Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 11 hír

Vádalkut kötött a szlovák újságíró-gyilkosság ügyének egyik gyanúsítottja

Vádalkut kötött a tavaly februári szlovákiai újságíró-gyilkosság ügyének egyik gyanúsítottja, A. Zoltán, akit azzal gyanúsítanak, hogy ő közvetített a nagy belpolitikai viharokat kiváltó bérgyilkosság megrendelésében – jelentette pénteken a TASR szlovák közszolgálati hírügynökség az érintett ügyvédjére hivatkozva.

Mindent beismert a népligeti gyilkos

Egy kőbányai térfigyelő kamera rögzítette 2017 decemberében, ahogy egy férfi megtámad és bántalmaz egy nőt. Hamar kiderült, hogy még három, hasonlóan szexuális indíttatású eset történt.

Dzsihadista lehetett a Grazban elítélt muszlim hitszónok, öten kaptak börtönt

A török származású, feltételezett dzsihadisták ellen folyó per fővádlottja a hitszónok volt, aki Linzben radikális hitközösséget alapított. A többi hat vádlott a gyanú szerint kapcsolatban állt a szervezettel.

Van már ítélet a bundázott kézis meccsek ügyében

Magyar Nemzet
-
  19.10.17 13:21 Baleset-bűnügy

Olcsón adták magukat azok a játékvezetők, akik kézilabda-mérkőzések befolyásolását vállalták. A bundabotrány miatt nyolc ember ellen emeltek vádat.

Gyilkosság a Hajógyári-szigeten: újra elővehetik az eset aktáját

Egy börtönben ülő elítélt jelentkezett a hatóságoknál azzal, hogy tudja, kik ölték meg 2011-ben a hajógyári-szigeti Dokk diszkó 21 éves vendégét, H. Gézát, írja a PestiSrácok.

Oroszországban idén 39 előkészületben lévő terrortámadást akadályoztak meg

Tájékoztatása szerint 32 fegyverest „semlegesítettek”, 679-et őrizetbe vettek, emellett felszámoltak Oroszország különböző vidékein támadásokra készülő 49 terrorsejtet.

Harminc illegális bevándorlót találtak egy furgonban szlovén rendőrök

A migránsok pakisztáni és afganisztáni állampolgárok voltak. A jármű sofőrje ellen büntető-, utasaival szemben idegenrendészeti eljárás indult.

Huszonhat év börtönre ítélték terrorista gyilkossági kísérlet miatt a tavalyi amszterdami késelőt

A hágai bíróság huszonhat év és nyolc hónap szabadságvesztéssel sújtotta a most 20 éves vádlottat, ugyanis úgy ítélte, hogy valódi kockázata van a bűnismétlésnek.

Egy másik szállodahajó személyzetének felelősségét is vizsgálja a rendőrség a Hableány tragédiája kapcsán

A balesetben érintett Viking Sigyn után a helyszínre érkező másik szállodahajó vezetőjének és legénységének felelősségét segítségnyújtás elmulasztása miatt vizsgálják, de külön eljárásban a balesettől.

Afgán férfi szúrt agyon egy autóst Ausztriában

Egy 33 éves afgán férfi késsel megsebesített egy gondozót hétfőn délután a Wullowitz településen lévő menekültszálláson, majd agyonszúrt egy autóst, akinek járművét elvéve szökésnek eredt.

Indonéziában őrizetbe vettek több mint húsz szélsőségest egy miniszter megkéselése nyomán

Joko Widodo államfő terrorcselekménynek nevezte a történteket, s utasítást adott a Wiranto elleni támadásért felelős szélsőségesek elfogására.