Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Emelik a munkanélküli segélyt Lengyelországban

Megszavazta a lengyel szejm csütörtök este a munkanélküli segély emelését, valamint a koronavírus-járvány miatt munkanélkülivé válóknak három hónapig járó, új, szolidaritási támogatást.

Megszavazta a munkanélküli segély emelését a lengyel parlament

A koronavírus-járvány miatt munkanélkülivé válók pedig támogatást kapnak, ha a szenátus is elfogadja a javaslatot.

Ezek a világ legdrágább ételkülönlegességei

Origo
-
  Tegnap 23:42 Gazdaság

Japán gomba, fecskefészek leves és jávorszarvas sajt is megtalálható a kuriózumok között.

A spanyol lakosság 5,2 százaléka kaphatta el az új koronvírust

A spanyol lakosság 5,2 százaléka fertőződhetett meg az új koronavírussal - ismertette az átfertőzöttséget vizsgáló országos, reprezentatív kutatás második szakaszának eredményét Marina Pollán, a nemzeti járványügyi központ (CNE) igazgatója csütörtökön Madridban.

Felemásan zárt New York

Napi
-
  Tegnap 23:08 Pénzügy

Vegyesen zártak csütörtökön a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói - írja az MTI.

Brüsszeltől kért anyagi támogatást Orbán Viktor

Támogatási kérelmet nyújt be az Orbán-kormány Brüsszelnek, hogy a koronavírus-járvány okozta költségeket finanszírozzák. Pintér Sándornak kell felügyelnie a pénz felhasználását.

Péntektől korlátozások nélkül lehet Ausztriába, Csehországba és Szlovákiába utazni

Nem kell koronavírus-teszt és nem kell az utazás után karanténba menni.

Péntektől megnyílik az osztrák, a cseh és szlovák határ a magyaroknak is

Péntektől nem lesz szükség negatív koronavírus-tesztre és karanténba sem kell vonulni az Ausztriába, Csehországba és Szlovákiába történő utazás, valamint az ezen országokból történő hazatérés esetén, egyben megszűnik az eddigi 48 órás korlátozás is.

Kinyitnak a fővárosi állatkert jegypénztárai

Péntektől újra kinyitnak a Fővárosi Állat- és Növénykert jegypénztárai, a beltéri bemutatóhelyek látogatását egyelőre még nem teszi lehetővé az intézmény, azonban az esti vezetett séták már újra indulnak - közölte az intézmény csütörtökön az MTI-vel.

Nyílik az osztrák és szlovák határ is

A külgazdasági és külügyminiszter közösségi oldalán közölte: az elmúlt napokban számtalan telefonos egyeztetést folytatott a határokon érvényben lévő korlátozások feloldásáról az osztrák, a cseh és a szlovák külügyminiszterekkel, Alexander Schallenberggel, Tomás Petricekkel és Ivan Korcokkal.

Új kérés érkezett a kormányhoz: az év végéig hosszabbítsák meg a bértámogatást

A csökkentett munkaidő után járó bértámogatás jelenlegi időtartamának meghosszabbítását kezdeményezték a LIGA Szakszervezetek és a munkáltatók a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fóruma Monitoring Bizottságának keddi ülésén - mondta az InfoRádióban Mészáros Melinda, a LIGA elnöke. Véleményük szerint a teljes…

Törökország fokozatosan újraindítja nemzetközi légi járatait

Törökország június 10-től fokozatosan tervezi újraindítani a nemzetközi légi járatokat - írta csütörtöki közleményében Adil Karaismailoglu török közlekedésügyi miniszter.

Az NKM-elosztók ügyfelei már online is diktálhatják éves mérőállásukat

ma.hu
-
  Tegnap 21:30 GazdaságOlajipar

Már online is rögzíthetik éves mérőállásukat az NKM áram- és két földgázhálózati társaságának felhasználói.

Az Európai Központi Bank sem akar a Fed mögött kullogni

Kriptoworld
-
  Tegnap 21:24 Gazdaság

Miközben az Európai Központi Bank megduplázta vészhelyzeti eszközvásárló programjának keretét, a bitcoin még erősebben teljesít. Egy újabb nap, újabb egybillió dollár – az Európai Központi Bank bejelentette, hogy megduplázza a

Koronavírus: újra gyorsan terjed a fertőzés Törökországban

Portfolio
-
  Tegnap 21:16 Gazdaság

Törökországban csütörtökön az előző napi 867 után ismét ezerhez közeli értékkel, 988-cal emelkedett a koronavírus-járvány újonnan igazolt fertőzéses eseteinek a száma - derült ki a Fahrettin Koca török egészségügyi miniszter Twitter-fiókján megosztott táblázatból, amely szerint a regisztrált fertőzöttek száma 167 ezer 410-re nőtt. A mutató április…