napja súlyos balesetet okozott az A4-es autópályán a Varasd (Varazdin) közelében lévő fizetőkapunál, a balesetben magyarok is megsérültek – írta a Jutarnji List című horvát napilap a zágrábi rendőrség közleményére hivatkozva.

Életfogytiglant kérnek Balla Irma gyilkosára

Az első fokon kiszabott büntetés súlyosítását indítványozta a Balla Irma meggyilkolása miatt elítélt vádlott ellen a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség – jelentette be pénteken a hatóság szóvivője.

Elengedte a horvát rendőrség a súlyos balesetet okozó BMW sofőrjét

Elengedte a horvát rendőrség annak a BMW-nek a sofőrjét, aki két napja súlyos balesetet okozott az A4-es autópályán a Varasd (Varazdin) közelében lévő fizetőkapunál, a balesetben magyarok is megsérültek – írta a Jutarnji List című horvát napilap szombaton, a zágrábi rendőrségtől kapott információkra hivatkozva.

Egyre súlyosabb gond az integráció

Kitoloncolták Németországból Libanonba a brémai alvilágot irányító arab bűnszervezet vezetőjét, jelentette a német sajtó belügyi tájékoztatásra hivatkozva.

A rendőrség folytatja a keresést utolsó koreai áldozat megtalálására

A keresés kiterjed a folyó teljes, a baleset helyszínétől délre eső 215 kilométeres szakaszára, valamint annak ár- és hullámterületére.