Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 190 hír

Dömötör Csaba: mindenkit várunk hétfőn a Terror Házához

Magyar Idők
-
  Ma 12:31 Belföld  1956

A szabadságharc megmutatta, hogy a magyarok mindig kiállnak magukért – mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára vasárnap az MTI-nek azzal összefüggésben, hogy hétfőn az 1956-os forradalom 61. évfordulóját ünnepli az ország.

Brüsszel megkönnyítené és felgyorsítaná a bevándorlók családegyesítését

Brüsszel megkönnyítené és felgyorsítaná a migránsok családegyesítését, hogy minél hamarabb végre lehessen hajtani Soros György üzletember tervét, évente egymillió bevándorló Európába telepítését – jelentette ki a Fidesz frakcióvezető-helyettese vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.

Szanyi Tibor becsülete

Szanyi Tibor üzent 1956-ról. Egy meglincselt ávós képével, és azzal, hogy idézőjelbe tette az ünnepet. Azt írta a meglincselt ávós képe alá, hogy „ünnephez” közeledvén… Értjük. S talán azt is mondhatnánk, semmi szükség nincs arra, hogy ennek az „embernek” aljasságával foglalkozzunk, de ha ezt mondanánk, nem lenne…

Nem csak diákokat károsítottak meg Czeglédyék

Nemcsak diákokat és felnőtteket, de nyugdíjasokat is érint a Czeglédy Csaba nevével fémjelzett iskolaszövetkezeti büntetőügy – derült ki egy idős ember beszámolójából, aki a vaol.hu-nak mesélte el történetét. A szombathelyi Vizner Endre 78 éves, ennek ellenére iskolaszövetkezeten keresztül foglalkoztatták.

Az ellenzéki szimpatizánsok fele is Orbán Viktor újraválasztására számít

Az ellenzéki szimpatizánsok fele is Orbán Viktor újraválasztására számít, mivel a gazdasági mutatók kiemelkedőek, az ellenzéki oldalon pedig nincs valós, jobb teljesítményt felmutatni képes alternatíva – mondta Deák Dániel, a Nézőpont Intézet elemzője az M1 aktuális csatornán vasárnap.

Gulyás Gergely: Szanyi Tibor bejegyzésével a forradalom eltiprói mellé állt

Magyar Idők
-
  Ma 11:16 Belföld  Fidesz 1956

Szanyi Tibornak az 1956-os nemzeti ünnepet idézőjelbe tevő Facebook-bejegyzése a bizonyíték arra, hogy az ő esetében a közvetlen eszmei közösségvállalás a diktatúra állampártjával és a forradalom eltiprásával ma is fennáll – mondta Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője az MTI-nek vasárnap, rögzítve: az MSZP EP-képviselőjének…

Háromdimenziós sakkjátszmát játszanak a liberálisok

Magyar Idők
-
  Ma 09:39 Belföld 

Meg kell érteni azt a háromdimenziós sakkot, amit a liberálisok játszanak: a valódi célpontjaik a család, az egyház és a nemzet – a hagyomány három pillére – jelentette ki a Magyar Hírlapnak nyilatkozó amerikai kutató.

1956 hőseire emlékezünk

Az ötvenhatos forradalom évfordulójához kötődő programok vasárnap a Műegyetemnél kezdődnek, majd 23-án folytatódnak a hagyományos zászlófelvonással, délután 3-kor pedig Orbán Viktor miniszterelnök mond beszédet a Terror Háza Múzeum előtt. A baloldali pártok aznap reggel Nagy Imre egykori háza előtt közös koszorúzást tartanak, az…

Bakondi György: az EU-bürokraták döntései során a biztonság sokadlagos

Magyar Idők
-
  Tegnap 21:30 Belföld  Befektető

Az Európai Unió bürokratikus apparátusa szisztematikusan és rendszeresen olyan döntéseket hoz, amelyek esetében a biztonság kérdése másodlagos vagy „sokadlagos” – közölte Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szombat este az M1 aktuális csatornán.

A kistelepülési iskolák fejlesztésével erősödhet az ország

Akkor tud egy ország erősödni, ha a kistelepülési iskoláit is tudja fejleszteni, és 2013 óta végre erre is van pénz – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára szombaton a Pest megyei Szokolyán. Rétvári Bence a fennállásának 40.

Rák a szemben

Magyar Idők
-
  Tegnap 18:14 Belföld 

A klímaváltozás hatása a fertőző betegségekre – e folyamat felderítésére, monitorozására vállalkoznak amerikai, kanadai, dél-afrikai, ukrán és magyar tudósok. Mindannyiunk érdekében, hiszen senki sincs biztonságban, bárkit elérhetnek a kórokozók.

A V4-ek szakszervezetei a szociális Európa mellett foglaltak állást

Két magyar konföderáció aláírta pénteken Varsóban a visegrádi országok szakszervezeti szövetségeinek nyilatkozatát, amely szerint támogatják a szociális jogok európai pillérének a göteborgi szociális csúcson való kihirdetését – közölte a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASSZ) szombaton az MTI-vel.

Fidesz: az LMP teljes mellszélességgel támogatja a spekuláns tervét

Magyar Idők
-
  Tegnap 15:42 Belföld  Fidesz LMP

A Fidesz szerint az LMP teljes mellszélességgel támogatja a „Soros-tervet”, az ellenzéki párt európai parlamenti képviselője ugyanis eddig minden ahhoz kapcsolódó döntést támogatott Brüsszelben. Deutsch Tamás, a kormánypárt EP-képviselője szombaton, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, miközben Szél Bernadett, az…

Katonasírok Hódmezővásárhelyen

Magyar Idők
-
  Tegnap 14:59 Belföld 

Nekünk, magyaroknak újra és újra meg kell küzdenünk a szabadságunkért és függetlenségünkért – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter Hódmezővásárhelyen. Lázár János (képünkön) az első világháborúban hősi halált katonák felújított sírjainak átadásakor úgy fogalmazott: nem tudhatjuk, mit hoz a…