Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 25 hír

Fake news gyanú miatt nyomoznak Mohács polgármestere ellen

A Mohácsi Rendőrkapitányság feljelentés alapján nyomozást rendelt el közveszéllyel fenyegetés miatt, az eljáró szerv kijelölése folyamatban van.

Nagy-Britanniában most volt a legmagasabb a napi halálozási szám

A brit állami egészségügyi szolgálat péntek délutáni tájékoztatása szerint ez azt jelenti, hogy eddig 769-en haltak meg Nagy-Britanniában a Covid-19 megbetegedésben.

Elfogták a hóhányókat

Korona vírus által elrendelt vészhelyzet miatt otthon dolgozó szomszéd vette észre a betörőket járőrök állták útját a menekülő betörőknek a fővárosban.

A Rammstein frontembere is elkapta a fertőzést

A Rammstein március 15-én még Moszkvában adott koncertet. Nem sokkal hazaérése után, már nagyon magas láza volt Till Lindemann-nak.

Egyre több a fertőzött Közép-Ázsiában

A kaukázusi és közép-ázsiai volt szovjetköztársaságokban is terjed a koronavírus-járvány, Örményországban és Üzbegisztánban halálos áldozata is van a betegségnek.

Bilincsben vezettek el egy nőt, aki a megengedettnél több toalettpapírt akart vásárolni

Kiabált az eladókkal, jelenetet rendezett, majd tiltakozásból ráült a pénztár szállítószalagjára.

40 utassal fedélzetén kigyulladt és leégett egy busz az M0-son

Kigyulladt és leégett egy külföldi rendszámú autóbusz csütörtök reggel az M0-s autóúton Szigetszentmiklósnál – tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelemi Főigazgatóság az Mti-t.

Védekeznek az önkormányzatok a járvány ellen

Számos módon védekeznek az önkormányzatok a koronavírus ellen. Maszkokat osztanak, az óvodákba online beiratkozást indítanak. Pest megyében rémhírterjesztő ellen emeltek vádat. Mindeközben egyre többen segítik lehetőségeik szerint a védekezést.

Szigorított kijárási korlátozások léptek életbe Romániában

Csehországban szerda reggelig háromra nőtt a koronavírus-járvány halálos áldozatainak száma, Lengyelországban kötelezővé vált az alap- és középiskolai távoktatás, Romániában pedig életbe léptek a szigorított kijárási korlátozások.

A Közel-Keleten több mint 31 ezren fertőződtek meg a vírussal

Iránban a kétezerhez közelít a koronavírus halálos áldozatainak a száma, Líbiában is regisztrálták szerdán az új típusú koronavírus első fertőzöttjét, Egyiptomban egynapos karantént léptettek életbe, Szíriában éjszakai kijárási tilalom veszi kezdetét, Pakisztánban a nemzetközi repülőjáratok után a belföldieket is leállítják, a Gázát ellenőrzése ala

Franciaországban a járványban elhunytak száma meghaladta az ezret

Franciaországban 24 óra alatt 240-nel 1100-ra emelkedett kedd estére a koronavírus-fertőzés halálos áldozatainak száma, ami az eddigi legjelentősebb napi emelkedést jelenti.